Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde modigliani » 18 Aug 2014, 17:39

Bah , alde Cosmin Ghe , mai da p-acilea cand iti dai stupii pe turbo , mah !
Sa moara dusmanii tai de n-oi veni sa ne povestesti despre niscaiva tone de miere / stup !

..... Dik , na , na , na ! ..... Ha !
modigliani

Mesajde modigliani » 18 Aug 2014, 17:40

cristian bh scrie:Pictore,,,,se vede ca n-ai albine :lol: :lol:
altfel,prindeai figura de stil! :D

Auzi , mah , imi trebuiesc albine sa dibui un infatuat penibil ?

Anyway , we are all fuckin' off topic de cand cu divagatiile balivernistice ale astuia care culege ...... op'zeci de kile de miere de la un fraier de stup !

Pai ce-are , mah , MIG-uri in loc de albine ?????
Sau noi "erasem" castigati la belciuge sa punem botu' la ineptiile astuia ?
modigliani

Mesajde cristian bh » 18 Aug 2014, 18:58

modigliani scrie:
cristian bh scrie:Pictore,,,,se vede ca n-ai albine :lol: :lol:
altfel,prindeai figura de stil! :D

Auzi , mah , imi trebuiesc albine sa dibui un infatuat penibil ?

Anyway , we are all fuckin' off topic de cand cu divagatiile balivernistice ale astuia care culege ...... op'zeci de kile de miere de la un fraier de stup !

Pai ce-are , mah , MIG-uri in loc de albine ?????
Sau noi "erasem" castigati la belciuge sa punem botu' la ineptiile astuia ?

Pai tu nu vezi ca omu viseaza la "stuchii sei si fashi suta di kili"?,
Nu-i omul vinovat ca,,,,,,,,,,la Brezoaia n-a sosit inca caruta cu birgulele,,,,,,, :lol: :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde cosming » 18 Aug 2014, 20:13

Looool.....bai starpitura antlantinoida spala-ti dracului tastatura in ocean si pricepe ca nu albina si cele 80 kile de miere,cu care te poti spala pe cap, ma intereseaza ci cutia sa fac scobitori din ea ca cere piata.
cosming

Mesajde Ioan Guist » 19 Aug 2014, 07:32

Ba!! ia gura mica, ca va dau afara din poiana !
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde ignatov andrei » 19 Aug 2014, 08:30

Cosminge, pe vremea când tu te scarpinai la o zona cu mâncărimi si nu stiai ce e "aia" :lol: erau unii care stiau ca:
-daca "vinzi" stupina pe un sâmbure de cireasa, nu mai poate s-o cumpere nimeni, dar nici s-o mai vândă !

Problema e a celui care mosteneste stupina daca isi bate joc de ea si face contractele de care spui!
Ca după ce o pierde, mă acuza tot pe mine... tipic...!!!
Bafta la clienti! Vezi ca mă apuc de macat fasole, asa ca sa-mi păstrezi o cutie mare cu scobitori!
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 19 Aug 2014, 09:27

Ioan Guist scrie:Ba!! ia gura mica, ca va dau afara din poiana !

Nene Iocane, mai sta lumea la una mica, mai manca ceva, ca daca se strica - ferească Cel de sus - vremea...!

Multumim pentru găzduire, promitem ca suntem cuminti!
ignatov andrei

Mesajde cosming » 19 Aug 2014, 12:14

Nene Andrei eu sunt un parlit de SA, si recunoaste c-am mancat cireasa impreuna si ai vrut sa pastrezi samburele, matale ditamai FPS-ul ai controlu' pe actiune. Intr-adevar ideea mea de a moderniza stupul, cu baie si dush antivarroa plus bucatarie cu soba speciala de preparat sirop, m-a impins sa ma imprumut si ce vina am eu ca a fost furtuna tot anul si a ramas stupul acostat la mal, acum si ramele le vand la bucata poate acopar ceva. Una o pastrez sa fac tablou cu ce stup o fost. Urdinisul are fo cateva sute de tone ar iesi ceva tractoare din el dar cine sa le mai faca lasam pe altii sa-l topeasca.
cosming

Mesajde Mircea_63 » 19 Aug 2014, 14:08

Ma dadu una pe spate! Sa va spun si voua:

D-na Lucia Hosu Longin, ziarista pe hartie si TV, realizatoarea seriei Memorialului Durerii. Coplesitor memorial. Eram convins ca este o anticomunista si democrata autentica si fara tagada. Iaca nu-i. D-aia am dat pe spate.

Pe vreme Tovarasului, scria articole omagiale d`alea gretoase. N-am stiut, dar probabil i-as fi gasit o scuza. Insa acum, dupa caderea Voiculescului, coana plange si zbiara ca democratia e in pericol, ii ia apararea astuia de parca i-a pus cineva foc la partea dorsala.
Cui? Unui comunist, securist, antidemocrat etc. Te asteptatai de la multa lume, dar dumneaei a fost o surpriza surprinzatoare. De unde si concluzia de a nu judeca omul, jurnalistul, creatorul, dupa creatia lui.

Iata ca exemplu una din minunatele ei creatii:
http://adevarul.ro/cultura/istorie/masa ... index.html

Si iata cum compara ea antena cu Europa Libera.
Merita citit: http://adevarul.ro/news/eveniment/o-smi ... index.html

Cum a reactionat unul tavalit prin inchisorile comuniste?
Tatal lui Tudor Gheorghe! Un om care impune respectul. http://www.evz.ro/inca-o-voce-se-ridica ... volta.html
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 19 Aug 2014, 14:14

Cosminge, nu te mai framanta!
Am chemare in America! Cum ajung acolo promit sa-ti trimit si tie de-o acadea sau ciunga!
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 19 Aug 2014, 14:25

Mirceo, tu spui ca Memorialul Durerii te-a coplesit...

Asa si pe ea, săraca, a coplesit-o... Prezentul Dureros!
Pentru unii e o mare pierdere si... este si ei oameni, cu diferenta ca nu sunt semeni de-ai nostri!
ignatov andrei

Mesajde delorin I » 19 Aug 2014, 16:00

Mircea 63 multumesc! Am avut ocazia sa o intalnesc de mai multe ori pe doamna Hossu, fie la Casa Scriitorilor Neptun Olimp unde isi mai face veacul, fie prin Bucuresti! Nu stiam de faimoasele ei articole scrise in acelasi ton ca si Memorialul! Schimbam epoca, subiectul, literatura merge mai departe....Am urmarit acel episod despre Fantana Alba! Bun...foarte bun! Dar doamna asta nu continua sa ma uimeasca! Cat despre Antene...ca sa mai spunem...trebuie sa fii putin prea cazut in trecut sau prea orb, sau prea naiv la adevar! (P.S Imi plimb albinele cu un tip care, daca ar face afaceri un pic mai mari ar fi un exceptional exemplar de baron local! Fost viceprimar comunist, primar ratat, psd-ist, pd-ist acum iar Psd-ist...se declara pe viata psd-ist si comunist! Dar astea pana la bani...Nu va imaginati cat de capitalist poate fi...Astia sunt! Traiesc printre noi, nu-i putem elimina dar trebuie sa evitam sa-i mai alegem, sau sa ne mai lasam cumparati de aparenta lor constiinta social democrata! Cred ca e vremea sa apara o noua aripa politica comunist-capitalista, asa in tandem cu acel rosu-brun ce au convietuit o vreme si apoi au intrat in conflictul ce a dus la al doilea razboi mondial, care sa dezvolte docrina autorealizarii prin pacalirea celorlalti! )
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde delorin I » 19 Aug 2014, 17:22

Cine stie ce banuti a papat MADAMA si acum i- s-a cerut sa dea acolo de bine la imaginea generala! Cine stie ce proiecte cu "Europa libera" are in lucru incat nu conteaza decat banul nu si bunul simt, morala sau adevarul...

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde modigliani » 19 Aug 2014, 18:16

Mircea_63 scrie:D-na Lucia Hosu Longin, ziarista pe hartie si TV,.....
........Pe vreme Tovarasului, scria articole omagiale d`alea gretoase.Insa acum, dupa caderea Voiculescului, coana plange si zbiara ca democratia e in pericol, ii ia apararea astuia de parca i-a pus cineva foc la partea dorsala......

Daca io scriu acuma ca ma p*s pe ea ...... ma banezi ?

Promit sa nu o fac in public . O invit in "Poiana" si o rezolv in intimitate .........
modigliani

Mesajde delorin I » 19 Aug 2014, 18:20

Mogulul cere justitiei Basiste anularea pedepsei si ridicarea sechestrului...Daca o fi basista de ce oare mai incearca? Nu era oare decizia definitiva?

http://www.cotidianul.ro/dan-voiculescu-si-fiicele-sale-cer-anularea-condamnarii-si-a-sechestrului-asigurator-245550/

Sa fi reusit in sfarsit sa cumpere de cineva?

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Mircea_63 » 19 Aug 2014, 19:54

Da` voi va dati seama ca cerand el asa ceva, indirect recunoaste independenta justitiei?

Ca vorba aia, adicatelea daca nu-i independenta, ce rost are sa mai ceri. Ai dreptate Delorin, daca e Basista, pentru ce mai si cere?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE