- Deci Nicus, nu te lua dupa Puiu, ca asta te baga pe aratura (pe unde isi duce el stupii ) Daca m-am intors din drum inainte de a pleca, inseamna ca inca nu sunt 'too old for this shit !'
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI) http://damblarin.blog
Lupule, ma bucur ca ai gasit acest loc de intalnire (dincolo de aratura si un 'pic mai spre inima padurii) dar mai ales ca TIMPUL a fost prietenul tau:
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
[quote="ignatov andrei"] Irinelor, ascultati, impreuna cu "trantoreiii" vostri...
Buna dimineata, Ei,deja ma simt....rasfatata!Si nu-i rau!Gesturi mici care ne fac zilele frumoase.....chit ca-i luni, chit ca-i joi.....O zi insorita va doresc!
irina scrie:Buna dimineata, Ei,deja ma simt....rasfatata!Si nu-i rau!Gesturi mici care ne fac zilele frumoase.....
Irina , eu de obicei folosesc ceaoane normale in peregrinarile mele pe garle , ape , maluri , insule , etc ....... Descoperind o apicultorita pe VRS , pasionata de muzica buna , de dedicatii , de dialoguri diafane , ..... simt nevoia sa schimb ceaoanele .
In mod firesc o asemenea muzica as fi postat-o - din egoism perfid - la pagina mea personala . Insa da-mi voie sa ti-o aduc aici , cu speranta ca te va incanta . Atat pe tine cat si pe restul "veresistilor" :
Rafael Sotomayor - Hang drum cu niscaiva interpretari pe cat de originale .... pe atat de sensibile !
Si eu cu sarmanul meu ceaun ruginit si imbatranit de atatea focuri deasupra carora a avut grija de bucatele in fiert , intr-o zi in pustiile Craiesei Apelor , mangaiat de soare , rasfatat de liniste , plin de incantare ...... Eram atat de aproape de Dumnezeu . Si-as fi ascultat impreuna cu el ce-am postat mai sus ......
Putini vor putea vreodata intelege ce caut eu la ..... "pescuit" . Cert este ca Dumnezeu este pescar . De fiecare data cand merg pe Dunare i-L intalnesc acolo . Ma intampina zambindu-mi . Cateodata , seara , facem si cate-un sprit .
Desi repet postarea acestor doua piese ..... ma doare-n ceaun ! Asta sa va fie foarte clar ! Pentru un alt special sensibil al VRS-ului , pentru prietenul meu Nicus si pentru doamna acestuia !
Hang Massive , cu o muzica mistica , superba , sensibila , iesita din comun :
LUPU' ALBINELOR scrie:- Deci Nicus, nu te lua dupa Puiu, ca asta te baga pe aratura )
(doar cîteva şi de restu' ..................................................................... pînă la full rind, conform regulament) Da nicus, ia-te după alţii că te bagă în inima pădurii ... Să nu crezi că zic de Lup ! Nu, nici n-am cum că nu-l înţeleg. Nu ştiu de la ce i se trage, dar văd că nimic nu-i mai place, că am ales trei piese pentru el la pagina precedentă şi ... nimic.
Aşa că, nu mai ştiu cu ce să-i dau, poate numa' cu-n glonţ de argint
Pentru următoarea, am sărit peste Bob Seger (sau alţii) şi am ales o frumoasă imagine de album de familie. Parcă ar fi " Lupoaica şi puii" cu o baladă despre ... ştii tu cine.