alexandrucucu scrie:Pictore ai folosit cuvintul AGARICI ca o bascalie. Stii ce semificatie are pentru natia asta ? AGARICI este un nume, un erou, a fost un pilot pe avioanele de vinatoare. Si mai era o vorba care circula in timpul razboiului........Agarici pleaca la vinatoare de bolsevici. Ce face Agarici ? Doboara sovietici.....incultura ta i-mi provoaca mila, scirba si dezgust. Al doilea cuvint este Berila care la fel este tot un nume. Ce se spune.....sa ai viata lui Berila....sa stai ca Berila sau ai sa stai acolo ca Berila. Cine a fost? Berila a fost un hot care a petrecut toata viata lui in puscarie si tot acolo a murit. Mai zmingalitorule eu am invatat limba romana in timpul lui Dej. Tu cred ca ai grest forumul, aici nu prea se jigneste, se pastreaza inca bunul simt. Ai postat niste filmulete sa ne arati ce? Esti mai timpit ca promteristi care au facut filmele. Ce stii tu despre oameni aceia, au facut 4 sau 7 clase si au muncit de dimineata pina noaptea cu sapa sau ce au muncit ei. Nu citesc ziare ca nu au timp si nici nu prea ajung la ei, si nici bani nu dau pe ele. Dute dupa 666 si nu mai provoca tu aici discordie. Tu ai nume? Te ascunzi in spatele unui homosexual sau nu stiai??? Sunt multe de spus dar ma abtin si bine fac. Nu meriti atentie NU UITA AICI SUNT ASTIA CU ALBINELE nu magari ca tine si au o pasiune APICULTURA. Dute cu necuratul666 si lasaneeeee .
Buna dimineata d-le Cucu !
Domnul meu , acest topic s-a dorit a fi unul ilar , adus inspre amuzamentul colegilor de forum ( si asa va ramane ! ) . Insa :
- d-ta aderi plin de solicitudine la categoria de indivizi bascaliti in acest topic si apoi imi aduci mie acuze cum ca te fac incult ?
- vad ca te straduiesti sa vi cu explicatii asupra diversilor termeni lingvistici , asupra unor personaje din istorie mai mult sau mai putin celebre. Te intreb a doua oara : chiar dau impresia de nestiutor ? Chiar par un agarici ? ( unde "agarici" intr-un asemenea context este un termen , nu un nume )
- pomenesti despre incultura mea si afirmi plin de emfaza ca ai facut scoala pe vremea lui Dej . Nu conteaza pe vremea cui am fost scoliti . Important este ca-n urma scolii sa ramanem cu un minim decent de cunoastere a Limbii Romane si cu ..... un minim de simt al umorului .
- nu am gresit deloc acest forum , nu am jignit pe nimeni ( cu exceptia lui Andrei RN , care este el in sine o jignire adusa naturii ) , repet si insist , am deschis doar un topic in care cine are chef n-are decat sa se simta jignit .
- aduci acuza ca ma ascund in spatele unui homosexual . Despre "incultura" mea iti spun doar ca l-am studiat pe Modigliani CA ARTIST si-ti spun ca putini artisti au avut viziunea lui ( ma indoiesc sincer ca intelegi ce vreau sa spun aici ) si exact mi se rupe mie cu cine si cum se "dadea" el cand era matol .
- ce stiu eu despre oamenii din filmulete ? Ca pe vremea lu' Ceausescu , cand oprea ala curentu' , eu citeam sub patura cu lanterna iar ei o"frecau" aiurea ! Nu stiu ce faceau sau la ce sapau ( nu ma intereseaza ) , insa ceea ce faceau ei si-i aduce astazi in pragul inculturii face acum deliciul ( dar si groaza ! ) meu privind cat de penibili pot fi ! Nu ajunge asta . Au convingerea in fata microfonului ca-s .... genii !
- data viitore cand ma mai trimiti cu necuratu' ..... te trimit la dracu' de nu te vezi !
Sa fi sanatos , o zi buna !