Am vazut invitaţia ta de ieri la un paharuţ dar cui îi mai ardea? Că am avut în ultima vreme nişte aventuri ... iar cînd nu am avut, am fost în recuperare.
Ziua 1 Ne-am hotărît să mutăm la salcîm înainte de vremea rea. Totul pregatit: chingi, oameni, masini şi ne-am dat la încărcat ... de la primii patru stupi ridicaţi, s-au smuls cinci mînere, şi-atunci a fulgerat undeva în apropiere şi m-am trezit. Muzica se oprise.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
Legam chingile. Şi venea o prognozăăă, cu-'n vînt şi cu un nor ... Trebuia să mergem la o pădure, undeva departe, cam pe unde-a dus mutu' iapa, cu nişte drumuri printre lanurile de grîu, fără pic de piatră sau măcar nisip în ele şi am plecat pregătiţi să ne întoarcem dacă ne-ar fi prins ploaia pe drum. Am descărcat în condiţii grele ( unul dintre oameni s-a aşezat în c*r pe-o buturugă să tragă o tigară şi nu s-a mai putut ridica de oboseală ... l-am lăsat la pădure) am ajuns acasă spre dimineaţă şi ce crezi că am facut ? Am dat drumul la muzică
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
Frumoase povestile, am crezut din tot sufletul ca s doar povesti inainte sa apara poza. Asa se intampla in asta viata, tot timpul apare acel neprevazut care te duce direct in.. bratele realitatii.
Don Puiu, recunosc, ai muzica mai buna ca a mea! Din asta cauza nici nu apelez acum la artileria grea, ma pastrez pentru setul II. C asa i in tenis.
Una mai soft:
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
Lupule, multumesc pentru piesa III. (asta nu e set) Lupule (daca aveai si prenume il puneam aici) si tu ai muzica buna, nimic de zis, insa ai nimerit in studio in aceeasi seara si pe aceeasi scena cu alt candidat
Sincer, nu stiu de ce am senzatia ca tu poti duce glumele astea tampite ale mele. Cred totusi ca si tu esti de vina..
Deci, bineinteles ceva mai pe ..hard:
Am jurat ca daca ma cheama astia sa apar tara stiu exact de cine sa o..(NU O SA MAI VOTATI IN VECI PE GALETI !!)
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.