Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Romania , Romaniaa , .... ole , olee , oleee !!!

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 17 Mar 2013, 03:32

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 17 Mar 2013, 03:41

S-asa-mi vine cateodata, sa dau cu cutitu-n chiatra...Romania, Romaniaa...ole, olee, oleee !!!

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde modigliani » 23 Mar 2013, 23:46

Na , mah , na !

http://www.timesnewroman.ro/politic/719 ... a-din-lume

( commenturile articolului fac toti banii ! :lol: )
modigliani

Mesajde ignatov andrei » 05 Iul 2014, 09:45

arnautu valentin scrie:unde i ai gasit bre pe prostii astia!asta e pleava prahovei! :lol: :lol:

Ce te miri taica, doar suntem aproape 20 de milioane?!? :lol:
ignatov andrei

Mesajde modigliani » 05 Iul 2014, 10:41

Dupa ce te-a bagat "pe teava" aiuritul ala de Catalin , "miezu' confident , deh ! " , ala de la care am aflat ca ma musti de c*r continuu , injineru' , cum mai ai tupeu sa-mi scrii in urma ?
modigliani

Mesajde andy1995 » 06 Iul 2014, 18:25

Nu sunt de aici nu stiu... :))

Mute multe, foarte foarte multe :))) de Mihai Creanga :)))

:)) wow cel mai tare

andy1995

Mesajde andy1995 » 06 Iul 2014, 18:56

wow...Popa :)))
andy1995

Mesajde Donbazil » 06 Iul 2014, 20:18

Sal'tare!
Acuma si noi ar trebui sa-i dam m.ie domnului "reporter de rahat", - care in mod evident a urmarit - si din pacate a si obtinut astfel de raspunsuri.....Daca nu era gunoi ordinar si daca nu urmarea cu tot-dinadinsul sa faca tara asta si pe locuitorii ei de rahat, il intreba pe prostan cum se sapa porumbu' sau cu ce se cara cocenii, ce mananca vaca sau gaina, ori daca se pune sare in mamaliga, adica niste chestii la care nivelul lui intelectual facea fata....
Avem un stil de a ne taia craca de sub picioare de Doamne-fereste!.....Si din pacate unii dintre voi, colegii, radeti de asta in loc sa va fie ciuda.....Uite, mie mi-e ciuda. Asta-i poporul roman cu bunii si mai putin bunii lui.....Daca fiecaruia o sa-i cerem doar cat poate, o sa fie bine, dar ......Noi suntem mistocari si urmarim cu orice pret senzationalul, fara a gandi la consecinte. :evil:

Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde modigliani » 06 Iul 2014, 21:12

Donbazil scrie:Sal'tare!
Acuma si noi ar trebui sa-i dam m.ie domnului "reporter de rahat", - care in mod evident a urmarit - si din pacate a si obtinut astfel de raspunsuri.....Daca nu era gunoi ordinar si daca nu urmarea cu tot-dinadinsul sa faca tara asta si pe locuitorii ei de rahat

:D :D :D
Fratioare , e prima oara cand nu sunt de acord cu tine ! Pai ce vina are reporteru' ca-s aia ******* ?
Daca erau destepti il faceau ei pe el . Il determinau sa renunte la genul asta de emisiune .

Vezi tu , asa fac si io la peste ..... Trag tare-n ape tulburi si dau la aer cele mai tampite exemplare ale speciei . Daca ar fi toti baboii aia smecheri si nu s-ar lasa agatati in giugelele mele ..... nu m-as lasa de pescuit ? ;)

Ala si-a ales o anumita categorie de exploatat si-un anumit segment de public . Io-s in segmentu' ala , al doilea .
Crede-ma , trec de la hohote la stupefactie cand vad atata incultura in tara asta .......

Si stai linistit , porumbu' creste-n bob oricum . Poa' sa fie el insamantat si pe planeta Marti .
modigliani

Mesajde modigliani » 06 Iul 2014, 22:00

Donbazil scrie:....... il intreba pe prostan cum se sapa porumbu' sau cu ce se cara cocenii, ce mananca vaca sau gaina, ori daca se pune sare in mamaliga, adica niste chestii la care nivelul lui intelectual facea fata....

Aici perfect de acord cu tine !

Numa' ca prostanu' daca nu-i fudul ..... parca nu s-ar trage din poporu' asta !
Pai , nea Vasile , de cate ori n-am batut noi campii despre noi afirmand ( total nefondat ) ca suntem un popor modest ? De unde dracu atata modestie ? Chiar nu vezi toti "prostanii" , incultii , agaricii , ca ei se pricep la toate si-si dau aere savante ?
De erau modesti si ..... doar putin inteligenti ..... il "impachetau" pe reporter . "Lasa-ma , nene , in pace cu planetele tale . Io-s om simplu , de la tara . Intreaba-ma despre cele de le stiu ..... "

Dar nu !!! Prostanul vrea sa se vada la televizor , cum i-a luat lui careva un interviu si el a stiut , domle , sa raspunda !

Pe alde prostanii astia ii gasesti in absolut orice localitate din tara asta , dimineata la 7 00 in bodega , band "una mica" ( pe datorie ) si "punand tara la cale" cu stiinta lor in si-n despre toate !

Nu frate ! Trebuiesc aratati cu degetul ! Trebuieste sa ne asumam matur si constient apartenenta lor la acest popor . As merge pana la a spune ca toti idiotii astia au si drept la vot . Treaba lor , dreptul lor ! Dar cu dreptul meu de-a-mi trai viata si-a-mi creste copilul la mine-n tara altfel decat dupa retetelor lor unineuronale ..... ce se intampla ? Nu-i tot un drept ?
Iar fatidicul demonstreaza fara echivoc ca procentul de ******* infatuati este mult peste al celor cu capul pe umeri . Din orice categorie sociala vrei sa faci acest studiu ......

Uite modestu' roman , ala de-ar trebui sa vada de munca campului . Da' , nu-i asa , el se pricepe si la .... AXA PAMANTULUI ! ( eu zic ca reporteru' ala chiar se pricepe bine de tot la ceea ce face el ! Sa poti gasi asemenea ****** si sa scoti de la ei toata tampenia de care sunt in stare .... e o stiinta , nene ! )

Eu va jur ca boul asta daca are o vaca ..... saraca stie din ce tara sunt chinezii . El urmareste altceva ! Sa epateze !
Si mai priviti la lumina . E filmat in cursul diminetii . Il doare-n c*r pe el de porumbul patriei . E mort de beat .

Deci , prieteni , va inteleg patriotismul . Dar nu faceti ca strutu' . Nu bagati capul in nisip ca si cum astea nu ar exista .
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 06 Iul 2014, 22:05

modigliani scrie:

Asta, cel putin, e trucat. De fapt reporterul intreaba de credite, nu de orgasm. :? Daca si celelalte sunt la fel...
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 06 Iul 2014, 22:06

Si putem extrapola cat vreti pe tema "culti sau ******" , care cu ce argumente vrea sa vina .......

Dar ca de Paste sa sarbatorim ..... ziua lu' Isus Hristos , fratilor , este idiotenie in forma pura !
Cum sa iei drumu' bisericii duminica de duminica si sa nu stii ce reprezinta Pastele ?

Este strigator la cer !!!!!

modigliani

Mesajde andy1995 » 06 Iul 2014, 23:15

Consider ca nivelul unui om de la tara sau oras, trebuie sa fie un pic mai sus de a sti pe ce paneta suntem,in ce secol,si un pic de cultura.
Sunt oameni de la tara foarte destepti nu se pot incadra toti in aceasi categorie, daca au o viata simpla nu inseamna ca sunt prosti.

Probabil nu e vina doar a lor ca sunt asa, au o alta cultura mai...., influentata de cei din jurul lor care sunt ca ei.

Critica constructiva nu este, asa ca cu toate ca ne amuzam pe seama lor...nu este de bine, cultura nu au pentru ca nu au fost la scoala si teluri adevarate de urmat, dar ce e mai grav ca au decazut moral, intreaga socetate nu doar ei.
andy1995

Mesajde modigliani » 07 Iul 2014, 22:28

Ne continuam periplul fabulos prin ..... miraculoasa Romanie !

Un prost isi bate nevasta la nunta

Baba Drogata Si Beata !! Sa traiasaca nasii maiiiii !

Baba care creste pule

modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE