Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: BUNKA

Mesajde alt stupar » 06 Aug 2014, 19:10

Hm... nu e bine Adriene, nu e bine :o

In alta ordine de idei... repet a nu stiu cata oara ― terminati cu chestiile astea comerciale pe acilea ca se lasa cu sanctiuni si vaicarerile adiacente !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Jean Valjean » 06 Aug 2014, 21:49

Bunkane, printre aia trei ma numar si eu? Al treilea e cel care ti-a cumparat utilajele?
Sa inteleg ca "3 persoane" e o cantitate neglijabila pentru tine ? (Pai nu-i asa? Ce naiba?!! Doar nu o sa te doara pe tine capul de aia trei fraieri de pe forum carora le-ai luat banii si nu le-ai mai dat stupii.)
Tot neglijabil este si faptul ca ti-am dat avans din decembrie anul trecut si n-am primit nici acum stupii?
Cum adica nu are legatura cu forumul asta aceste discutii? Nu pe acest forum ti-ai facut publicitate? Nu aici ti-ai construit imaginea si ti-ai agatat fraierii?
Sa-ti fie rusine!
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde mihaibursuc » 06 Aug 2014, 23:52

mai ADY eu m am saturat de vrajala asta tu ai zis ca ai stupii gata toti si ca vezi doamne ca tu ai intarziat cu stupii si eu nu am mai vrut sai iau ca daca cineva se apuca acum sa cladeasca foite si asa mai departe e treaba lui eu nu arunc banii,tu ai zis ca te ma incurcat si daia nu ai vrut sai trimiti pe cei care acopereau avansul da? uite cum facem sa vezi ca totul este o minciuna trimite mi in 2 zile toti stupii si iti dau banii daca nu imi trimiti banii mei inapoi e bine? si la tel ce sa vorbim ca da Mihai trimit, rezolvam asa aici stie toata lumea cum sta treaba
mihaibursuc

Mesajde lucky5strike » 07 Aug 2014, 09:47

Baieti, va rog frumos sa rezolvati aceste neintelegeri in privat. Aveti mai multe variante si nu e greu deloc, important e sa gasiti calea de mijloc.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde mihaibursuc » 08 Aug 2014, 00:11

scuze ca am deschis aici discutia dar asa o sa vada toata lumea si o sa stie cu cine are de a face pana la urma trebui sa stim pe cine ne putem baza Si pana la urma aici pe pagina lui si a creat imaginea aici trebui sa dam cu noroi
mihaibursuc

Mesajde BUNKA » 08 Aug 2014, 10:00

lucky5strike scrie:Baieti, va rog frumos sa rezolvati aceste neintelegeri in privat. Aveti mai multe variante si nu e greu deloc, important e sa gasiti calea de mijloc.

Asa ziceam si eu dar Mihai crede ca e mai bine asa !
BUNKA

Mesajde BUNKA » 08 Aug 2014, 10:15

mihaibursuc scrie:scuze ca am deschis aici discutia dar asa o sa vada toata lumea si o sa stie cu cine are de a face pana la urma trebui sa stim pe cine ne putem baza Si pana la urma aici pe pagina lui si a creat imaginea aici trebui sa dam cu noroi

Din punctul meu de vedere poti sa dai si cu fecale... asta arata calitatea umana al celui care trage...
Mihai, la o saptamana intarziere ai spus ca nu le mai iei, eu sunt un tip sensibil si m-am suparat ca am muncit pt ele, am bagat bani in material si mi-am pierdut timpul. Am vazut ca ai mai avut acelasi gen de conflict si cu Ahile...ai zis ca-i iei si nu i-ai mai luat ca nu aveai disponibilitati banesti la momentul ala, ma...eu inteleg ca uneori nu sunt bani, dar ca sa zici ca nu mai ai nevoie de ele dupa ce eu am muncit la ele...crede-ma ca m-am suparat !
Tu vrei acum pt cat ai platit, mi se pare corect, insa de acum daca tot ai zis ca nu ai ce sa mai faci cu ele...asteapta !!!...mai ales ca am si eu probleme cu atelierul de mai multe feluri, ba inundatie, muta-te, cauta alt spatiu, cara toate troacele etc...si peste asta am si luat un volum mare de lucrari bazandu-ma pe oameni asa cum ai facut si tu...e un lant al slabiciunilor, dar eu spre deosebire de tine nu as face chestia asta, sa vars o troaca de laturi in capul unuia care poate a gresit dar nu din rea vointza !
Fiecare face cum crede de cuviinta !
Uite astea sunt laditele tale pe care le tin de atunci in hala si acum a trebuit sa le carabanesc la tzara pt ca nu ai mai vrut sa le iei...deh, sejurul la mare e mai important decat altele.
Am inteles ca trebuie sa raspund , nu sa tac ca porcul in porumb...dar aici cred ca subiectul e inchis, nu de alta dar nu am luat banari niciodata si nu am chef sa fiu banat acum...si asa intru foarte rar pt ca nu am timp .
Fişiere ataşate
rsz_dsc04290.jpg
BUNKA

Mesajde BUNKA » 08 Aug 2014, 10:20

Am 30 de corpuri de ME pe falturi...imi ocupa spatiu ..ma uit la ele, ma gandesc ca le-ar sta bine populate dar...
Sunt ale tale Mihai, dar nu sunt platite, nu le mai vrei pe toate ..ce se presupune sa fac sa le populez eu ?..eu imi fac Delon nu ME, plus ca pe falturi nu imi place cum se lucreaza cu stupii .
Fişiere ataşate
rsz_dsc04291.jpg
BUNKA

Mesajde jonny_it » 08 Aug 2014, 10:30

Ai si funduri, capace pt ele? :?
jonny_it

Mesajde BUNKA » 08 Aug 2014, 10:32

Jean Valjean scrie:Bunkane, printre aia trei ma numar si eu? Al treilea e cel care ti-a cumparat utilajele?
Sa inteleg ca "3 persoane" e o cantitate neglijabila pentru tine ? (Pai nu-i asa? Ce naiba?!! Doar nu o sa te doara pe tine capul de aia trei fraieri de pe forum carora le-ai luat banii si nu le-ai mai dat stupii.)
Tot neglijabil este si faptul ca ti-am dat avans din decembrie anul trecut si n-am primit nici acum stupii?
Cum adica nu are legatura cu forumul asta aceste discutii? Nu pe acest forum ti-ai facut publicitate? Nu aici ti-ai construit imaginea si ti-ai agatat fraierii?
Sa-ti fie rusine!

Da, Jean, insa utilajele mele sunt luate pe munca, am prestat produs in jur de 200 de lazi, adica sunt platite si rasplatite...am incasat si in plus, plus ca persoana nu e aceeasi...faci confuzii de nume, e tot Mihai dar alt Mihai.
Nu e o cantitate neglijabila 3 persoane dar daca am avut niste probleme pe care ti le-am explicat si tie, putina intelegere nu strica, mai ales ca la un moment dat ai zis ca nu mai faci laditele ca ai ramas fara servici, adica eu am bagat banii in material dupa care ce trebuia sa fac sa returnez banii ca ai ramas tu fara slujba, eu nu m-am suparat si am zis ca le fac si cand o sa te restabilesti atunci o rezolvam...ironia sortii..te-ai restabilit tu, si m-am dus eu la vale, cine e de vina???
Acum eu nu sunt genul sa ma catalesc, cer doar putina intelegere, voi face lazile si dupa ce termin cu tambalaul asta pe cuvant de onoare ca nu mai fac nimic la nimeni de pe forumul asta !!!
Am vazut ca multi din cei care presteaza astfel de servicii si-au luat-o intr-o forma sau alta, si sincer regret ca m-am bagat in treaba asta, mai mult am avut de pierdut decat de castigat, o sa rezolv situatia cu tine si cu Mihai si cu celalat coleg al nostru si cu asta pun punct povestii asteia, tot ce mai postez pe aici va fi legat doar de albina mica si Delon fara alte complicatii ! Nu mi-am facut publicitate aici...ce-i cu afirmatia asta??
Daca zici tu sa-mi fie rusine ok, sper sa nu patesti si tu vreodata o situatie in care sa trebuiasca sa-ti fie rusine, stii se poate intampla oricui !!
BUNKA

Mesajde BUNKA » 08 Aug 2014, 10:33

jonny_it scrie:Ai si funduri, capace pt ele? :?

Da am , sut pe acolo !
BUNKA

Mesajde BUNKA » 08 Aug 2014, 10:50

BUNKA

Mesajde delorin I » 08 Aug 2014, 11:07

Salut! ce Delon sunt aceia din film? Ai un model cu mai multe rame? Frumos oricum! Eu nu am dat insa decat sirop si ceaiuri de plante si au populat repede singurul corp....
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde BUNKA » 08 Aug 2014, 11:21

Sunt niste ladite modificate din ME, incap 13 rame acolo si produc rame cu fagure ntural si puiet acolo pe care mai apoi le folosesc pt a imputernici roii Delon care au matci imperecheate !
BUNKA

Mesajde vslsilviu » 08 Aug 2014, 12:33

Multumim de film! Frumos!

Sanatate, putere de munca si zile senine,
Silviu
vslsilviu

Mesajde mihaibursuc » 08 Aug 2014, 14:03

nu am vorbit niciodata cu Ahile si nu dupa o saptamana am zis ca nu mai am nevoie de ele aduti aminte ca eram imediat dupa rapita si ai zis ca la tei le am cutiile,tu ai avut prob si ai inceput cu amanarile corect? sti bine ca este Misu care poate confirma dupa care ti am spus ca daca intr o sapt timp care ti lai luat tu ai zis ca trimiti marfa la Misu la firma in caz contrar nu le mai vreau ca este tarziu si nu mai ma pot apuca sa construiesc faguri ca doar ti am spus ca trec pe ME roii de anu asta pe urma ai zis ca ti sa stricat nustiu ce masina si nu poti sa faci capacele da? acum io ce vrei sa fac sa stau cu roii in cutiile altora ? a treb sa cump niste cutii normal din banii care treb sa tii dau tie daca imi trimiteai marfa da... am zis ca daca scot ceva la floare ti le iau pe toate cum am vorbit da trim si mie de banii pe care tii iam dat adica 5mil si mai pun ceva cutii ca mai am nevoie mai cresc o rama de 3/4 iar ai zis ca da Mihai da vad ca nimic tu ce vrei sa ti trim si dif de bani si sa astept tu sa ai timp sa mi trimiti cutiile care sant facute din avansu dat de mine nu din bani de la tine din buzunar si chiar daca ar fi nu santem la c*r.. sa dam banii inainte .Mie imi pare rau ca am ajjuns aici dar inca o data te rog sa intelegi ca nu asa se face treaba io zic sa rezolvam problema ca este mai bine sa ramanem prieteni cum am fost Astept un tel de la tine sa vorbim
mihaibursuc

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?