Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Despre femei

Mesajde modigliani » 22 Aug 2014, 22:50

Sunteti "nebuni" , mah ! Da' tocmai d-aia va iubesc !
Ca iubiti FEMEIA in modul vostru "nebunesc" !
modigliani

Mesajde joohny » 22 Aug 2014, 22:53

Florin Dobre scrie:Mariane, .... :lol:
L-am avut pe Ahile mah, lupul... :lol: Dar asta nu intelegea nimic din ce-l certam eu. Se uita la mine ca la un tampit. Ne certam noi...dar cu cine sa ma impac?! :lol:

Va salut.Deci,pot sa inteleg ca,o cearta fara femei este exact ca si o distractie fara femei?Sanatate.
joohny

Mesajde modigliani » 22 Aug 2014, 22:55

joohny scrie:
Va salut.Deci,pot sa inteleg ca,o cearta fara femei este exact ca si o distractie fara femei?Sanatate.

Adica ???????

...... Aiurea-n tramvai . Un fel de "Ana are mere" ........ Ca si-asa vorbiram despre asta de curand .....
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 22 Aug 2014, 23:00

joohny scrie:Va salut.Deci,pot sa inteleg ca,o cearta fara femei este exact ca si o distractie fara femei?Sanatate.

Te salut!
Poate fi distractie fara femei cum poate fi si distractie fara barbati. Mai mult...poate fi distractie si c-un ciobanesc german. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde joohny » 22 Aug 2014, 23:00

modigliani scrie:
joohny scrie:

Adica ???????

...... Aiurea-n tramvai .

Va salut.Poate,insa vezi printre altele rolul trintorilor in stup.Un stup fara trintori parca nu prea are farmec. :D .Sanatate.
joohny

Mesajde modigliani » 22 Aug 2014, 23:01

Bine ...
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 22 Aug 2014, 23:02

Cand vad trantori in stup, nu vad nici un farmec. Acolo au ganduri si ma streseaza. :lol:
Dar sa revenim.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde joohny » 22 Aug 2014, 23:04

Florin Dobre scrie:
joohny scrie:Va salut.Deci,pot sa inteleg ca,o cearta fara femei este exact ca si o distractie fara femei?Sanatate.

Te salut!
Poate fi distractie fara femei cum poate fi si distractie fara barbati. Mai mult...poate fi distractie si c-un ciobanesc german. :lol:

Va salut.Poate,insa eu is pe vechi,ramin la sexul frumos .Restul este pt.trecerea timpului..Sanatate.
joohny

Mesajde joohny » 22 Aug 2014, 23:06

Florin Dobre scrie:Cand vad trantori in stup, nu vad nici un farmec. Acolo au ganduri si ma streseaza. :lol:
Dar sa revenim.

Va salut.Ce ar fi un stup fara trintori in perioada martie-aprilie?Sanatate.
joohny

Mesajde modigliani » 22 Aug 2014, 23:08

Ultima oară modificat de modigliani pe 22 Aug 2014, 23:09, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 22 Aug 2014, 23:09

Trantorii au rolul/scopul lor si au si farmecul lor. Eu glumeam. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde joohny » 22 Aug 2014, 23:18

Florin Dobre scrie:Trantorii au rolul/scopul lor si au si farmecul lor. Eu glumeam. :lol:

Va salut.Sa nu glumim pe baza trintorilor.Fara ei familile de albine ar fi o povara .Asta poate si in general.Si reciproca este adevarataAsa cred.Sanatate.
joohny

Mesajde paul » 22 Aug 2014, 23:26

Bai , lasati trantorii-n pace in topicul asta ! Era vorba despre ... femei !
Stiti ce-mi place mie in topicul asta ??? Ca doamnele forumului au o parere excelenta despre ... femei !!! :o Probabil ca-i chestie de forum . Este de notorietate parerea femeilor despre ...femei ! Singurul sincer este ... Pictorul, dar deh, el este artist ! Si astia vad ingeri intr-un iad plin de draci ... :oops:
Asa ca doamnelor, mai usor cu pianul pe scari !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Florin Dobre » 22 Aug 2014, 23:29

modigliani scrie:https://www.youtube.com/watch?v=tITWIcNeTjw

https://www.youtube.com/watch?v=6bbmybLeCeU

:lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 22 Aug 2014, 23:35

paul scrie: ... Pictorul, dar deh, el este artist ! Si astia vad ingeri intr-un iad plin de draci ... :oops:

Love you too , bro !
modigliani

Mesajde Ania » 23 Aug 2014, 11:01

Dar ce se intampla atunci cand iubitul apicultor o da in bara , sau mai bine zis are 2 ani la rand castig O ? ( , teoretic astept un raspuns sincer ).

Sincer nu stiu , cum sa raspund , fiindca nu prea se leaga de postarea mea, dar daca o iau asa cuvant cu cuvant as raspande asa.
Cand iubitul apicultor o da in bara si are castig 0 are sansa (pe care multi nu o au) sa o ia de la capat , asta daca iubeste ce face si lucrul cu albinele ii aduce bucurie si multumire.
Cand spui castig 0 , te referi numai la bani, dar oare este putin lucru ca reuseti sa menti in viata o fiinta asa minunata cum este albina ?
Poate ca sunt putin melodramatica , din filmele indiene , rusesti(aici as avea de comentat) , dar in momentul acesta asa am crezut de cuvinta sa raspund .
Ania

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE