Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde modigliani » 02 Sep 2014, 14:11

delorin I scrie: ..... Deci pana la urma suntem afectati cumva in profunzime! Suntem o natie de frustrati, nervosi si complexati! Cumva Miticii pe care i-am ales, sunt si ei ai nostri, .......

Mai baieti , eu am spus cu niscaiva timp in urma ca problema Romaniei nu sta in alesi . Ci sta in imposibilitatea oricui de-a carmui acest popor . Cand am spus-o am fost mascarit ( probabil ) ca si Brucan acum 22-23 de ani cand a facut aceeasi afirmatie .
Din cate vremuri a prins tarisoara asta nu i-au priit decat dictaturile . Au fost singurele regimuri sub care Romania a evoluat cumva . Regimul otoman , cel austo-ungar , comunismul .......

Si , Delorine , mai sus descrii acest popor doar prin prisma a ceea ce-ai intalnit in drum spre casa ! Insa ar mai fi multe de spus . Nimic de bine .......
modigliani

Mesajde Donbazil » 02 Sep 2014, 15:17

Sal'tare!
Felicitari pictore!....
Eu n-aveam curajul s-o spun asa de transant, desi.....Cine stie putina istorie, intelege...... :idea:
In plus eu as mai adauga si acei invizibili " ochelari de cal" pe care-i poarta multi....Falsele idealuri si patriotisme ne fac sa nu vedem padurea de copaci...."Noi suntem ba urmasii dacilor, ba ai Romei, da' cine le-a furat caii la invadatori nu se stie....E cu " A.N." :( :( ....
Las' ca-i bine! :evil: ...Sambata merg la strand.....La unguri! :!: .....

Sal'tare!
Donbazil

Mesajde ignatov andrei » 02 Sep 2014, 21:05

Mai fratilor, taiati-mă, sau faceti ce vreti cu mine, dar... SUNT NEVOIT SA SPUN:
- cei doi "prieteni", pictorul si Donbazil, au... PERFECTA DREPTATE !
ignatov andrei

Mesajde lucky5strike » 02 Sep 2014, 22:47

Nu avem nevoie de dictatura, cum nu avem nevoie nici de democratia dulailor.

Vi se pare normal cum Basescu si-a promovat pe fie-sa europarlamentar?? Vi se pare normal ca Ponta are nevasta europarlamentar si socru senator ??

Cumetriile intre deputati-presedinti consilii judetene-primari de municipii, etc.

Ce votam noi, de fapt?

:lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde modigliani » 02 Sep 2014, 23:02

lucky5strike scrie:Ce votam noi, de fapt?

Pai exact aia spun si eu !!! Votam ceea ce suntem in stare ca popor ! Niciun alt popor zdravan la cap nu l-ar fi votat vreodata pe Iliescu . Asta denota capacitatea de discernamant a poporului , nu incapacitatea astuia sau faptul ca are pacate comuniste .

Asa cum votam , tot asa toleram ! Si stam - ca si aici in topic - si ne dam cu presupusu' ( cum excelent a ilustrat M. Preda in Morometii ) dar ..... vom tolera in continuare . De ce oare la Revolutie s-a ajuns la expresia "A explodat mamaliga" ?
Ca sa vezi si ce parere de kkt avea Iliescu despre poporul ce-l alesese , in ultima sa zi de mandat l-a gratiat pe Cozma , imaginandu-si ca "mamaligarii" or sa taca si sa-nghita . Aici s-a inselat putin . Insa nu s-a inselat deloc cand a chemat minerii in Bucuresti sa snopeasca tineretul si intelectualii de la Golaniada mizand pe ..... sprijinul poporului . SI L-A AVUT !!!!!!!

Inchei prin a repeta ce-am spus mai devreme , nu alesii sunt de vina . Poporul este imposibil de condus . Repet si faptul ca acest popor n-a evoluat si n-a construit nimic decat sub biciul cuiva . Demonstreaza-mi contrariul .......
Ultima oară modificat de modigliani pe 02 Sep 2014, 23:08, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde Adrian Galofteanu » 02 Sep 2014, 23:08

lucky5strike scrie:Nu avem nevoie de dictatura, cum nu avem nevoie nici de democratia dulailor.

Vi se pare normal cum Basescu si-a promovat pe fie-sa europarlamentar?? Vi se pare normal ca Ponta are nevasta europarlamentar si socru senator ??

Cumetriile intre deputati-presedinti consilii judetene-primari de municipii, etc.

Ce votam noi, de fapt?

:lol:

Perfect domn profesor!

O singura rectificare: in loc de: :lol: eu as merge pe: :evil:
"Stăpânirea tehnicii de creştere a mătcilor este tot atât de importantă pentru biologul institutului de cercetări ca şi pentru amator şi pentru crescătorul profesionist"

Friedrich Ruttner
Adrian Galofteanu

Mesajde Florin Dobre » 02 Sep 2014, 23:09

modigliani scrie:

Repet si faptul ca acest popor n-a evoluat si n-a construit nimic decat sub biciul cuiva .

Eu m-as risca o tura pe biciul sibianului. :idea:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 02 Sep 2014, 23:17

modigliani scrie: Iliescu nu s-a inselat deloc cand a chemat minerii in Bucuresti sa snopeasca tineretul si intelectualii de la Golaniada mizand pe ..... sprijinul poporului . SI L-A AVUT !!!!!!!

Realizati ca este singurul presedinte al unei tari europene care - in acest secol - a instigat la .... RAZBOI CIVIL ????
Pentru ca , sa fim seriosi si sa spunem lucrurilor pe nume , doar datorita consilierilor lui s-a putut evita acesta . In maxim o zi sau doua ..... "poporul" se mobiliza si se alatura minerilor .

El a instigat , poporul a tolerat ! Mai mult , a aplaudat la televizor la imaginile difuzate cu tineret batut cu bestialitate .
A tolerat asa ceva ? Bun ! Sa tolereze in continuare si declinul viitor al tarii asteia . Pentru ca dupa acel episod ..... multi oameni capabili au plecat din tara asta .
modigliani

Mesajde Adrian Galofteanu » 02 Sep 2014, 23:22

Florin Dobre scrie:
modigliani scrie:

Repet si faptul ca acest popor n-a evoluat si n-a construit nimic decat sub biciul cuiva .

Eu m-as risca o tura pe biciul sibianului. :idea:

Proasta alegere stimabile! Daca ar fi incercat varianta pe post de "independent" era o chestie dar pentru ca a "devenit" PNL peste noapte fara nici o legatura cu aceasta miscare politica si pentru ca este un om bogat fara sa poata in mod realist sa-si explice sursele de bogatie, nu pot fi de acord cu tine, cu scuzele de rigoare!

Nu vad la ora asta nici un OM potrivit pentru PRESEDINTELE ROMANIEI! Stie cineva vreunul?
"Stăpânirea tehnicii de creştere a mătcilor este tot atât de importantă pentru biologul institutului de cercetări ca şi pentru amator şi pentru crescătorul profesionist"

Friedrich Ruttner
Adrian Galofteanu

Mesajde Mircea_63 » 02 Sep 2014, 23:23

modigliani scrie: Votam ceea ce suntem in stare ca popor ! Niciun alt popor zdravan la cap nu l-ar fi votat vreodata pe Iliescu . ....................... Demonstreaza-mi contrariul .......

L-am votat pe Iliescu si sunt mandru! :!:

Demonstratia contrariului? Pai doar nu era sa las sa iasa Vadim. :geek:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Donbazil » 02 Sep 2014, 23:24

Sal'tare!

Despre d'astea nu prea discuta presa noastra " impartiala".....Pai cum sa-i supere pe domnii de la Rosia Montana G.C.
(Cica aceeasi proectanti urmeaza sa faca si barajul de la noi....http://i.cbc.ca/1.2727323.1407212125!/f ... s-pond.jpg

A complete water ban affecting about 300 local residents is in effect after five million cubic metres of tailings pond wastewater from the Mount Polley copper and gold mine was released early Monday into Hazeltine Creek.

That's an amount of water equivalent to about 2,000 Olympic-sized swimming pools.

Local residents are calling it an environmental disaster.

UPDATE | Mount Polley Mine tailings pond dam stabilized, says Imperial Metals
RAW VIDEO | Aerial view of massive B.C. mine tailings spill
The waterways affected by the ban, which earlier included Quesnel Lake, Polley Lake, Hazeltine Creek and Cariboo Creek, now also include the entire Quesnel and Cariboo river systems right up to the salmon-bearing Fraser River.

Authorities are asking people in the region to stop using water from both rivers.

Those areas are sparsely populated and the Cariboo Regional District has not determined how many additional people have been affected.

The ban does not apply to people in Williams Lake or other towns along the Fraser River.

Authorities had previously said the small town of Likely, B.C., was not directly affected, because it was unclear how many people in the town used water from Quesnel Lake.

But since then, the Cariboo Regional District has decided to start delivering water to Likely because the main supplier of bottled water in the area, a small grocery store, could not keep up with the demand.

Effluent from copper-gold mine operations can include harmful chemicals such as arsenic, mercury, and sulphur.

On mobile? Click here to see video of swollen Hazeltine Creek
https://www.youtube.com/watch?v=xAItFxc8bME

http://www.cbc.ca/news/canada/british-c ... -disaster-
Donbazil

Mesajde Florin Dobre » 02 Sep 2014, 23:32

Adrian Galofteanu scrie:Proasta alegere stimabile!

Intre el si Ponta prefer sa fac aceasta proasta alegere. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde patrascu » 02 Sep 2014, 23:35

Adrian Galofteanu scrie:
Nu vad la ora asta nici un OM potrivit pentru PRESEDINTELE ROMANIEI! Stie cineva vreunul?

Oamenii de calitate au avut soarta dropiei din Baragan!
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Adrian Galofteanu » 02 Sep 2014, 23:47

Florin Dobre scrie:
Adrian Galofteanu scrie:Proasta alegere stimabile!

Intre el si Ponta prefer sa fac aceasta proasta alegere. :D

Vedeti, aici gresim MAJOR. Sa incetam sa mai gandim comparativ. De 25 ani facem aceeasi greseala!

De ce trebuie sa alegem pe cineva? Pentru ca este mai "bun" decat celelalalt? Dar de ce sa nu sanctionam aceasta clasa politica "rasuflata" si sa le dam de inteles ca este timpul sa lase locul altora. Sa nu ma intrebati care sunt aia......

Zilele trecute imi povestea unul: Ponta a dat la pace cu Basescu sa taie toti elefantii din politica.......care va sa zica sa se aduca "un suflu nou"! :idea:

Unul prea tarsit, celalalt prea "manz" .......cine va castiga oare? :?:

Friedrich Ruttner
Adrian Galofteanu

Mesajde Florin Dobre » 02 Sep 2014, 23:57

Adrian Galofteanu scrie:De ce trebuie sa alegem pe cineva? Pentru ca este mai "bun" decat celelalalt?

Dar cum altfel?! Este o competitie.
Intre un gospodar si un politruc voi alege gospodarul. Simplu. :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde lucky5strike » 03 Sep 2014, 00:03

Ati vazut cu cata acuratete a vorbit cetateanul Pupe despre grija care i-o poarta lui guvernul?
Pax vobiscum!
lucky5strike

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE