balutoiu gabriel scrie:am ajuns la concluzia ca unii apicultori depasesc pescarii![]()
dorim sa vedem si noi un stup ...foto...cu atata miere bagata/zi....
11 kile pe zi..
balutoiu gabriel scrie:am ajuns la concluzia ca unii apicultori depasesc pescarii![]()
dorim sa vedem si noi un stup ...foto...cu atata miere bagata/zi....
Florin Dobre scrie:Nu contest cantarul de 11 kg.
Dar sunt curios sa vad cum arata o familie care baga 11 kg/zi.
paul scrie:Trantorul@ scrie:De Duminica cica vin furtunile , vijeliile si ploile ....
Puschea pe limba ta ! Abia maine seara ii duc la salcam !
balco scrie:a_costy scrie:Oamenii nu au precizat unde sunt la cules. Poate sunt in China, Canada sau poate la Agrana.
sunt din R.Moldova la 15 km de granita cu Romania in directia judetului Vaslui , eu asa cules nu am avut niciodata , recordul era 8 kg in 2001
poate ca unii azi au ajuns si la 15 kile
ignatov andrei scrie:P.S. Totusi, te numesti Florin, nu Toma!
Trantorul@ scrie:
Vad ca uniii se bucura de secretii extraordinare , daca o familie pe 9 rame aduce 11 kile si ceva , probabil daca adun si io cantarul de la 5 familii bune fac vreo 12 kile si io ....
paul scrie:Soacramea s-o gandit ca ...
cristi_vidican scrie:Cred că soacra vrea să scape de tine.![]()
Acel aparat e un cal troian
De ce ar cheltui atâția bani?
paul scrie:LE ... soacra-mea este argeseanca ! Eu ma inteleg bine cu ... argesencele !!!
balco scrie:simbata - s-au desfacut primele flori
duminica - 1 kg
luni -4 kg
marti -8 kg
miercuri -2,5 kg ( toata ziua innourat si de la ora 11.00 pina seara a plouat)
joi (azi)- 11 kg ( poate chiar si mai mult sa fie)
deci miere de salcam va fi , doar ca unii vor avea prea multa si altii deloc ... salcamul merge mai mult in zonele care au avut o iarna normala
Florin Dobre scrie:Precizare strategica.![]()
Soacra-mea e olteanca...insa eu ma inteleg bine cu toate femeile frumoase si inteligente.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori