paul scrie:D-le AndreiRN ,hai sa nu mai jucam ...baba oarba !!! Ai intrat astazi aici ...cu un scop bine determinat ...Ai intrat ...sa faci valuri ...sa te iei de LUCIAN AVRAM ,...de Modigliani ...de moderatori si ...de ce o mai pica ...Te-am urmarit de la prima postare ...ai facut un tur de forta prin ...forum,ai punctat la capitolul apicultura ...l-ai vanat pe LUCIAN AVRAM, l-ai facut pe om ...sa dea in greata,dupa care ,multumit de "isprava",ai adastat la ...cafenea ,sa-ti tragi sufletul ...Acolo...Andreea Marin Banica (surprize ,surprize)...o veche cunostinta si ...dai si lupta ...Eu NU CRED IN COINCIDENTE !!! Cred ca Marian Sima a scos la bataie ...artileria grea (socoate el).Deja ai inceput sa pui placa (zgariata)cu ...regulamentul ...cu moderatorii ...cu indugentele acestora fata de unii ...cu ..."stalinismul "fata de altii ...cu ..cu ...Intr-o chestie iti dau dreptate ...prea indulgenti fata de unii useri ...Sa-ti dau un ex: un user caruia nu i se uscase cerneala admin-ului pe "certificatul "de membru ...inghesuie un coleg ,il ameninta ,il face hot ...si,domnii moderatori ..."nu vede ,n-aude"...Parerea mea ...raporteaza lui M.S."misiune indeplinita "si ...las-o asa !!!
Bahhh, da tu chiar vezi mai bine decat mine.
Normal ca doar am schimbat ochelari la +2 de o luna.
Dar vad ca iti place sa gandesti si sa scri si .... iti dau apa la moara.
Daca adevarul face valuri sau linistestele apele e bine oricum ar fi.
Daca tu crezi ca Lucian Avram poate avea greturi cand cineva ii aduce aminte de raul facut ...... eu ma indoiesc si iti spun ca nu sti ce fel de om este.
Si cine zici ca e asta Marian?
Zici ca il pot sprijinu eu cu ceva?
E pe gratis?
Daca e pt o cauza buna si pe gratis pun umarul.
Si zici ca vezi si tu chesti in neregula pe aici?
Eu am vazut totusi o imbunatatire fata de acum cativa ani citind cum se "balacalaresc" chiar si moderatori si o admosfera mai relaxata.
Dar poate e doar o opinie de suprafata sau o iluzie.
Tu ce crezi?
Eu cred ca tu chiar crezi in filme.