Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Este forumul Stuparitul o comunitate?

Mesajde modigliani » 24 Iun 2014, 23:45

proapis13 scrie:
Acuma era bine ca pictorul sa fi fost mai aproape ca-l rezolvam cu poliplanul,am un prieten ce are tot timpul cateva coli pe plus

Bai Salve , ..... tre' sa fie d-ala printabil , mah ! Al'fel in facem musama , fata de masa ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
modigliani

Re: Este forumul Stuparitul o comunitate?

Mesajde proapis13 » 24 Iun 2014, 23:48

modigliani scrie:
proapis13 scrie:
Acuma era bine ca pictorul sa fi fost mai aproape ca-l rezolvam cu poliplanul,am un prieten ce are tot timpul cateva coli pe plus

Bai Salve , ..... tre' sa fie d-ala printabil , mah ! Al'fel in facem musama , fata de masa ! :lol:

De ala pentru crotalii,rezistent la UV si la intemperii,am facut pentru Asociatie ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE