Gica.mosu: da, asa este bine de facut, dar nu a mai fost nici timp, nici determinare.
Sincer, stupii au ramas intr-o semi-paragina, doar necesitati de genul punga sus la 4-5 zilesi...cam atat!
Cativa nuclei in fata stupinei, poate...poate se agata ceva in ei, si nici macar timp de verificat la botci.
Doar orientativ la greutate, ridicand de manierul lazii. Am avut numai delegatii la Bucuresti, (unde am vazut si pavilioane, pe centura Chitila, la poliflora!!!!

) si numai oboseala. Noroc ca la ultimul salcam m-am orientat sa-i bag la cineva in curte, excluzand paza si restul. Stau pe poliflora, am vazut polen, coronite, si ceva miere sus. Albina...cam putin pt acest moment, din pacate. Ca s-a dus in pomi, ca s-a uzat, nici nu vreau sa stiu!
De extractie...nici vb. Jumatate din stupina a adunat ceva, s-a vazut la greutate, dar e tot pentru ei.
Intrebare: daca teiul nu secreta, ce fac, trag 5 kg, bag munca si cu ce ma scot? le dau inapoi si duc familiile in coplaps?
Teiul va da, cred. Am adus cateva familii in oras, vad ca zboara bine. Ce aduna, vad maine la cantar.
la ac ora, in Severin bubuie de furtuna.
Va doresc numai de bine!
Albina poate trai si fara noi. Noi fara ea...nu!!