gica.mosu scrie:Ionut ...Bini ai venit "fiule"....Cred ca ne-am cunoscut la...Voronet?!?...Un sfat: incearca sa pui la cladit rame de ac dimensiune.....(eviti cladirea de "limbi"...)....Pt incepator e ff greu de lucrat cu ME

...incearca 1/1 jos + me in cat in paralel si dupa ce vezi ce si cum alegi....bafta multa-Mosu!!!!
Va salut d-nu" Gica ,cred ca ma confundati desi as dori sa ne cunoastem candva ,poate mai fur in sfat doua de la d-voastra ca tare bine mi-ar prinde

.In corpul al doilea am aceeasi rama adica 3/4 dar in corpul 1 am rame de dadant (ca asa am cumparat familiile)si rame de 3/4 si usor incerc sa le dau spre exterior pe cele de dadant si sa le scurtez dar vad ca in ultima vreme nu prera mai pot ca ponteaza matca incontinuu pe ele.
Totusi in toamna cand inceteaza matca sa mai ponteze pe ele le scot pe toate,le tai si le bag la loc ....si nu mai fac niciodata asa ceva

Stiu ca pt un incepator e destul de greu de lucrat cu ME dar o iau ca pe o provocare.citesc tot ce prind despre ME

.multumesc frumos pt sfaturi.Toate cele bune.