Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Florin Dobre » 03 Sep 2014, 01:03

Adrian Galofteanu scrie:Vezi Florine ca la turul 2 o sa votezi cu o doamna............pentru ca asa te va ruga.......un blond.

Nu sunt naiv. Romanii nu sunt pregatiti sufleteste sa aiba presedinte o doamna. Mai ales o blonda. :lol: Ori e curva, ori e proasta. Asta ne e nivelul.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Florin Dobre » 03 Sep 2014, 01:06

MIHAI BALS scrie:daca voi o sa vedeti un neamt cu 7 case,doar asa,ca sa le poarte de grija,mi-o tai si-o dau gratis!
neamtul adevarat,are 1 camera/membru!

Este o mica afacere imobiliara. Eu nu vad ceva extraordinar in asta. Cunosc destule persoane care au ales(au dispus) sa bage bani in imobiliare.
Cata vreme banii aia nu provin din afaceri cu statul...care e problema?!
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde lucky5strike » 03 Sep 2014, 01:08

MIHAI BALS scrie:
lucky5strike scrie:Iohannis mi se pare diferit de tot ce am vazut pana acum in clasa politica.

ti se pare!
7 case! 0 copii! pt ce sa ai 7 case,fara copii?

Poate ca vrea omul batranete mai linistita si trebuie sa-si tina banii in ceva, nu? Sa stii ca e mai curatel decat multe haimanale politice, vezi - http://sibiu.ro/ro2/declaratii/primarie ... werner.pdf
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde patrascu » 03 Sep 2014, 01:11

Florin Dobre scrie:
MIHAI BALS scrie:daca voi o sa vedeti un neamt cu 7 case,doar asa,ca sa le poarte de grija,mi-o tai si-o dau gratis!

Este o mica afacere imobiliara. Eu nu vad ceva extraordinar in asta. Cunosc destule persoane care au ales(au dispus) sa bage bani in imobiliare.

Afacere afacere dar cand vrei pe "tron" nu o dai cotita trebuie sa justifici clar de unde ai ca daca iti da cu rest nu e bine.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Adrian Galofteanu » 03 Sep 2014, 01:13

Intradevar un neamt adevarat nu tine 7 case dar treaba cu "o dau gratis" are o conotatie........Daca ai vrea sa "o dai gatis" fara sa o tai....... cred ca ti-ar fi mult mai greu :?.............. :lol: :lol: :lol:

Scuze domn Mihai..dar nu m-am putut abtine!
"Stăpânirea tehnicii de creştere a mătcilor este tot atât de importantă pentru biologul institutului de cercetări ca şi pentru amator şi pentru crescătorul profesionist"

Friedrich Ruttner
Adrian Galofteanu

Mesajde MIHAI BALS » 03 Sep 2014, 01:16

Florin Dobre scrie:

nicio problema!
doar ca,am inteles ca nu sunt justificabili!
MIHAI BALS

Mesajde Florin Dobre » 03 Sep 2014, 01:17

patrascu scrie:Afacere afacere dar cand vrei pe "tron" nu o dai cotita trebuie sa justifici clar de unde ai ca daca iti da cu rest nu e bine.

Aveti vreun dubiu ca in campanie nu vor incerca oponentii sa-i justifice clar de unde, ce, cat, si cum? :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde MIHAI BALS » 03 Sep 2014, 01:20

lucky5strike scrie:
MIHAI BALS scrie:
lucky5strike scrie:Iohannis mi se pare diferit de tot ce am vazut pana acum in clasa politica.

ti se pare!
7 case! 0 copii! pt ce sa ai 7 case,fara copii?

Poate ca vrea omul batranete mai linistita si trebuie sa-si tina banii in ceva, nu? Sa stii ca e mai curatel decat multe haimanale politice, vezi - http://sibiu.ro/ro2/declaratii/primarie ... werner.pdf

gresit!
batranete linistita?
pai e deja cam batran!
bani multi are,pensie mare va avea,nu inteleg?
MIHAI BALS

Mesajde Florin Dobre » 03 Sep 2014, 01:21

MIHAI BALS scrie:macar ponta are cui sa lase averea!

Oare sibianul nu are cui o lasa? Ramane statului, daca nu are urmasi. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde MIHAI BALS » 03 Sep 2014, 01:24

Florin Dobre scrie:
patrascu scrie:Afacere afacere dar cand vrei pe "tron" nu o dai cotita trebuie sa justifici clar de unde ai ca daca iti da cu rest nu e bine.

Aveti vreun dubiu ca in campanie nu vor incerca oponentii sa-i justifice clar de unde, ce, cat, si cum? :D

neamt,cine stie ce religie,sterp,oligarh,NESTUPAR,o fi cheia succesului?
MIHAI BALS

Mesajde Florin Dobre » 03 Sep 2014, 01:26

Treaba cu copiii este un handicap in cursa electorala. Alegatorul e obisnuit sa vada o familie inchegata...cu copii.
Dar parca nici Iliescu nu avea copii. Si totusi ne-a tras bunicuta clapa de 3 ori. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde patrascu » 03 Sep 2014, 01:26

Florin Dobre scrie:

Fiecare prezidentiabil are un spate o structura mass-media. Ziaristii le dezgroapa si mortii pentru senzational dar la noi mentalitatea este sa il alegem pe hotul care fura mai putin cand de fapt e foarte simplu ai umblat cu fofarlica sau nu. Ca unul a furat 1 mil si altul 10 nu inseamna ca nu sunt hoti amandoi. Dar atata timp cat ne vom amagi ca alegem raul mic bine nu ne va fi.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde lucky5strike » 03 Sep 2014, 01:33

MIHAI BALS scrie:gresit!
batranete linistita?
pai e deja cam batran!

Ai niste argumente si tu... acum 10 ani, era batran, stia cat va fi primar? Fii sigur ca daca era ceva, procurorii il prindeau imediat.

Dar pana sa-l ajunga pe Tariceanu, galonatul si ultrastrangatorul... mai are... mai are...

6 case nu e mare lucru, dar cum o fi sa schimbi 5 neveste?

:roll:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Florin Dobre » 03 Sep 2014, 01:36

MIHAI BALS scrie:neamt,cine stie ce religie,sterp,oligarh,NESTUPAR,o fi cheia succesului?

neamt - sa fim sinceri...ii invidiem si ne-am dori sa fim ca ei
religia - crestin...cred
sterp - Nu poti sa stii ce probleme intime sunt acolo. Sunt oameni care-si doresc copii dar nu-i pot avea. Ca un avantaj...nu ai copii=>nu esti santajabil.
oligarh - n-as zice...din clasa de mijloc(care la noi e intr-un procent foarte mic...adevarat)
nestupar - nu baga bani in albine...e constient ca nu-i o afacere buna :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde MIHAI BALS » 03 Sep 2014, 01:40

Florin Dobre scrie:
MIHAI BALS scrie:neamt,cine stie ce religie,sterp,oligarh,NESTUPAR,o fi cheia succesului?

neamt - sa fim sinceri...ii invidiem si ne-am dori sa fim ca ei
religia - crestin...cred
sterp - Nu poti sa stii ce probleme intime sunt acolo. Sunt oameni care-si doresc copii dar nu-i pot avea. Ca un avantaj...nu ai copii=>nu esti santajabil.
oligarh - n-as zice...din clasa de mijloc(care la noi e intr-un procent foarte mic...adevarat)
nestupar - nu baga bani in albine...e constient ca nu-i o afacere buna :lol:

pai vezi?
suntem,aproape,de acord!
MIHAI BALS

Mesajde Florin Dobre » 03 Sep 2014, 01:45

MIHAI BALS scrie:pai vezi?
suntem,aproape,de acord!

Esti o figuraaaa...:lol: :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

AnteriorUrmătorul