ioanpuiu scrie: loialitatea este o calitate din ce în ce mai rară.
Lenuţa (că nu ştiu dacă să-i zic Elena Udrea sau domnişoara Nuţi, acum că-i "solo") pare să o aibă chiar dacă e singura ei calitate.
paul scrie:Cred ca, Cocos e sigur de aceeasi parere cu tine !!!![]()
![]()
LE ... cand o trecut de la PNL la PD, o dat dovada de loialitate extrema !
Mircea_63 scrie:Dragostea, pe tineri ii intelepteste, iar pe batrani ii prosteste!
ioanpuiu scrie:paul scrie:Cred ca, Cocos e sigur de aceeasi parere cu tine !!!![]()
![]()
LE ... cand o trecut de la PNL la PD, o dat dovada de loialitate extrema !
M-am referit la loialitatea faţă de el, de Băsescu, şi nu încurcăm fidelitatea conjugală cu loialitatea.
Deşi m-am declarat băsist, vezi că nu am vreo sfială să aduc în discuţie aspecte care nu-l avantajează, pe el sau pe protejata lui.
"Băsistul" nu este un adorator necondiţionat, legat la ochi.
MIHAI BALS scrie:sa am o retinere in a ma duce la vot!
MIHAI BALS scrie:...........
asa va vreau fratilor!
nici eu nu sunt pontist legat la ochi!
le-am spus ca impozitul bagat la albine, ma face sa am o retinere in a ma duce la vot!
ioanpuiu scrie:Care arenă măi Cornele ? ... că nu-i aici.
Vezi că-ţi bagă ceva în cafeaua aia englezească. Ceva tărie![]()
Şi lasă-l dracu păstăfoaie că nu el este subiectul aici (Îi ziceam şi eu ceva dar n-am găsit o rimă decentă )
ignatov andrei scrie:MIHAI BALS scrie:sa am o retinere in a ma duce la vot!
"Balshu-le", ai "orbu' gainii", sau la tine in comunitate nu sunt din "aia" care "voteaza la comanda" ?!?
akmm scrie:MIHAI BALS scrie:...........
asa va vreau fratilor!
nici eu nu sunt pontist legat la ochi!
le-am spus ca impozitul bagat la albine, ma face sa am o retinere in a ma duce la vot!
Era si cazul.Pontistii oricum au fost la vot in exces la referendum.Acum e randul basistilor sa voteze.....
cristian bh scrie:ioanpuiu scrie:Care arenă măi Cornele ? ... că nu-i aici.
Vezi că-ţi bagă ceva în cafeaua aia englezească. Ceva tărie![]()
Şi lasă-l dracu păstăfoaie că nu el este subiectul aici (Îi ziceam şi eu ceva dar n-am găsit o rimă decentă )
La bagat in sperieti ,,,,,,,,tzatzana usii,!!!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori