Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

pavilioane apicole

Mesajde Miron » 10 Iul 2014, 16:32

cine stie daca pavilioanele apicole sunt scutite de taxa de prima inmatriculare,caci stiu ca de impozit sunt scutite,iar la un calcul online,pentru o raba din 1993 mi-a iesit taxa peste 6000 euro,astept raspunsuri de la voi cei experimentati,va multumesc!
Miron

Re: pavilioane apicole

Mesajde proapis13 » 10 Iul 2014, 16:41

Miron scrie:cine stie daca pavilioanele apicole sunt scutite de taxa de prima inmatriculare,caci stiu ca de impozit sunt scutite,iar la un calcul online,pentru o raba din 1993 mi-a iesit taxa peste 6000 euro,astept raspunsuri de la voi cei experimentati,va multumesc!

Taxa de prima inmatriculare este valabila pentru toate autoturismele,pavilioanele sunt trecute la remorci
Pentru scutirea de impozit pt masinile folosite in pastoral ai adresa de mai joa
viewtopic.php?f=28&t=4775#p174014
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE