Dragos2006 scrie:hitul anului ” URLĂ FOAMEA IN NOI ” .
Cu zaharul asa de ieftin?
Dragos2006 scrie:hitul anului ” URLĂ FOAMEA IN NOI ” .
Cristian Chirculescu scrie:. Aveam cuiburile full de miere de rapita. Azi constat că sunt pe terminate.
Florin Dobre scrie:Ma felicit ca n-am bagat gheara in cuiburi. Au coroane frumoase de la rapita.![]()
Cand va incepe usor salcamul, voi vedea daca mai ciupesc ceva de prin cuib...eventuale deblocari.
Adi Hodis scrie:Nu baga mana la mierea din cuiburi ca aceea nu-i mierea ta, e a lor.
geangu scrie:inca mai e salcam mult de inflorit in zona de sud-est,asa ca nu disperati, saptamana viitoare dam lovitura.Daca cei din vest s au bucurat de o iarna super buna acum cred ca pot canta : " infloriti pomi infloriti ca mie nu-mi trebuiti".
Cristian Chirculescu scrie:Unchiule, am cuiburi de la 6 rame de puiet pana la 9. Ramele marginase cu mancare erau full si jumate capacite, coroanele capacite...grija mare este pe cei puternici ca mananca de rupe. Nemaifiind coroane, matca a ouat pana la speteaza superioara. Acum bate vantul, ploua, e frig si albina iese afara...e disperata. Trantorii ii anihileaza. E pt prima data cand albina iese la ora sase afara la cules cand permite vremea. Nici matca nu mai stie ce sa faca...sa roiasca sau sa nu....eu zic ca nu înfloresc. ....
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori