csaa scrie:Bine ma, una buna, da' alea bunicele ce le facem? Sa le lasam neconsolate?
Nu frate, NU! Eu am o mare dilema in sensul asta.
Pe tine te cred ca asa e, dar nu pot sa-i dau dreptate lui Cioran. Asta a fost asa de pesimist si gri in filosofia lui ca pur si simplu vreau sa-l contrazic!
Prietene , l-am citit pe Cioran pentru simplul motiv ca nu m-a enervat niciun filozof in masura in care-a facut-o el !
A fost un dilau neinteles nici macar de catre sine . Degeaba i-a fost discipol lu' Tutea . A fost un ****** . Un ****** despre da-mi voie sa cred ca n-a vazut vreodata pizda-n viata lui . Un onanist ganditor . PUNCT ! L-am citit dintr-o curiozitate bolnava de genul "
Ia sa vad io cat poate asta sa fie de ***** ! Pana unde i se poate intinde imbecilitatea pe care-o mascheaza frustrat sub voalul pesimismului ? " Un complicat in gandire cum n-am intalnit ( si-am citit multi ! ) . Un ***** care afirma in "filozofiile" lui ca
"De dragul vietii simt nevoia sa ma sinucid " ! Accept ca ceva-ceva i-ar fi putut tranzita creierul la momentul acestei trairi , dar tre' sa fi total imbecil sa mai si scrii despre asta ......
Asadar , daca vorbim despre femei , sau despre ..... FEMEIA , ..... eu zic sa nu dam voie sa ne lasam cumva ghidonati de boi ca Cioran .