joohny scrie:Crysty scrie:...1 roman munceste si hraneste 4.
Va salut.Primavara o albina munceste pt.4,noi romanii sintem la fel.Deci...ne tragem din albine oare?.Sanatate.
TDI scrie:...daca nu muncim, nici n-o sa mai fim.
vulpea scrie:[sarmanul a vrut sa spuna ca 1 munceste si 4 stau,ca doar nu am reusit sa fim mai eficienti ca nemtii !
joohny scrie:Va salut.Vulpitz-o,nemtii si japonezii sint ca un fel de brend si pe linga acest lucru au si economie avansata.Noi nu ne putem pune cu ei.Concluzie:pt. ca cei mici sa-i ajunga pe cei mari tr. sa munceasca de 5 ori mai mult .Asta este de cind e istoria.Si istoria o fac vii si nu mortii.In contradictie putem vb. pina la adinci batrineti insa intodeauna (in general)cei mai puternici economic vor fi sefii celor mai putin economici (si nu numai)Sanatate.
joohny scrie:Va salut.Vulpitz-o,nemtii si japonezii sint ca un fel de brend si pe linga acest lucru au si economie avansata.Noi nu ne putem pune cu ei.Concluzie:pt. ca cei mici sa-i ajunga pe cei mari tr. sa munceasca de 5 ori mai mult .
joohny scrie:vulpea scrie:[sarmanul a vrut sa spuna ca 1 munceste si 4 stau,ca doar nu am reusit sa fim mai eficienti ca nemtii !
Va salut.Vulpitz-o,vorbeam de munca nu de eficienta.Si vezi ca nemtii sint mult in spatele japonezilor (la ceea ce te referi)Sanatate.
vulpea scrie:vorba cantecului ...,c-asai romanul,.... nu mai departe de acum ceva vreme in urma,cand cu privatizarea PETROM am reustit sa o dam la o firma DE 4 0RI MAI MICA decat PETROM !mai aratati-mi un exemplu de acest fel in toata lumea normala si capitalista(justificarea,idioata dupa mine,cum ca statul e cel mai prost administrator-pentru asa afirmatie ai fi facut ani grei de puscarie in Germania))
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori