Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Demisia presedintelui

Mesajde Closcutz » 19 Iun 2014, 23:41

Pentru ca ploua, ploua si iar ploua, sa-mi dau si eu o tara cu parerea asa, ca cetatean. Unu la mina fiecare individ e responsabil pentru ce face el si atat... numai ca aici nu-i vorba de asta. Daca Mircica nu-l avea pe fratelo cocotat in functie nu primea nici o para chioara sau lovea cum vreti sa-i ziceti.( Eu sau oricare dintre dvs, ati primi sa zicem 25000 de coco, asa de amorul artei, ca sa faca mai putina parnaie vreun mahar :?: Cred ca raspunsul este evident ca nu, exceptie facand politicienii de mucava). Sa nu mai pomenim de Buzuca mica si poznele ei de exprimare( Sa traiesti Modigliani!) S-a mai intamplat si pe la altii (ma refer la tari mai evoluate) sa fie niscaiva dovezi de coruptie la varf, dar acolo imediat s-a facut lumina si au parasit functiile(imunitatile) in semn de respect pentru cei care i-au votat. La noi politica se face altfel...gogosi pe banda si furt in masa de la A la Z si invers( nimeni n-a reusit sa se tina de cuvant sau sa fie altfel ,poate Constantinescu a incercat, dar nu prea i-a iesit).
Closcutz

Mesajde Dragos2006 » 20 Iun 2014, 00:01

lucky5strike scrie:Dl presedinte Traian Basescu, din oarba dragoste parinteasca (sa zicem...), a nazuit sa-si impinga fetita mica in scaun de parlamentar. Aia n-avea ce cauta in asemenea functie, odata ca pregatire si apoi, fiind cine este, adica fiica primului om in stat.

In acest caz, Basescu a pus interesul de clan inaintea interesului national.

Rusine!

PS: cu frate-su, nu am pe moment vreo parere, posibil sa fie bordeiele separate.

Cu se ocupa nevasta lui Ponta ?
Cu se ocupa socrul lui Ponta ?
Cu ce se ocupa nasul lui Ponta de la prima casnicie ?
Cu ce se ocupa nasul lui Ponta de la a doua casnicie ?
Cu ce se ocupa fratele lui Mazare ?
Cu ce se ocupa fosta nevata a lui Mitrea?
Cu ce se ocupa nevasta lui Antonescu ?
Cu ce se ocupa nevasta lui Uioreanu ?

Mai are rost sa mai intrebam si despre altii ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde modigliani » 20 Iun 2014, 00:04

Dragos2006 scrie: Cu ce se ocupa .......

Mai are rost sa mai intrebam si despre altii ?

De ce nu te ocupi cu luat notite ? Te intreb a doua oara in seara asta ......

Tu n-auzi ca aici discuta oameni maturi si cu ...... caii in fata carutei ? Culmea , nici nu-i bruma de zapada incat sa poti crede ca batem campii .

Stai jos . Patru .

Si daca mai vorbesti in timpul orei te las pe vara .
modigliani

Mesajde lucky5strike » 20 Iun 2014, 13:29

Pictore, avatarul tau imi zgarie ochii si constiinta, iarta-l si schimba-l, pliz! :?

Dragos, ai dreptate. Fiecare din ai pomeniti mai sus merita sa aiba cate un topic... si inca cum! :oops:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde akmm » 20 Iun 2014, 14:02

popik50 scrie:Nu ma intereseaza politica si nu sunt adeptul vreunui partid, dar, la faza asta Basescu trebuia sa demisioneze. Asta arata ca are onoare. Chiar daca nu a luat el banii, dar cu siguranta stia ce se intampla. Si tot o tinea una si buna ca el e impotriva coruptiei...

N-as vrea sa vulgarizez discutie dar la romani e vorba ca barbatul afla ultimul ce face nevasta.
Alta varianta care ar fi?Ca presedintele stia si incuviinta tacit ca frate-su sa ajunga la puscarie.
Pai frate-su e om asistat? Nu are discernamant?
Sunt de parere totusi sa nu ne mai bagam intre securisti,Ne-am mai bagat odata la Revolutie si ne-am ales cu cimitire nou noute.
Eu zic sa-si de-a demisia inainte de inceperea campaniei pezidentiale si sa se inscrie la alegeri pentru un nou mandat.Asa de amorul artei ca nu are doua mandate complete, conform Constitutiei.
Iar de treburile Tarii sa se ocupe curvetele ala dovedit.
Asta chiar ar fi o usurare pentru Ponta.Ar avea, in sfarsit, un adversar din partea dreptei.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Florin Dobre » 20 Iun 2014, 22:21

Presedintele este ALES.
Ca atare, ca-i bun ori nu, trebuie sa-si incheie mandatul. Mandatul dat de popor...nu de Ponta/Bercea/Felix.
De principiu doar cine iti da fraiele ti le poate si lua inapoi. Pana acum s-a dovedit ca poporul vrea sa-i fie respectata optiunea exprimata prin vot.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde jr2 » 21 Iun 2014, 01:41

joohny scrie:Va salut.Pt. ce sa-si dea demisia Base?E alt bordei,deci nu are rost aceasta discutie.Fratele lu"matale daca fura,face pirnaie etc.,mataluta suporti ceva consecinte?Au trecut vremurile cind plecau trei generatii din cauza inculpatului.Sanatate.

aveti mare dreptate! dar eu(adica matale)nu sunt seful statului!
mai este el apt sa isi indeplineasca atributiile de serviciu? la ce sa se gandeasca mai intai:
-se termina mandatul si concomitent imunitatea
-situatia din ukraina
-mosia nana
-penthausul notaritei
-nutzi si partidul lor
-mezinul in arest preventiv
-combaterea coruptiei
-ala grasu' din spinarea aluia slabu'
-unificarea dreptei
cate probleme pe capul acestui impostor ajuns in fruntea bucatelor!
jr2

Mesajde iulians » 21 Iun 2014, 17:19

Intr-o tara normala trebuia sa-si dea demisia Basescu. Dar din 1989 pana-n 2014 trebuiau sa-si dea demisia: Iliescu(pentru mineriade)...Nastase(pentru mita)...Ponta(pentru plagiat). In locul punctelor puteti sa treceti foarte multi oameni politici care au fost dovediti direct sau indirect vinovati.
Va dati seama ce clasa politica curata aveam in momentul de fata daca toti cei patati plecau din 1990 si pana-n zilele noastre! Asa ca ne meritam soarta!Fiecare tara isi are conducatori pe care-i merita!
iulians

Mesajde PAGANEL » 22 Iun 2014, 09:36

Ce are scula cu prefectura? Daca Mircea B. a facut traznaia asta, sa o traga el. Daca soacrata e prinsa de socrutu cu unu, tu ce faci? Divortezi ? Iliescu,Nastase,Ponta, sunt un alt soi. Basescu, sa raspunda de ce a facut el si sper sa o faca, ca a facut multe, dar pentru asta, nu il poti condamna.
Da de ce?
PAGANEL

Mesajde iulians » 22 Iun 2014, 13:29

PAGANEL scrie:Ce are scula cu prefectura? Daca Mircea B. a facut traznaia asta, sa o traga el. Daca soacrata e prinsa de socrutu cu unu, tu ce faci? Divortezi ? Iliescu,Nastase,Ponta, sunt un alt soi. Basescu, sa raspunda de ce a facut el si sper sa o faca, ca a facut multe, dar pentru asta, nu il poti condamna.

Esti depasit de situatie. Din punct de vedere juridic Mircea Basescu va raspunde( penal). Basescu si ceilalti mentionati de mine raspund moral(fie sanctionati de noi prin vot fie ei prin demisia de onoare). Noi nu suntem persoane publice iar exemplul tau despre socri este depasit.
Intr-o alta tara un ministru si-a dat demisia dupa ce in presa a aparut o banala abatere morala a bonei.La ei se poate la noi nu.
iulians

Mesajde Dragos2006 » 22 Iun 2014, 15:32

iulians scrie:Esti depasit de situatie. .

Cred ca tu esti singur la parinti ? Cumva simt un sindrom de copil unic ?
Dragos2006

Mesajde iulians » 22 Iun 2014, 15:43

Nu inteleg ironia.
iulians

Mesajde ignatov andrei » 22 Iun 2014, 16:30

iulians scrie:Intr-o alta tara un ministru si-a dat demisia dupa ce in presa a aparut o banala abatere morala a bonei.La ei se poate la noi nu.

Intr-o alta tara (Republica Alexandria), hoardele lui Dragnea rup tot ce prind in cale si nu este psd-ist (afise, coaste, maini, picioare etc.)
Tot intr-o alta tara, un presedinte multumeste unor criminali pentru fatul ca l-au scapat de "golani"!

Sa mai continui, iulians?!?

P.S. Eu am fost vicepresedinte de Organizatie Municipala (de Iasi) si membru in Biroul Permanent Judetean, deci stiu cu ce se mananca campaniile "roscate"!
Am condus Comisia Agricola, deci am vazut cum sunt prostiti taranii de catre propagandistii cu inima "la rosu"!!
ignatov andrei

Mesajde Dragos2006 » 22 Iun 2014, 16:39

Eu stiu o tara unde presedintele isi punea asistenta ” sa cante la flaut ” chiar in biroul oval , oare respectivul si-a dat demisia ?
Mai stiu o tara unde presedintele pleca pe scuter de la Palatul Élysée la o amanta , oare respectivul si-a dat demisia ?
Dragos2006

Mesajde iulians » 22 Iun 2014, 17:56

Domnilor m-ati inteles gresit.Normal ar fi fost ca toti cei enumerati sa-si fi dat demisia dupa ce au fost descoperiti.Eu nu am cerut demisia presedintelui deoarece nici ceilalti nu si-au dat-o. Am spus doar ca asa ar fi normal(virtual).
E valabil si pentru Bill Clinton,François_Holland,Ion Iliescu, Traian Basescu,etc..
iulians

Mesajde ves.lucian.zabrani » 22 Iun 2014, 18:11

Dragos2006 scrie:Eu stiu o tara unde presedintele isi punea asistenta ” sa cante la flaut ” chiar in biroul oval , oare respectivul si-a dat demisia ?
Mai stiu o tara unde presedintele pleca pe scuter de la Palatul Élysée la o amanta , oare respectivul si-a dat demisia ?

Dragos , dragule !!! ala era flaut cu gusa !!!
:lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE