proapi...sa traiesti!!!
si ce facem in cazul asta???
Adi Hodis scrie:Pentru ca nu stiu, intreb ... cum rezolva ei situatia ?.
paul scrie:In aceasta logica ,(polen care contine OMG )ar trebui sa tratati si culesul la floarea soarelui!?...Atunci ...ce ar mai ramane ??? Ceva salcam ...putin tei ...putina faneata (daca ploua )...Mi se pare cam ...putin ,mai ales pentru ...profesionisti !!!
Adi Hodis scrie:Problema ar fi simpla dar e ... spinoasa.
UE vrea, impune BIO ... dar cum daca rapitza si floarea sint OMG-uri + chimicalele ?.
Pai simplu ... sa fie si culturile BIO.
LUCK76 scrie:IMI pare rau ca nu pot pune poze cu rapita care la ora actuala acopara tot pamantul. rapita va fi acolo doar unde sa irigat cu simt de raspundere. agronomii vor pute sa-si rezerve dreptul de a primi anumiti apicultorii cu care sa lucreze
gica scrie:Lucki76,am vrut sa-ti raspund aseara asa:
- mai agronomule,vezi ca-s mai multe piei de miel decat de oaie batrana
Si te lasam in pace.
A scris Ioan Guist la concret.
janese scrie:proapi...sa traiesti!!!
si ce facem in cazul asta???
gica scrie:Adi Hodis scrie:Pentru ca nu stiu, intreb ... cum rezolva ei situatia ?.
cu procese Adi,alta cale nu-i.Dar ca sa duci un proces cu niste monstri din astia iti trebuie bani si timp.Bani si timp pe care tu ca persoana fizica nu-i ai.Si nici eu sau altii.Asa ca problema asta trebuie abordata altfel.Prin unire Adi ca alta cale nu-i.Anul asta l-am pierdut.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori