Adrian Galofteanu scrie:Vezi Florine ca la turul 2 o sa votezi cu o doamna............pentru ca asa te va ruga.......un blond.
Nu sunt naiv. Romanii nu sunt pregatiti sufleteste sa aiba presedinte o doamna. Mai ales o blonda.
Adrian Galofteanu scrie:Vezi Florine ca la turul 2 o sa votezi cu o doamna............pentru ca asa te va ruga.......un blond.
MIHAI BALS scrie:daca voi o sa vedeti un neamt cu 7 case,doar asa,ca sa le poarte de grija,mi-o tai si-o dau gratis!
neamtul adevarat,are 1 camera/membru!
MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Iohannis mi se pare diferit de tot ce am vazut pana acum in clasa politica.
ti se pare!
7 case! 0 copii! pt ce sa ai 7 case,fara copii?
Florin Dobre scrie:MIHAI BALS scrie:daca voi o sa vedeti un neamt cu 7 case,doar asa,ca sa le poarte de grija,mi-o tai si-o dau gratis!
Este o mica afacere imobiliara. Eu nu vad ceva extraordinar in asta. Cunosc destule persoane care au ales(au dispus) sa bage bani in imobiliare.
Cata vreme banii aia nu provin din afaceri cu statul...care e problema?!
Florin Dobre scrie:MIHAI BALS scrie:daca voi o sa vedeti un neamt cu 7 case,doar asa,ca sa le poarte de grija,mi-o tai si-o dau gratis!
Este o mica afacere imobiliara. Eu nu vad ceva extraordinar in asta. Cunosc destule persoane care au ales(au dispus) sa bage bani in imobiliare.
Cata vreme banii aia nu provin din afaceri cu statul...care e problema?!
patrascu scrie:Afacere afacere dar cand vrei pe "tron" nu o dai cotita trebuie sa justifici clar de unde ai ca daca iti da cu rest nu e bine.
lucky5strike scrie:MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Iohannis mi se pare diferit de tot ce am vazut pana acum in clasa politica.
ti se pare!
7 case! 0 copii! pt ce sa ai 7 case,fara copii?
Poate ca vrea omul batranete mai linistita si trebuie sa-si tina banii in ceva, nu? Sa stii ca e mai curatel decat multe haimanale politice, vezi - http://sibiu.ro/ro2/declaratii/primarie ... werner.pdf
MIHAI BALS scrie:macar ponta are cui sa lase averea!
Florin Dobre scrie:patrascu scrie:Afacere afacere dar cand vrei pe "tron" nu o dai cotita trebuie sa justifici clar de unde ai ca daca iti da cu rest nu e bine.
Aveti vreun dubiu ca in campanie nu vor incerca oponentii sa-i justifice clar de unde, ce, cat, si cum?
Florin Dobre scrie:patrascu scrie:Afacere afacere dar cand vrei pe "tron" nu o dai cotita trebuie sa justifici clar de unde ai ca daca iti da cu rest nu e bine.
Aveti vreun dubiu ca in campanie nu vor incerca oponentii sa-i justifice clar de unde, ce, cat, si cum?
MIHAI BALS scrie:gresit!
batranete linistita?
pai e deja cam batran!
MIHAI BALS scrie:neamt,cine stie ce religie,sterp,oligarh,NESTUPAR,o fi cheia succesului?
Florin Dobre scrie:MIHAI BALS scrie:neamt,cine stie ce religie,sterp,oligarh,NESTUPAR,o fi cheia succesului?
neamt - sa fim sinceri...ii invidiem si ne-am dori sa fim ca ei
religia - crestin...cred
sterp - Nu poti sa stii ce probleme intime sunt acolo. Sunt oameni care-si doresc copii dar nu-i pot avea. Ca un avantaj...nu ai copii=>nu esti santajabil.
oligarh - n-as zice...din clasa de mijloc(care la noi e intr-un procent foarte mic...adevarat)
nestupar - nu baga bani in albine...e constient ca nu-i o afacere buna
MIHAI BALS scrie:pai vezi?
suntem,aproape,de acord!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 52 vizitatori