de delorin I » 18 Iun 2014, 23:35
Stimate DOMNULE din BALS!
Inca esti in cautarea uneia MAI MARE! Totul se limiteaza in mintea dumneata la MUUULT, MARE! Oare de ce?
Pentru cultura dumneata generala, colegul Mishu 05, face deja apicultura de cativa ani, a avut in primul an de apicultura, ROIURI cate familii nu aveti domniile voastre in Bals si pe langa, in acest moment! Acest loc este un loc unde se face schimb de informatie apicola buna-proasta, indoielnica dar nu un loc unde se cauta galceava in mod constant sau o divizie de masurarea a cantitatii /dimensiunilor! NOI DISCUTAM ACILEA despre INTENSITATI! Imi pare rau ca trebuie inca o data sa atentez la profunzimea gandirii dvs. dar aveti un dar natural de a cauta lumanarea de pe masa! E ACOLO DUPA STICLA DE SANIUTAAA! A ACOLO INTRE CELE 2 STICLE DE VIN!
Domnule din BALS, nu sunteti doar dvs CU MULTE ALBINE IN ACEST LOC! Si nu doar despre asta e vorba aici! Cei care au multe albine nu mai intra pe aici decat in mod pasager...acest loc se adreseaza in mare parte unei alte categorii si nu cred ca isi propune sa arate SUMANE, fala, sau mai stiu eu ce! Mai sunt si unii care si le-au facut din banuti proprii si nu din pomana europenilor! Si poate ca nu posteaza inventarul... Ce nu se vede nu inseamna ca nu exista! Va rog putina intelepciune specifica varstei a -4-a in care, daca veti fi mai rezervat, in curand veti intra! Dar atentie ...ea nu se afla in numarul de cutii cu albine!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!
“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)