Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Demisia presedintelui

Mesajde jr2 » 01 Aug 2014, 11:52

ignatov andrei scrie:
jr2 scrie:Dragos,mru-ul tau,cu o clasa peste cine crezi tu,daca ar fi fost o lege a lustratiei ar fi fost si el sub incidenta acestei legi!

jr2, legea lustratiei se refera la NOMENCLATURISTI!

Nu confundati, fratilor! Nu orice parlit de secretar UTC sau UASCR, era si nomenclaturist!

Chiar mai mult de atat...
- acesti parliti de secretari munceau dublu fata de ceilalti colegi, puturosi si nepregatiti profesional, ...!

stii cum faceau curat la locul de munca "acesti parliti de secretari"? se stergeau la gura!
jr2

Mesajde proapis13 » 01 Aug 2014, 14:23

ignatov andrei scrie:Nu stiu ce varsta ai (o fi secret...????), dar dupa felul cum postezi, sigur suferi de ceva afectiuni pe la nas!!! :lol:

Sunteti cam de aceeasi virsta numai ca din scoli diferite cu toate ca ati invatat cu profesori scoliti dupa rezbel :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde jr2 » 01 Aug 2014, 14:39

ce nu-ti convine bre ignatov?
alte argumente nu mai ai?
politrucii de mila carora plangi tu,erau muncitori "cu gura"sau cu "limba'',si cand terminau cu gargara sau cu linsul,se stergeau la gura,adica locul lor de munca!
care e problema ta? ce te deranjeaza? eu lucrez cu materialul clientului,adica cu postarile tale,cu informatii publice din mas media.ia spune tu lu'taticu ce te doare?
iar daca vrei sa stii cine sunt eu,sa stii ca eu sunt ala care vinde gheata aluia care vinde gheata la eschimosi!
jr2

Mesajde Mircea_63 » 01 Aug 2014, 14:49

Domnilor, mai domol va rog. Vreti sa va balacariti? Aveti loc destul AICI

Continuarea "discutiei" va duca in mod democratic la deschiderea unui topic in arena. :D
Sa fiti iubiti.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde patrascu » 01 Aug 2014, 17:21

Evreii dupa episodul cunoscut ca si "robia egipteana" au parcurs drumul dintre Egipt si Isralel in 40 de ani. Bineinteles ca distanta se poate parcurge intr-un timp foarte scurt. Dar totusi acesti 40 de ani de ratacire au reprezentat schimbarea de generatii. Toti cei care fusesera sclavi au murit pe drum iar cei ajunsi in Israel erau nascuti pe drum fara a purta cu ei nimic din mentalitatea sclavilor.
Pana la disparitia pe cale naturala a tuturor elementelor mari sau mici ce poarta in creier amprenta comunista mai avem. Clasa noastra politica este puternic patata de trecutul comunist si pana nu or sa castige pariul cu agricultura sa aiba parte de pamant galben si ultimul politician care a cunoscut activ epoca de aur nu exista speranta.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Cristian IONITA » 01 Aug 2014, 20:14

ignatov andrei scrie:
jr2 scrie:Dragos,mru-ul tau,cu o clasa peste cine crezi tu,daca ar fi fost o lege a lustratiei ar fi fost si el sub incidenta acestei legi!

jr2, legea lustratiei se refera la NOMENCLATURISTI!

Nu confundati, fratilor! Nu orice parlit de secretar UTC sau UASCR, era si nomenclaturist!

Chiar mai mult de atat...
- acesti parliti de secretari munceau dublu fata de ceilalti colegi, puturosi si nepregatiti profesional, care azi se bat cu caramida in piept ca nu au fost "membri", sau mai stiu eu ce!

Mai fratilor, nu oricine era primit in randurile Partidului!
Erau si lepre, nu contest, dar nu exista om capabil si corect, sa nu fie facut membru de partid!

Deci, cei care se lauda ca nu au facut parte din randurile Partidului Comunist... spun totul despre... "valoarea mea... valoarea mea"!

corect .... nu oricine era primit .... trebuia sa faca cerere .... iar cerere faceau numai cei cu mentalitate mai pe langa "umanitate"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde ignatov andrei » 01 Aug 2014, 22:06

Cristian IONITA scrie:corect .... nu oricine era primit .... trebuia sa faca cerere .... iar cerere faceau numai cei cu mentalitate mai pe langa "umanitate"

Nu contest desteptaciunea si abilitatea unor cetateni care au reusit sa scape de "onoarea de a fi membru", dar sa recunoastem ca MAJORITATEA celor capabili erau curtati de partid, pana "li se rupea maneca la camasa" si erau inregimentati!
Adica...deveneau... nomenclaturisti, cu cartele si sacosa de sticle goale de lapte!

Ca sa fii in zona de varf a ierarhiei - ma refer la domenii serioase, nu la colective de sudori, lacatusi, strungari si turnatori - in domenii de cercetare, de proiecte, sectoare ce tineau de promovarea unor tehnologii noi, in domeniul civil sau militar, "obligat - fortat" trebuia sa fii membru de partid, adica sa faci parte dintr-o organizatie de baza, care avea un B.O.B., condus de un presedinte (si nu era ales orice pampalau)!

Sa facem deosebire intre "nostalgici" si "fosti membri"!
Dar... ce sa ma mai zbat aiurea, cand vad cat de "slab pregatit profesional" sunt eu, Ignatov, fost membru de partid si cat de "bine pregatiti profesioanal" sunt ceilalti mai apropiati de "umanitate" si ce "arome" degaja desteptacinea lor!

N-ai cum sa nu sesizezi in ce "anturaje alese" si-au desfasurat activitatea inainte de revolutie!
ignatov andrei

Mesajde lucky5strike » 18 Aug 2014, 09:20

Toti oamenii cu oaresce functie de conducere, cat de marunta, au fost automat membri de partid. Trebuia sa fii intai obedient, era prima calitate. Sa fii capabili sa executi ordine, cat de aberante erau. Ca... venea secretarul CC sa te ia la ping-pong...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 18 Aug 2014, 09:21

Da, au fost si oameni bine pregatiti care au dorit cu disperare sa nu fie/sa fie membri de partid.

Norocul/nenorocul lor a fost ca aveau origine nesanatoasa pe ultimele 5 generatii.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Dragos2006 » 18 Aug 2014, 10:30

lucky5strike scrie:Toti oamenii cu oaresce functie de conducere, cat de marunta, au fost automat membri de partid. Trebuia sa fii intai obedient, era prima calitate. Sa fii capabili sa executi ordine, cat de aberante erau. Ca... venea secretarul CC sa te ia la ping-pong...

In ziua de azi este altfel ???? :D
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde cristian bh » 18 Aug 2014, 12:09

partidul tot partid ieste,
ca-si mai schimba nickname-ul din cand in ,adevarat ieste,
impartiti in doua cete,
in smintiti si in misei,vorba poetului.........
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde lucky5strike » 18 Aug 2014, 15:37

Dragos2006 scrie:
lucky5strike scrie:Toti oamenii cu oaresce functie de conducere, cat de marunta, au fost automat membri de partid. Trebuia sa fii intai obedient, era prima calitate. Sa fii capabili sa executi ordine, cat de aberante erau. Ca... venea secretarul CC sa te ia la ping-pong...

In ziua de azi este altfel ???? :D

Gavrila, ce-ai patit mai?

Acum 30 de ani, daca strambai privirea la secretarul comitetului comunal, si-i raspundeai, cam ce se intampla? Te lua in birou si te bubuia tovarasul de nu te vedeai! Raspundeai fizic? Direct parnaie.

In ziua de azi iti mai permiti sa-i bagi in ma-sa... iarta, ignora, raspund sau ti-o coc pe la spate... dar macar e altceva.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Dragos2006 » 18 Aug 2014, 15:46

Nu te baga la parnaie dar nici sef la vreo deconcentrata nu ajungi . Acum si daca vrei sa ajungi femeie de servici la stat iti trebuie dosar politic.
Pe vremuri iti era frica de securitate acum nu it mai e frica deoarece merge foarte bine politica de spalare a creierelor.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 18 Aug 2014, 16:36

Cine are un job la stat, stie bine ce spune Dragos. ;)

Nu e chiar asa...la nivel de femeie de serviciu, dar este evidenta "rotatia cadrelor" in functie de simpatiile politice.
Mircea_63

Mesajde cristian bh » 18 Aug 2014, 16:53

Mircea_63 scrie:Cine are un job la stat, stie bine ce spune Dragos. ;)

Nu e chiar asa...la nivel de femeie de serviciu, dar este evidenta "rotatia cadrelor" in functie de simpatiile politice.

Ei nu,,,femeie de serviciu,paznic ,la stat sau la vreo firma caruia ia dat statul ,primaria ceva lucrare,simuland licitatia,infirmiera la spitalele din oraselele sat ale patriei,totul e ghidonat de cadrele de partid.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Mircea_63 » 18 Aug 2014, 17:04

Cristian, infirmiera sau paznicul, odata angajat, nu-l da nimeni afara doar asa. In schimb sunt posturi de sef si sefulet, directori, unde factorul politic conteaza.

Exista si aberatii. Posturi in care nu mai poti angaja pe altcineva, nici daca cel pe care il ai, iti pleaca sau il dai afara. Sunt asa zisele posturi blocate. Sa vezi tu trai si viata pe omul de serviciu cand se prinde care-i miscarea. :lol:
Situatia este concreta in invatamant.
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE