Numai sefi de sectie pe acilea...
Eu cu DD si compania de anul trecut, tot o sa stau la masa. Na!
Ce mai taraboi a fost! Ce mai taraboi va fi!
Dragos2006 scrie:Chestia este ca va coincide cu alegerile prezidentiale , cine ste implicat in procesul electoral nu prea are cum sa vina deoarece sambata se fac cartile.
Dila Daniel scrie:Asa ca macar stiu ca Dragos daca lipseste anul acesta,lipseste motivat.
...
geangu scrie:Anul acesta o sa vin si eu....
Dila Daniel scrie:Unii colegi si/sau prieteni,ca de exemplu Modigliani ,Andrei Ignatov, Danut Puisoru-cu Nea Nicu sau Lucian Zabrani au confirmat, la nivel declarativ cel putin,ca nu lipsesc.Astept ca si altii(de ex.Lucian Avram cu David Nick,Valter,Genutzu,LU',Adi Hodis,Proapis13,Cristian Ionita,Janese,Echo,Pab,Donbazil,Bunka,Mirel,Irina si Laura-cu sotzii,Ioanpuiu,TDI,Cantemir,Nicus,Orban,Gica.mosu,Gicacontra,Un Om,State,Paul,Cristi Vidican,AdiT,Jenica_67,Jonny_it,Balasbebe,Akmm,Bambucea,Andrei_Calinescu,Bumbescu,Dan Popovici,Sima,Mishu05,nea Dicu,Pustu,Redoo.Florinelu,Paganel,Closcutz,Jean Valjean,Jimm...si toti colegii)sa o faca si ei!
Dila Daniel scrie:Unii colegi si/sau prieteni,ca de exemplu Modigliani , .....
Dila Daniel scrie:pentru cine este implicat in politica,trebuie sa recunoastem ca trebuie sa fie prezent in prima linie.
Nici nu realizam ca anul asta cade odata cu alegerile.Asa ca macar stiu ca Dragos daca lipseste anul acesta,lipseste motivat.
...
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori