Dragos2006 scrie:Cred ca ar trebui decalat cu o saptamana deoarece e prea aproape de targul de la Sighișoara. Plus ca pe 8 va coincide cu Sfintii Arhangheli Mihail si Gavrila.
Dragos2006 scrie:Chestia este ca va coincide cu alegerile prezidentiale , cine ste implicat in procesul electoral nu prea are cum sa vina deoarece sambata se fac cartile.
Dragos2006 scrie: Plus ca pe 8 va coincide cu Sfintii Arhangheli Mihail si Gavrila.
MIHAI BALS scrie:ziua de 8 nu se poate!
e pt familie(de 45 de ani).
paul scrie:Dragos2006 scrie: Plus ca pe 8 va coincide cu Sfintii Arhangheli Mihail si Gavrila.
Hai mai Dragoshelu' chiar asa ??? Si-o schimbat arhanghelul Gavriil numele si nu o anuntat Sinodul Pan Ortodox ???![]()
![]()
![]()
![]()
Dila Daniel scrie:MIHAI BALS scrie:ziua de 8 nu se poate!
e pt familie(de 45 de ani).
ma lasi?...si tu si Modi!
pentru familie eu am fiecare zi! nu trebuie una anume.
Cand organizezi astfel de evenimente,te implici cu mult drag,si vrei sa faci totul(cel putin cat depinde de tine) ca la carte sa nu aiba nimeni motiv sa lipseasca sau sa aibe la sfarsit critici negative!
PLACEREA este obligatorie in luarea deciziei de a veni...
paul scrie:Dragos2006 scrie: Plus ca pe 8 va coincide cu Sfintii Arhangheli Mihail si Gavrila.
Hai mai Dragoshelu' chiar asa ??? Si-o schimbat arhanghelul Gavriil numele si nu o anuntat Sinodul Pan Ortodox ???![]()
![]()
![]()
![]()
CATALIN scrie:
v-as ruga ca,, contrele astea sa le discutati in alte locuri (la alte pagini)
criticile si bascaliile astea pe mine unul ma demoralizeaza...asta pentru ca-mi dau silinta ca totul sa iese bine
paul scrie:CATALIN scrie:
v-as ruga ca,, contrele astea sa le discutati in alte locuri (la alte pagini)
criticile si bascaliile astea pe mine unul ma demoralizeaza...asta pentru ca-mi dau silinta ca totul sa iese bine
Era doar ... o gluma !![]()
Iti inteleg demoralizarea, cand nu pricepi de nici unele ...
CATALIN scrie:ma repet am inteles ce era de inteles vizavi de dl.Modi si Mihai
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori