Buna ziua,
In ministupina am 15 stupi si as vrea sa am extind.Se mai dau fonduri pentru la anul ca as vrea sa le acesez dar ma inteles ca conditiile au devenit mia aspre.Va multumesc.
IonutLETINU scrie:
In ministupina am 15 stupi si as vrea sa am extind.Se mai dau fonduri pentru la anul ca as vrea sa le acesez
IonutLETINU scrie:Buna ziua,
In ministupina am 15 stupi si as vrea sa am extind.Se mai dau fonduri pentru la anul ca as vrea sa le acesez dar ma inteles ca conditiile au devenit mia aspre.Va multumesc.
alt stupar scrie:Am si eu o mini-micro stupina cu 1,5 stupi si vreau sa o extind.
Pomana îngraşă, s-a scris enorm - citeşte tot - nu ai să rămâi fără răspunsuri.IonutLETINU scrie:nu stiu de ce am avut impresia ca acest forum este diferit de restul dar se pare ca nici o padure nu este fara uscaturi.
IonutLETINU scrie:nu stiu de ce am avut impresia ca acest forum este diferit de restul dar se pare ca nici o padure nu este fara uscaturi.
modigliani scrie: O vreme am fost absent . Insa descoperind in tine atat potential vin plin de solicitudine sa-mi reiau postul in primire si prerogativele acestuia !
IonutLETINU scrie:nu stiu de ce am avut impresia ca acest forum este diferit de restul dar se pare ca nici o padure nu este fara uscaturi.
alt stupar scrie:modigliani scrie: O vreme am fost absent . Insa descoperind in tine atat potential vin plin de solicitudine sa-mi reiau postul in primire si prerogativele acestuia !
Ha-ha![]()
back in business, Modi !
im0rtel scrie: Aveti functia PM daca va simtiti militieni
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 55 vizitatori