lucky5strike scrie:Pai, nici Carol I nu a avut noroc de copii. Nici ortodox nu era.
Cu toate astea: a dat o constitutie, a dobandit independenta tarii, a castigat Dobrogea, tara s-a miscat militar, economic, cultural...
lucky5strike scrie:MIHAI BALS scrie:gresit!
batranete linistita?
pai e deja cam batran!
Ai niste argumente si tu... acum 10 ani, era batran, stia cat va fi primar? Fii sigur ca daca era ceva, procurorii il prindeau demult. Uite primarul Craiovei, imediat l-au prins cu mata in sac.
Dar pana sa-l ajunga pe Tariceanu, galonatul si ultrastrangatorul... mai are... mai are...
6 case nu e mare lucru, dar cum o fi sa schimbi 5 neveste?
Nici cu oamenii mari nu-mi e rusine. Unii invata lectia la scoala, altii o invata de la viata.MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Pai, nici Carol I nu a avut noroc de copii. Nici ortodox nu era.
Cu toate astea: a dat o constitutie, a dobandit independenta tarii, a castigat Dobrogea, tara s-a miscat militar, economic, cultural...
asa,asa!
copii astia nu prea stiu de Carol I.
daca te duci la un liceu si intrebi cine a fost Carol I,SIGUR o sa ai surprize!
da...parca erai de biologie?
maica-mea a fost de istorie.
lucky5strike scrie:Nici cu oamenii mari nu-mi e rusine. Unii invata lectia la scoala, altii o invata de la viata.MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Pai, nici Carol I nu a avut noroc de copii. Nici ortodox nu era.
asa,asa!
copii astia nu prea stiu de Carol I.
daca te duci la un liceu si intrebi cine a fost Carol I,SIGUR o sa ai surprize!
da...parca erai de biologie?
maica-mea a fost de istorie.
Asta-i Romania, asta-i treaba...
MIHAI BALS scrie:sincer,chiar ma gandeam,zilele astea,cum e sa ai 2 neveste?
pai trebuie...1000 de stupi,nu?
si daca ai 5?
Florin Dobre scrie:MIHAI BALS scrie:sincer,chiar ma gandeam,zilele astea,cum e sa ai 2 neveste?
pai trebuie...1000 de stupi,nu?
si daca ai 5?
5 stupi?![]()
a 100 - a parte dintr-o nevasta
MIHAI BALS scrie:o muscasi!
MIHAI BALS scrie:eu ma gandeam la 5 neveste!
MIHAI BALS scrie:mai ramane una singura!
Florin Dobre scrie:MIHAI BALS scrie:mai ramane una singura!
bag-o la rece
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori