cosming scrie:Am un poster cu van Damme si un trenulet electric marklin in curent alternativ pe o macheta la care ma duc acum sa-i fac fantana si o stupina
Mircea_63 scrie:cosming scrie:Am un poster cu van Damme si un trenulet electric marklin in curent alternativ pe o macheta la care ma duc acum sa-i fac fantana si o stupina
Posterele cu dame nu le mai ai?![]()
Du-te si te joaca, dar sa fii cuminte si sa nu iesi din curte.
cosming scrie:Taci ca am gasit si cateva vaporase de ma jucam cu ele in cada vopsite si cu ceva super glue is ca noi. Erau dosite in pod pazite de viespii. Dau toata flota pe cate matci va lasa mana
cosming scrie:http://m.youtube.com/watch?v=zKoDCJyxKTo
eterna si fascinanta romanie afacerea afisulVa spui eu ca miere o sa curga pe garduri si ceara pe asfalturi
ignatov andrei scrie:cosming scrie:Taci ca am gasit si cateva vaporase de ma jucam cu ele in cada vopsite si cu ceva super glue is ca noi. Erau dosite in pod pazite de viespii. Dau toata flota pe cate matci va lasa mana
"Cosminge", esti baiat simpatic si e normal sa ai si "personalitate" !!!cosming scrie:http://m.youtube.com/watch?v=zKoDCJyxKTo
eterna si fascinanta romanie afacerea afisulVa spui eu ca miere o sa curga pe garduri si ceara pe asfalturi
"Cosminge", iti dau un sfat - nu ne vede (nu ne aude) NIMENI, fii sigur - fa in asa fel si... las-o mai moale!!!
Daca vrei sa fii "spiritual", consulta-te pe MP cu "baietii" care "te adora"!
P.S. Ti-o spune... "moshu' Andrei"!!!!
ignatov andrei scrie:Nu Cristiane, nu-i precenzura, doar ca sunt subiecte aiurea, inventate de televiziuni!
cristian bh scrie:Posibil sa ai dreptate.........ce cred eu,
presa vorbita,scrisa si vazuta,e un instrument de spalare de creier,
exista si situatia de "ignore" asta-n cazul meu,pt ca subiectele sunt= (interesul poarta fesul)
Al Capone a fost bagat la puscarie pt niste chestiuni fiscale,nicidecum pt faptele comise.Dar americanii s-au multumit ca l-au inchis.
La noi pare-se ca-i la fel,cu multi! deci e bine ca i-au incaltat pe cativa,pt putin din ceea ce meritau.
Ce ma mir eu de hotia din sferele mai-nalte,cand in comuna mea,ca daca te urci in turla la biserica, tragi cu prastia in cele patru zari dincolo de hotare,un parlit de primar, din 2007 incoace a luat de la apia peste 1,5 milioane de euro,pe pasunile comunei,asta in situatia in care pasunile erau utilizate de crescatorii de animale ,desi aceste subventii erau destinate fermierilor.
Poate sa-mi spuna mie cineva cum vine treaba asta ?
adica statul isi da tot lui subventii?
si treaba asta este in toate comunele?
in formularul anexa este specificat faptul ca in situatia in care aceste pasuni sunt utilizate de catre fermieri primariile care nu detin animale domestice sunt neeligibile la plata.
Closcutz scrie:cristian bh scrie:
Si ce, ti s-o pus pata ca n-ai nimerit si tu la alvita insfacata de edil?
Closcutz scrie:
Si ce, ti s-o pus pata ca n-ai nimerit si tu la alvita insfacata de edil?
cosming scrie:
Uite un stup e la mine estimam 80kg miere anual din care 50 kg de miere ti le trimit iar 30 kg le valoric eu . Ia uite albina aia in copac. 30 la matale 3...pardon, 20 la mine.
modigliani scrie:cosming scrie:
Uite un stup e la mine estimam 80kg miere anual din care 50 kg de miere ti le trimit iar 30 kg le valoric eu . Ia uite albina aia in copac. 30 la matale 3...pardon, 20 la mine.
Bai , voi bateti campii sa va vedeti scriind , sa va bagati in seama , nene . Sa mor io ......
Bagati-va , dracului , mintile-n cap , ca nu scrieti neandertalienilor !
Voi inventati polemici si discutii de dragul ideii de-a da eu prin ele si din a va desfiinta ineptiile babuinistice ........
In PLM , albinele tale au excavatoare ? Sau avem noi ciunga-n par ?
...............................
BTW , ma p*s pe el de ON TOPIC , nu-i asa ? Mieji sa fim , sa dam bine-n lume , cu stupi alde "Superman" ! Nu-i asa ?
...... Fuckin' bullshit ........ neghiob de la Brezoaia ce esti ........
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 15 vizitatori