proapis13 scrie:...oameni simpli,au refuzat sa-si aduca aportul...
Ce multe litere mari...!
P.S.
Oamenii au refuzat aducerea aportului, pentru ca-i un pleonasm!
proapis13 scrie:...oameni simpli,au refuzat sa-si aduca aportul...
cantemir scrie:proapis13 scrie:...oameni simpli,au refuzat sa-si aduca aportul...
Ce multe litere mari...!
P.S.
Oamenii au refuzat aducerea aportului, pentru ca-i un pleonasm!
proapis13 scrie:Forumul este un efort al comunitatii. Cu alte cuvinte, asta inseamna ca utilizatorii care participa la forum SUNT comunitatea.
Daca doresti sa participi la forum, aminteste-ti ca si tu devii o parte din aceasta comunitate.
Aceleasi principii care se aplica oricarei comunitati (familie, colegi, etc.) se aplica si aici; in plus, aceste principii sunt IMPUSE
Mircea_63 scrie:In relatiile comerciale insa... fiecare e pe raspunderea lui.
cantemir scrie:Dar poti sa dai teparul pe forum, cu nume si prenume , sa-l cunoasca toata lumea si sa-l ocoleasca!
Jean Valjean scrie:Si aici este problema si revin la cele spuse in primul topic si mai sus: nu ar trebui ca noi, membrii comunitatii, daca intr-adevar suntem o comunitate, sa putem dezbate aceste probleme si sa prevenim astfel de situatii, astfel incat ele sa nu se repete si cat mai putini membrii sa aiba de suferit?
Nu credeti ca ar fi cazul sa existe un loc special in cadrul forumului, in care accesul, date fiind implicatiile, sa se faca in baza unor criterii stricte de apartenenta (vechime, activitate, notorietate, recomandare etc) si in cadrul caruia sa poata fi dezbatute tocmai astfel de situatii, fapt ce ar permite corectarea sau inlaturarea unor membrii care nu respecta acele principii ce se aplica unei comunitati?
Jean Valjean scrie: ..... cand tranzactionezi cu un membru al comunitatii si te lovesti de neseriozitate, aceasta ar trebui sa fie o problema care priveste intreaga comunitate, pentru ca aceeasi situatie s-ar putea repeta cu alti membri ai comunitatii.
cantemir scrie:proapis13 scrie:...oameni simpli,au refuzat sa-si aduca aportul...
Ce multe litere mari...!
Pac Pac scrie:Vestea circula si in final are efect. Unde estre adevarul adevarat? D-zeu stie.
cantemir scrie:modigliani scrie:
In timp ce scriam mi-a mai dat ceva prin cap ...... Ce-ar fi ca inainte de-a continua discutiile p-acilea sa definim concret termenul de "COMUNITATE" .
Ai onoarea sa incepi!
Eu unul, deja imi sterg ochelarii!
Mircea_63 scrie:NU MERGE!
Asta e parerea mea. Vine X si spune: Y e tepar. Uite ce mi-a facut... Y spune ca lucrurile stau taman invers. Iar noi trebuie sa credem pe cuvant si pe unul si pe altul
Mircea_63 scrie:Stiu ca e frustrant! Si eu am draci si vorbesc singur cand iau teapa. In final ma apuc si povestesc prietenilor. Asta ma mai linisteste. TOTI am luat tepe. De la ... sau pur si simplu de la viata.
Jean Valjean scrie:Atunci e clar, topicul poate fi inchis.
Mircea_63 scrie:..... "aiaie". Poate ca omul chiar n-a putut...
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori