redoo scrie:Am facut al treilea varache...maxim 15 paduchii cazuti. La primul tratament au cazut multi,la al doilea mai putin decat la al trilea. Sa mai repet tratamentul?
Mai fa unul prin octombrie, in lipsa totala a puietului !
redoo scrie:Am facut al treilea varache...maxim 15 paduchii cazuti. La primul tratament au cazut multi,la al doilea mai putin decat la al trilea. Sa mai repet tratamentul?
nae scrie:Prietene i-am scaldat in VF si Tactik si azi am vazut 2 rosii pe aceeasi rama , am crezut ca mor .
Maine sper sa moara ei , sa nu intrebi cate am facut ca sunt ''fara numar'' (fumigatie/vaporizat/cartoane impregnate ), 2 matci lipsa ,7-8 matci dupa diafragma
nae scrie:Prietene i-am scaldat in VF si Tactik si azi am vazut 2 rosii pe aceeasi rama , am crezut ca mor .
Maine sper sa moara ei , sa nu intrebi cate am facut ca sunt ''fara numar'' (fumigatie/vaporizat/cartoane impregnate ), 2 matci lipsa ,7-8 matci dupa diafragma
redoo scrie:alta familie...
redoo scrie:Nae,paduchii au si cainii...da asa la ochi cu sunt albinele mele?Toti 25 se prezinta ca'n poze....mancare au,lateralele pline, iar in cuiburi nu cred ca am 10 rame care nu sunt jumatate cu miere si alea au puiet inca,restul aproape 3/4 miere...asa o parere?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 16 vizitatori