proapis13 scrie:mitica68 scrie:Un mesaj postat in data de 18 iunie, nimeni nu s-a "ingesuit" sa-mi raspunda. Eu, va multumesc tuturor care ati citit acest mesaj si mi-ati "raspuns". Doamne, ce de "treaba" sunteti.
Ce ai fi vrut mitica68...sa sara moderatorul de servici si sa zica ; ...,,Sa traiti,raportez ca bine ati facut !!!..'''....
Ai specificat ca ai chemat un apicultor batrin sa-ti gaseasca matca - asta ce insemna ???..ca a fost ok..!
Am recitit cele 5 pagini personale ale tale iar in ultimele postari scriai ca NU ai miere in stupi...
De ce ai inmultit atunci si ai mai si bagat rama la construit si in mijlocul cuibului ???
Inseamna ca meseriasul care te-a invatat e paralel cu apicultura ; cum sa bagi rama la construit cind nu ai culegatoare???
Nu stiu din ce cauza ti-am ratat postarea,eu unul citesc tot ce se scrie pe forum...posibil sa-ti fi dat acelasi raspuns
Acum peste timp,daca tot ne-ai balacarit pe toti la gramada ca nu ti-am raspuns atunci scrie ce s-a intamplat cu roiul ala....
Nu fratioare, stima si pentru tine, esti printre putinii apicultori care spui ceva cu adevarat si real, nu postezi doar de dragul postarii si cum am mai scris , nu sunt ironic. Doar ca sunt putin "suparar" (o sa-mi treaca repede, asa sunt eu) , aveam nevoie disperata de ajutor, nu s/a oferit nimeni. Nu balacaresc pe nimeni, eu, daca ma ajuta Dumnezeu si ajung la un nivel avansat (probabil nu-mi ajunge acesta viata). indiferent cine posteaza, "analfabet, etc, etc.", stiu, raspund, nu , tac. In fine, a trecut multa apa din vara. Ca sa-ti raspund la intrebarea ta, nu a mai pontat nimic, a pontat o perioada dupa care s/a oprit, de ce , nu stiu. L-am unificat inapoi si la aceasta data am o familie cu o matca tanara, macar sunt bucuros. Este OK, ponteaza in "draci" , sunt multumit. Oricum , multumesc pentru ajutor , stima