Fabiane, am pretentii de la tine! Ce pui aici un articol de 2 bani? Doar ce l-am deschis m-au izbit titlurile! Daca nu citeam articolul nu aflam cel mai mare secret...cat de chinuiti am fost saracii de noi! Ne-au mintit astia si ca suntem buricul Pamantului...refuz sa citesc asa ceva...la fel cum refuz sa ma uit la OTV! Articolul tau si OTV...merg pe o frecventa similara!
Gicuta taica care sunt acele argumente ale tale de bun simt? Stii pe undeva pe un deal, un loc unde semenii nostri inca sunt sacrificati in cinstea lui Zalmolxe? Pot sa fac si eu cateva recomandari cu cine sa fie urmatorii? E drept ca nu prea mai sunt puri, ba din contra! Ceva obiceiuri ratacite or fi- unele mai vechi decat dacii cum este de ppilda acel Izvor al Tamaduirii care suprapune un cult al zeitei mama! Dar tineti cont cuvintele lui Stefan -voda care v-a fost baci pana la adanci batraneti- pana si aaratele acelea de covoare si prosoape pe care le pretindem romanesti, cu motive traditionale romanesti, pana si acele sunt in mare parte rezultat al circulatiei motivelor florale in Orient si aici pe la Portile Balcanilor! Hai cine mai baga un adevar tulburator sa ma cutremur si eu? Din astea conspirationiste...sunt satul!