mausica scrie:Am inteles dar si atunci parerea mea e ca puteai sa le tii pe stupi DAR sa acoperi cuibul cu folie sa nu mai aiba acces sus in magazie(mai ales ca folosesti mag mare),asa se mentinea caldura mai bine jos. Si eu tin momentan magaziile pe stupi insa am acoperit cuibul cu folie si nu au acces sus,doar la galetuta de smantana cu care fac hranirea stimulativa
sovian scrie:Cum pun video?
Augustin78 scrie:....
De comentat(criticat) nu ma bag pentru ca
....
paul scrie:Dane ... te salut !
........
LE ... daca-mi raspunzi, sa nu te "aud"cu nea paul, ca te iau de urechi ! Poti s-o faci adresandu-te cu ... paul ( cu p mic)!
cornelioandanciu scrie:Pustule, s-ar putea ca nici eu sa nu stau prea bine, o sa vad cand ma intorc in tara.Daca voi gasi familii slabe fara rezerva , le voi unifica si le voin da hraniri de completare.Bineinteles le mai fac un tratament cu varachet, asa cum trebuie.Le-am mai facut si in august unul,apoi in octombrie iar le voi mai face.Anul asta voi ierna albinele la munte, sper ca la anul sa nu raman doar spectator in forumul asta!Nu stiu cum ai capacele la stupi, ti-am mai zis, trebuie sa acopere marginea lazii, este mai bine asa,mult succes iti doresc!
sovian scrie:NU STIU DACA SE VEDE BN. ESTE POSIB SA FIE FURTISAG ?
sovian scrie: ESTE POSIB SA FIE FURTISAG ?
Florin Dobre scrie:Apreciez ca filmezi...arati si bune dar mai ales rele. Mai sunt stupari care filmeaza in stupina dar arata doar ce e frumos.![]()
Si eu mai am inca gioarle pe care le voi rezolva cumva. Ori ii ajut(tardiv), ori ii unific. Ori ii strang si ii consider nuclei(doar matci de rezerva). Nu exista stupina fara codasi.
Florin Dobre scrie:Important e sa fii constient de starea stupilor. Sa nu ai asteptari nejustificate si sa nu fii surprins de problemele care vor fi pana la primavara si dupa...
Florin Dobre scrie:Ramele alea cu miere te-ar fi scutit de multe probleme daca le distribuiai unde era nevoie. Le-ai bagat la borcan...vei regreta.
pustu scrie:Oricum daca am ocazia le valorific si pe astea , pentru ca stau cam prost cu lichiditatile . Si din cate am vazut i-mi mai trebuie cam 100 kg de sirop , asta asa in mare . Sper sa nu regret si sa ma ajute mai mult faptul ca le-am stors .
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 58 vizitatori