nu vreau sa pun intrebari mai bine citesc ce se scrie pe aici bag la cap si tac
multi ma vor pune la zid si vor zice .............. dece spun asta!?
povestea incepe la inceputul lunii in curs cu un roi, sun pe un prieten care anul trecut a tinut stupii pe langa pamantul meu, taniar se zice la noi in vest cel putin in bihor se stie ce inseamna, hai mai prinde un roi ca sa bagat in wc mai bun loc nu avea

nu pot ca nu am timp.... bun sun pe altul.... nu vin ca nu pot, ce sa ma fac? merg in oras acasa caut o lada ma intorc la ferma gauresc un flacon dau cu apa pe ele si ma gandesc cum fac, nici o posibilitate de scuturat, alta nu stiam cu rame stropite, cu puiet cu mai stiu eu ce, am inceput sa le matur frumos incet in lada cu pana de gasca cu mana cum am putut, am pus lada jos seara toate au intrat la noua casuta, seara respectiva ma tot manca in fund sa caut despre ele plus ca 1 familie nu-i familie. ce ma fac de ras! am mai cumparat inca doua, nestiutor nu am luat teapa dar nuci prea super n-au fost undeva pe 7-8 rame pline, oricum banii pe masura, tot nu m-ia ajuns am cumpara 10 de la un om batran corect si cinstit foarte bune familii, de undeva din zona de deal in jud arad, si iar 10 si iar 7 si azi pe 29 iun am ajuns la 30 de familii, aici ma vor pune unii la zid!!!
nu te pricepi vor murii etc, nu imi e frica mai studiez mai invat si ma bazez si pe ajutorul a 2-3 stupari 1 batran de 70 ani stupar din tata in fiu si unul mai tanar cel de care pomeneam mai sus, apoi o fi cumva.
am dorit prin aceste cuvinte sa va spun
bine v-am gasit, si uite cum am fost virusat de bongarii acestia