Balco....la urmatoarele filmulete sa vorbesti. Bravo.
La ce biserici ai fost ca anu asta Dumnezeu te iubeste. ...sanatate.
La pagini personale sa deschizi un topic sa ne prezinti persoana ta si stupina....si experienta.
ghitacusman scrie:avand in vedere faptul ca sant incepator , te intreb 7rame ,cat poate o familie de albine sa aduca nectar into zi ,in contextul in care a trecut peste o zi cu ploi si o noapte cu 8 grade ?
izavoianu scrie:Apropo de gratia Hanneman. Am si eu o intrebare (pentru profesionisti): daca o folosesc si regina nu mai urca in cat, nu exista riscul ca stupul sa roiasca, nemaiavand unde sa se extinda cu puietul?? Daca exista alt topic va rog sa ma trimiteti acolo!
MIHAI BALS scrie:balco scrie:am vrut sa pun mai multe poze dar trebuie sa le redimensionez si nu prea stiu cum asa ca am incarcat o poza de azi aici http://static.md/1576af8c474888d31b98816120443928.jpeg altfel nu stiu cum sa va demonstrez
asa arata familiile dupa 4 zile de salcam 2014
harababura!
gratie haneman,NU!
rame de pe vremea lui tataie,DA!
apropo,cate sute de stupi ai?
nu discutam ,aici,apicultura,decat la nivelul de profesionisti.
amatorii pot sa asculte,e chiar indicat.
stiu si eu locatii(am una-39 de stupi=beton) unde arata stupii ca STUPUL TAU.
vorbim despre o profesie,nu despre un hobby.
ambee scrie:izavoianu scrie:Apropo de gratia Hanneman. Am si eu o intrebare (pentru profesionisti): daca o folosesc si regina nu mai urca in cat, nu exista riscul ca stupul sa roiasca, nemaiavand unde sa se extinda cu puietul?? Daca exista alt topic va rog sa ma trimiteti acolo!
Ce stup folosesti si ce experienta ai in apicultura?
Cate oua pune matca ta in 24 ore?
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 6 vizitatori