Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Romania , Romaniaa , .... ole , olee , oleee !!!

Mesajde echo » 14 Noi 2011, 11:12

Problema e mult mai grava Modigliani... si spune multe despre media noastra ca romani...

Prosti gasesti in orice natiune, fara discutie, in orice patura sociala sau profesie.. Zicea cineva mai sus ca astia "sunt pleava Prahovei" - Sunt sigur ca NU e adevarat !! Doar s-a intamplat sa fie reporterii din Prahova, dar aceleasi specimene gasim in ORICE judet al tarii...

Eu ma intreb asa, o veche dilema, daca din astia care avem 30-60 ani si care am fost educati in timpul de top al invatamantului romanesc, cand cica "se facea scoala" si, mai mult, majoritatea au 8-12 clase cel putin, sunt multi (?) care dam asemenea "perle", atunci unde este eficienta sistemului de invatamant?? Ca pana la urma ceea ce vedem mai sus nu e altceva decat un indicator de eficienta... (unul din multele).

Pe de alta parte este si un mare semnal de alarma referitor la calitatea societatii romanesti... tine cineva cont de el??

E drept ca nu este un esantion semnificativ, dar totusi ridica un mare semn de intrebare.... mie cel putin..

Mai rau decat asta, referitor la "performantele" pe net, nu o vad incultura, greseli gramaticale, incoerenta si altele de genul asta, cat mi se par mai rele incrancenarea, lipsa de toleranta, viziunea optuza, lipsa de intelegere ca adevarul e ceva relativ, lipsa de compromis...
Sau daca injur corect gramatical, sunt in vre-un fel diferit fata de cei de mai sus?? Eu zic ca nu.....
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 11:16

echo scrie:Mai rau decat asta, referitor la "performantele" pe net, nu o vad incultura, greseli gramaticale, incoerenta si altele de genul asta, cat mi se par mai rele incrancenarea, lipsa de toleranta, viziunea optuza, lipsa de intelegere ca adevarul e ceva relativ, lipsa de compromis...
Sau daca injur corect gramatical, sunt in vre-un fel diferit fata de cei de mai sus?? Eu zic ca nu.....

.... TOUCHE !!! ;)
modigliani

Mesajde teinegru64 » 14 Noi 2011, 19:17

touchee 4 thumbs up
pronounced like TWO SHAY. pronunţată ca două Shay. Means good comeback or nice thought, often used when two people are going back and forth with insults. Înseamnă revenire bun sau gând frumos, deseori folosit cand doi oameni merg înainte şi înapoi cu insulte. When someone gets burned and they dont know what to say and/or they want to compliment the burn they just got. Atunci când cineva devine ars şi ei dont ştiu ce să spun şi / sau doresc să compliment arde ei tocmai a devenit. its not the correct spelling, but its how black or mixed people spell it on facebook. sa nu ortografia corectă, dar cum ei negru sau persoane mixt se scrie pe facebook.
Touchee Touchee
buy touchee mugs & shirts cumpăra cani touchee & TRICOU
nice well done okay fuck shit frumos bine facut bine dracu ' rahat
by Marladimercurio Nov 8, 2010 share this add a video de Marladimercurio 08 noiembrie 2010 accesul la această adăuga un clip video
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde valter » 14 Noi 2011, 20:18

Pescare draga, io te 'ntreb...<<ala rau cu 'telectu sa-l impuscam>>ori sa-i jupim pelea?
Ne-am cunoscut candva...undeva, intamplator am si ciocnit paharu'...da cred ca sari putin, dar doar putin cantaru'.

Un prieten drag.

Mai sunt si astazi multi analfabeti, deopotriva si batuti de soarta cu un handicap, de ce sa faceti voi(ai cu multa carte si stiinta de net) disriminarion???
Eu te simpatizez...da-ti fut una-n gura cand te intanlesc...la pescuit.
Te pup cu telespicherul.

Un apicultor nonstiutor de net.
valter

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 21:34

marian sima scrie:Stii care e partea buna ,eu caligrafia daca ma straduiesc putin pot sa o indrept,dar tu fata aia de tocilar si de sobolan de biblioteca o modifici mai greu. :lol:

Asa ! Ne-am mutat aici cu discutia , pentru ca pe langa evidentele tale incapacitati si inabilitati de-a te avanta in a scrie ceva-n Limba Romana ..... demonstrezi fara echivoc si totala insensibilitate fata de un topic ce a fost deschis pentru cu totul si cu totul alte scopuri , altele in afara de meschinele , josnicele si si penibilele tale straduinte de-a incerca sa umilesti pe cineva ( oricum , cel putin in ceea ce ma priveste , iti trebuie mult mai mult decat iti imaginezi ca ai ca sa ma poti aseza sub acel imaginar "papuc" despre care-ti place sa consideri ca-l ai in picior ).

Sima , ilustru si celebru tampitel al acestei comunitati ( ti-am spus , ti-am facut "dosarul"si-am aflat de notorietatea ce te insoteste ca o umbra loial ..... de jalnica ) , ce-ti trebui tie , neica , sa te avanti ca vaca la bec si sa-ti mai si imaginezi ca acesta va lumina mai puternic in cinstea ta ? Ti s-a raspuns pe topic ( in Romaneste !), ti s-a sugerat initial elegant ca nu-i cazul sa escaladezi situatia , insa tu ..... " NU SI NU ! Batman , Batman ! Probabil ca pe langa incultura ce deja ai afisat-o ( si care inteleg ca te-a facut celebru ) insisti sa ilustrezi si cat de limitat esti in ceea ce presupune interactionarea cu partenerii de discutii pe Net . ..... Pai cum poti , mai obtuz penibil , sa faci afirmatii despre fata mea doar privindu-mi avatarul ???

Hai sa-ti explic pe indelete cat esti de "crescut in pestera" :

1 - ( dar asta , asa cum ai demonstrat deja ) esti incult ! Ce scrii tu , sau ceea ce te face sa transpiri deasupra tastelor , este pentru interlocutorii tai ...... sport extrem ! Este o adevarata aventura pentru acestia sa-ti desluseasca ineptiile ! Ca veni vorba de Net , cand scrii ..... folosim "Google Translate" .......

2 - Avatarul meu nu-i decat un ..... avatar ! Cu siguranta nu cunosti sensul termenului ..... Si este vorba despre fotografia actorului american de origine latino Andi Garcia .....

3 - ...... care-a jucat la modul magistral rolul artistului Modigliani din filmul artistic cu acelasi nume . Fotografia respectiva este preluata de pe Trailler-ul acestui lung metraj .

4 - ( ti-am sugerat odata , iti repet acum ) Consulta-ti cu atentie instinctul de conservare si nu-mi mai sta in cale . ..... Ce sens are ???
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 14 Noi 2011, 21:34

da vezi sa fie macar de 2 kile ca sa va ajunga la amandoi ! :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 21:53

valter scrie:Un prieten drag.......
.......da-ti fut una-n gura

Valter , examice , ..... exagerezi . Parerea mea .
modigliani

Mesajde marius.gj.apic. » 14 Noi 2011, 22:12

Salutări
"E uşor a scrie versuri
Când nimic nu ai a spune,
Înşirând cuvinte goale
Ce din coada au să sune."

Din câte ştiam eu , este un forum unde se discută despre apicultură şi diverse alte subiecte , unde majoritatea suntem oameni de la ţară . Începând cu oameni simpli cu mai puţină pregătire până la oameni licenţiaţi în diverse domenii . Dar ... toţi suntem egali . Intrăm pe acest forum să ne informăm cu privire la subiecte care ne interesează , să spunem dacă avem ceva de spus dacă nu , ar fi mai înţelept să tăcem .
Mi se pare inoportun " domnule modigliani " să daţi lecţii de gramatică , ortografie ... şi să nu ştiţi că limba română nu se scrie cu " L " şi " R " ci cu " l " şi " r " .
Aici nu suntem la şcoală . Fiecare scrie cum vrea , cum ştie şi cum îi vine bine . Bine e să facem un efort şi să ne înţelegem om cu om , să dăm la o parte orice fel de resentimente , intoleranţă şi limbaj de cartier . Cel puţin ne pretindem creştini . Hai să şi arătăm .
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde AndreiRN » 14 Noi 2011, 22:21

modigliani scrie:demonstrezi fara echivoc si totala insensibilitate fata de un topic ce a fost deschis pentru cu totul si cu totul alte scopuri , altele in afara de meschinele , josnicele si si penibilele tale straduinte de-a incerca sa umilesti pe cineva ( oricum , cel putin in ceea ce ma priveste , iti trebuie mult mai mult decat iti imaginezi ca ai ca sa ma poti aseza sub acel imaginar "papuc" despre care-ti place sa consideri ca-l ai in picior ).

Cica uni se uita in oglinda si repeta cu gas tare ce mintea le nascoceste.
Alti isi fac duzine de conturi si chiar au "dialoguri" contradictori ca sa dea impresii celor din jur.
Dar fiecare dupa capacitatea lui.
AndreiRN

Mesajde alexandrucucu » 14 Noi 2011, 22:29

:roll:
Ultima oară modificat de alexandrucucu pe 16 Noi 2011, 09:24, modificat de 2 ori în total.
alexandrucucu

Mesajde alexandrucucu » 14 Noi 2011, 22:34

:roll:
Ultima oară modificat de alexandrucucu pe 16 Noi 2011, 09:27, modificat de 2 ori în total.
alexandrucucu

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 22:40

Il dau , il dau ! .......

marius.gj.apic. scrie: " domnule modigliani " să daţi lecţii de gramatică , ortografie ... şi să nu ştiţi că limba română nu se scrie cu " L " şi " R " ci cu " l " şi " r " .

Chestie de "nuanta" , domnule ! Nici asta nu s-a inteles ? Vi se pare gramatica mea atat de "putin pregatita" incat sa "repet" la nesfarsit o asemenea "greseala" ?
Ma simt aiurea sa dau explicatii in sensul asta ( speram sa fi fost inteles ) : am folosit majusculele intocmai pentru a ILUSTRA NECESITATEA si pentru a DENOTA RESPECTUL pentru Sfanta Limba Romana , cat si necesitatea sublinierii respectului la adresa interlocutorilor , a cititorilor diverselor postari !!!

Domnule , personal o iau ...... la modul personal , cand apare cate unu' si-ngaima in "swahilli" cate-un surogat de raspuns intr-o discutie ce se vrea coerenta !

Pan-la urma ce-i asa de greu ( sau de exagerat din partea criticilor ) sa poti sa intelegi ca-i nevoie sa stapanesti macar la nivel minim exprimarea corecta in Limba Romana pe un forum , intr-o comunitate , intr-un mediu in care intocmai schimbul de informatii se bazeaza pe scriere si expunere "literara" a ideilor ?

Nu a cerut nimeni un nivel .... savant . Un minim necesar , repet , este absolut firesc !
modigliani

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 22:44

alexandrucucu scrie: adica pe incultul netului, pe mine.
Este alegerea fiecaruia , domnul meu , sa se autositueze intr-o anumita categorie , sa nu aspire la mai mult . Nu pot decat , in baza alegerii dvs benevol exprimate si-n mod public , sa va tratez de-aici incolo cu " D-le Incult de Net " . Nu-mi gasiti din asta un titlu de vinovatie . Eu doar am deschis un topic . Dvs aderati fericit ( si cel putin " jignit si atins in orgolii " ) la categoria la care acesta face referire .......
modigliani

Mesajde teinegru64 » 14 Noi 2011, 22:56

Swahili sau Kiswahili [3] (cunoscut în Swahili sine ca Kiswahili) este o limbă Bantu vorbite de diferite grupuri etnice care locuiesc se întinde o serie de mari a Oceanului Indian coastă din nordul Kenyei la nordul Mozambicului , inclusiv Insulele Comore . [4] , este De asemenea, vorbite de grupuri etnice minoritare din Mauritius [ necesită citare ], Oman , Seychelles şi Somalia . Although only five million people speak Swahili as their native language , [ 5 ] the total number of speakers exceeds 100 million. [ 6 ] It serves as a national , or official language , of four nations: Tanzania , Kenya, Uganda and the Democratic Republic of the Congo . Deşi doar cinci milioane de oameni vorbesc limba Swahili lor ca limbă maternă , ​​[5], numărul total de vorbitori depăşeşte 100 milioane de euro. [6] Se serveşte drept naţional , sau limbă oficială , de patru naţiuni: Tanzania , Kenya, Uganda şi Republica Democratică din Congo . Within much of East Africa , it is often used as a lingua franca . În termen de o mare parte din Africa de Est , acesta este adesea folosit ca o lingua franca .
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde alexandrucucu » 14 Noi 2011, 22:58

:lol:
Ultima oară modificat de alexandrucucu pe 16 Noi 2011, 09:25, modificat de 2 ori în total.
alexandrucucu

Mesajde proapis13 » 14 Noi 2011, 22:59

modigliani scrie:
Domnule , personal o iau ...... la modul personal , cand apare cate unu' si-ngaima in "swahilli" cate-un surogat de raspuns intr-o discutie ce se vrea coerenta !

Tafadhali nenda kwa heshima kubwa katika Kiromania na kuelewa Swahili achilia mbali
salve
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE