ignatov andrei scrie:Sa nu-ti uiti vorba... Blaguescule!
Am crezut ca glumesti...
Glumesc eu cu multe, insa niciodata cand e vorba de albine
Sa nu uiti asta... Ignatoave !
Trantore ?
Daca cumva inca nu mi-ai dat ignor... matale tot asa ai crezut ???
ignatov andrei scrie:Sa nu-ti uiti vorba... Blaguescule!
Am crezut ca glumesti...
ignatov andrei scrie:alt stupar scrie:Daca este vorba e recentii mei interlocutori din acest topic, din pacate nu !
Stii cum se pune zabala la cai...???![]()
Daca nu... ai sa afli...!!!
alt stupar scrie:ignatov andrei scrie:alt stupar scrie:Daca este vorba e recentii mei interlocutori din acest topic, din pacate nu !
Stii cum se pune zabala la cai...???![]()
Daca nu... ai sa afli...!!!
Da, da, da !
Inca un secret din bagajul de "secrete"
Deci: cum (si unde) se pune musca pe cai ?
alt stupar scrie: ...
Glumesc eu cu multe, insa niciodata cand e vorba de albine![]()
Sa nu uiti asta... Ignatoave !
...
Adi Hodis scrie:alt stupar scrie: ...
Glumesc eu cu multe, insa niciodata cand e vorba de albine![]()
Sa nu uiti asta... Igmatoave !
...
Mai Adiță mă, asa-i ca e mult mai placut printre albine ? ... alea tac si fac, nu glumesc si nu se lauda.
alt stupar scrie:... si viata e scurta, Daniele !
Suntem o generatie ajunsa la 35-45 de ani si daca la 40 de ani profesional nu dai randamentul maxim si/sau nu ai reusit sa te dotezi corespunzator in ceea ce priveste informatie, logistica si materialul biologic necesar pentru a performa, maine te trezesti ca ai trecut de 50 si toate o iau in jossi nu-ti mai ramane decat sa te tot amagesti cu iluzii sau sa dai vina pe altii pentru nerealizari.
Sa nu punem dricul inaintea tragatorilorca usor putem ajunge (inca) o generatie de ratati care pretinde in fata oricui are timp de irosit cu ascultatul vaicarerilor cat de buni eram pe vremuri dar n-a fost cine sa ne vada !
alt stupar scrie:... si viata e scurta, Daniele !
Suntem o generatie ajunsa la 35-45 de ani si daca la 40 de ani profesional nu dai randamentul maxim si/sau nu ai reusit sa te dotezi corespunzator in ceea ce priveste informatie, logistica si materialul biologic necesar pentru a performa, maine te trezesti ca ai trecut de 50 si toate o iau in jossi nu-ti mai ramane decat sa te tot amagesti cu iluzii sau sa dai vina pe altii pentru nerealizari.
Sa nu punem dricul inaintea tragatorilorca usor putem ajunge (inca) o generatie de ratati care pretinde in fata oricui are timp de irosit cu ascultatul vaicarerilor cat de buni eram pe vremuri dar n-a fost cine sa ne vada !
Ioan Guist scrie:Ultima sansa a Carpatinei este (se contureaza tot mai clar) aparitia unui grup privat ce au interes pe rezultatele ce le vor avea din selectie si investitie tehnica.
Ca vor fi rezultate sub potentialul unui proiect national pus in practica de oamenii cu ochelari din fund de borcan, de acord.Dar este unica si probabil ultima sansa.
lucky5strike scrie: http://stirileprotv.ro/video/alin-prune ... e/61591663
Înapoi la RASE SI HIBRIZI DE ALBINE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori