Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: MODERARE COLECTIVA

Mesajde Cristian IONITA » 06 Oct 2014, 20:38

:D

bre nea Mircea .... tu sigur nu porti peltite pe umar? .... nu de alta dar vad ca persisti in ideei de garcea decrepit

si ca sa fie lucrurile clare .... eu voi da replica oriunde o sa vad proliferat obiceiul sinistru al vanatorii

oriunde si oricine va posta poze cu si despre vanatoare va avea parte de replica mea.
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde modigliani » 06 Oct 2014, 21:24

Cristian IONITA scrie:
Mircea_63 scrie:O idee ar fi ca cei ce fac kk in pagina personala a cate unui user, sa aiba blocata pagina sa personala pentru o vreme si eventual chiar si o eticheta din care sa rezulte ca au acest obicei urat. Asta ca sa-i fie putin rusinica.
....

Mircea .... te rog nu te supara dar asta e solutie demna de un militian tembel si/sau cel mai retard stalinist.

Eu propun sa nu ne oprim aici, propun sa le dam afara copii de la scoala .... rudele de la servici .... si eventual sa-i trimitem sa mai construiasca o data canalu'.

Esti un nebun , mah ! Delicios , e adevarat , dar ramai un nebun !

Love you , bro !!!

Cristian IONITA scrie::D

bre nea Mircea .... tu sigur nu porti peltite pe umar? ....

PETLITE , fratioare , nu PELTITE !!!

Te dau la vaca de nu te vezi !!! Vezi , dracului , pe unde "pasesti" cu deshtele pe tastatura aia enervanta a ta !!!! In puii mei , alt model nu-ti gaseai ?
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 06 Oct 2014, 21:39

Cristian IONITA scrie::D

bre nea Mircea .... tu sigur nu porti peltite pe umar? .... nu de alta dar vad ca persisti in ideei de garcea decrepit

si ca sa fie lucrurile clare .... eu voi da replica oriunde o sa vad proliferat obiceiul sinistru al vanatorii

oriunde si oricine va posta poze cu si despre vanatoare va avea parte de replica mea.

Cristi, am lipsit o vreme. Acuma vad postarea asta si... naiba sa ma ia daca pricep ceva din ea. Pe bune!
N-am pomenit o vorba despre vanatoare si nici nu ma refeream la tine in postarea respectiva. Daca spun ca esti egocentrist, adica te vezi cumva in centrul atentiei, sigur te superi, dar alta explicatie n-am, decat daca imi dai tu alta si atunci voi fi nevoit sa imi cer scuze.

Asadar: unde naiba vezi persistenta in ideea de Garcea? :?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Re: Vanatoarea...cum o vedem!

Mesajde modigliani » 06 Oct 2014, 21:46

In PLM , exagerezi la modul cinic ............

Ce rezolvi cu asta - constructiv vorbind - in acest topic ? Un KKT ! Bravezi de-aiurea ........ Ma p*s pe pusca ta !
Ultima oară modificat de modigliani pe 06 Oct 2014, 21:48, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 06 Oct 2014, 21:47

tu ce pana mea te bagi ? esti mecanic ? :lol: sau esti cu vaca , pardon , cu barca ? :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde LUCIAN AVRAM » 06 Oct 2014, 21:50

modigliani scrie:In PLM , exagerezi la modul cinic ............

Ce rezolvi cu asta - constructiv vorbind - in acest topic ? Un KKT ! Bravezi de-aiurea ........ Ma p*s pe pusca ta !

n-ai decat , dar pe care dintre ele , ca am mai multe :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 06 Oct 2014, 21:51

LUCIAN AVRAM scrie:tu ce pana mea te bagi ? esti mecanic ? :lol: sau esti cu vaca , pardon , cu barca ? :lol:

Cum adica , mah , "ce ma bag" ????? Voi unde nu intelegeti ca sensibilizati pe mai mult decat va puteti voi imagina ?
Vrei sa-ti spun "verde" ( desi te-am menajat continuu pe acest subiect ?) Sunteti niste animale , mah ! Ia iesi tu in pl goala - face-to-face - in fata porcului mistret , miezule ! Ia sa asistam noi cum te caci tu pe tine !!!!!
modigliani

Mesajde modigliani » 06 Oct 2014, 21:55

Insist , sfidezi sistematic cu cinism trairile altora vis-a-vis de vanatoare ...... Punct !

Nu eu pierd aici ............................
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 06 Oct 2014, 21:56

ma si daca ies , ce pierzi ? :roll:
LUCIAN AVRAM

Mesajde LUCIAN AVRAM » 06 Oct 2014, 21:57

modigliani scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:tu ce pana mea te bagi ? esti mecanic ? :lol: sau esti cu vaca , pardon , cu barca ? :lol:

Cum adica , mah , "ce ma bag" ????? Voi unde nu intelegeti ca sensibilizati pe mai mult decat va puteti voi imagina ?
Vrei sa-ti spun "verde" ( desi te-am menajat continuu pe acest subiect ?) Sunteti niste animale , mah ! Ia iesi tu in pl goala - face-to-face - in fata porcului mistret , miezule ! Ia sa asistam noi cum te caci tu pe tine !!!!!

pictore , una e sa glumim alta e sa jignim , te rog frumos sa ai grija la limbaj
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 06 Oct 2014, 21:57

.......................

( ia baneaza-ma , mah , pentru asta !!! Ia sa vad io cum "tragi" tu , ca MODERATOR , in mine , doar pentru ca-mi repugna asasinatul din placerea pocnetului armei , si-o spun pe fata si tie - ca USER implicat in discutie - nu-ti convine ! )
Ultima oară modificat de modigliani pe 06 Oct 2014, 22:00, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 06 Oct 2014, 21:59

Pentru asta ? .............care ?
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 06 Oct 2014, 22:02

LUCIAN AVRAM scrie:Pentru asta ? .............care ?

..... Vorbim doi si ne-ntelegem noua .......
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 06 Oct 2014, 22:04

exact ce ziceam si eu :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 06 Oct 2014, 22:07

LUCIAN AVRAM scrie:exact ce ziceam si eu :lol:

Stiu ca si tu "ziceai" . Problema este ca nu "intelegeai" ce spun eu !

Anyway , I'm out ! Out from this fucking subject ..........
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 06 Oct 2014, 22:12

drum bun :lol:
LUCIAN AVRAM

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE