Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Trantori vs albinute !

Mesajde Ovidiu123 » 08 Iul 2014, 14:36

Salutare! As avea nevoie de niste explicatii din partea dumneavoastra:Cum fac diferenta intre puiet capacit de trantor si puiet capacit de albinute ? :?: Daca se poate explicatia sa vina si cu niste poze care sa arate diferenta! multumesc :D
Ovidiu123

Re: Trantori vs albinute !

Mesajde State » 08 Iul 2014, 14:44

Imagine

In partea stanga este puietul de trantori. Diferenta o observi si tu.

La tine functioneaza motorul de cautare "Gugal" ? N-am curaj sa intreb de carti.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde proapis13 » 08 Iul 2014, 16:53

State scrie:In partea stanga este puietul de trantori. Diferenta o observi si tu.
La tine functioneaza motorul de cautare "Gugal" ? N-am curaj sa intreb de carti.

Vad ca la el nu functioneaza multe.... :oops:
La viteza cu care a primit raspunsul trebuia sa-ti fi multumit...atunci...
de carti l-am intrebat si eu..... :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Ovidiu123 » 09 Iul 2014, 00:48

proapis13 scrie:
State scrie:In partea stanga este puietul de trantori. Diferenta o observi si tu.

Nu stau foarte mult in fata calculatorului!Nu ma intereseaza foarte mult google,tocmai de aceea am intrat pe forumul acesta ! Am nevoie de pareri/sfaturi avizate de cineva care trece zilnic prin asa ceva! SUNT INCEPATOR! Multumesc pentru raspunsuri!
Ovidiu123

Mesajde Mircea_63 » 09 Iul 2014, 08:55

Ovidiu123 scrie:
proapis13 scrie:

Nu stau foarte mult in fata calculatorului!Nu ma intereseaza foarte mult google,tocmai de aceea am intrat pe forumul acesta ! Am nevoie de pareri/sfaturi avizate de cineva care trece zilnic prin asa ceva! SUNT INCEPATOR! Multumesc pentru raspunsuri!

Incepator? Acum primesti, dar cand nu mai esti incepator, va trebui sa dai la randul tau.

Celula de trantor este mai mare, dar exista si exceptii. O matca trantorita sau albinele bezmeticite ponteaza oua nefecundate -dintr-acestea ies trantorii- in celule de dimensiuni normale.
Intotdeauna celula de trantor este mai inalta decat fagurele si mai bombata. Dupa asta o recunosti.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde State » 09 Iul 2014, 18:21

Ovidiu123 scrie:Nu stau foarte mult in fata calculatorului!Nu ma intereseaza foarte mult google,tocmai de aceea am intrat pe forumul acesta ! Am nevoie de pareri/sfaturi avizate de cineva care trece zilnic prin asa ceva! SUNT INCEPATOR! Multumesc pentru raspunsuri!

Am inteles sefu'!
Data viitoare o sa ti se para interesant google.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR