jenica67 scrie:Stiu, dar o sa observi ca unele bidoane subtiri, din cauza vidului ce se creaza, pierd stabilitatea si curg. Cu bidoanele de 1/4 o sa ai mai putine probleme. Cu alea mari apar problemele. Eu dau siropul cu ceaiuri si in timpul zilei, cu galetusa de smantana sau punga de plastic. La urdinis cu bidonul, cred ca ar atrage imediat hoatele.
sti scrie:jenica67 scrie:Stiu, dar o sa observi ca unele bidoane subtiri, din cauza vidului ce se creaza, pierd stabilitatea si curg. Cu bidoanele de 1/4 o sa ai mai putine probleme. Cu alea mari apar problemele. Eu dau siropul cu ceaiuri si in timpul zilei, cu galetusa de smantana sau punga de plastic. La urdinis cu bidonul, cred ca ar atrage imediat hoatele.
Va rog puteti posta o poza cu hranitoare cu galetusa de smantana? Stiu ca de obicei se ineaca direct in sirop asa ca ma astept sa fie acoperite galetusele.
Stiu ca de obicei se ineaca direct in sirop asa ca ma astept sa fie acoperite galetusele.
jenica67 scrie:Galetusea nu am fotografiat-o ca am considerat-o prea evidenta solutia, dar pot pune o poza cu varianta initiala, care era cu un borcan :
jenica67 scrie:Hranitorul este bun, dar trebuie cam mult vin baut, pentru a avea atatea dopuri !!Poate deveni chiar un motiv, pentru bautorii de vin.
State scrie:Pai asta spuneam si eu. Tai un dop in mai multe rondele si ai rezolvat un hranitor.
emil_sorin scrie:Faza cu galeti mai mari am vazut si la altii dar puse pe capac . tind sa cred ca a mai incercat cineva cu galeata mai mare.
emil_sorin scrie:Da , dar pt stimulare se poate folosi galeata de 5 l cu capacul cu gauri mai putine ?
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori