Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde nae » 10 Oct 2014, 21:00

Nu-l citesc , pana incarca ma ia somnul ! :lol:
Eu incerc de luni sa va scot din cap stanga -dreapta , Base -Ponta = :oops: (alba-neagra sau barbutul sunt pt altii nu pt DV.)
1-Admistie fiscala de maine pt toti DEVALIZATORII de azi .
2-De maine evaziunea = tradarea interesului nat
3-RASPUNDEREA ministeriala =o Lege simpla si rapida (Sa nu mai ajunga metresele candidate la presedentie/europarlamentar sau deputat-Dragnea ); ministru sa devina o onoare nu o afacere .
4-LEGE fiscala SIMPLA /SIMPLA , rapida si dura .
5- Premierul NU poate candida la presedentie (pomeni electorale )
6-De la Presedinte in jos toate functiile au plan cu termene si raspundere , nu te incadrezi PLECI fara tam-tam ; asa dispar consilierii fosti soferi sau curve .
Pe mine ,cu 12 clase , aceste puncte ma satisfac .
Romania nu mai are resurse /pamant (C Georgescu- :lol: )/e vanduta iar BUGETUL nu e gandit E TRADUS ;) = nu avem multe obtiuni , parerea lu' nea caisa din deal .
nae

Mesajde eugen. » 11 Oct 2014, 07:25

eugen.

Mesajde peterneamt » 11 Oct 2014, 07:36

Cu asemenea votanţi iese doar......cine trebuie!
:cry:
Mama lui de învăţământ ! :?
peterneamt

Mesajde lucky5strike » 11 Oct 2014, 09:53

Nemaipomenit!!!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde nae » 11 Oct 2014, 12:11

Sunteti anarhist ?
Omul e protejatde la facere sau nastere de divinitate sau mama/familie/societate , altfel se nastea cu pistolul in mana si par pe piept; asa simplist.
Ginta ,tribul si mai apoi statul il protejeaza pe individ in primul rand ''oferindu-i '' TIMP ; dupa moartea sotului/tatalui sotia sau copilul minor primeste o pensie ,pe asigurarea sotului sotia beneficiaza de acoperire med ,copilul la nastere e asigurat (datorita unui sef/guvern proast se naste dator :lol: , sa n-o complicam ) chiar si cei din flori .....
Tehnic putem dezbate dar mi-e frica de monolog .
Care e diferenta intre cei care nu stiu care-i numele tarii (lasand blocajul emotional- ;) ) si cei care cadeti in extaz la .. nimic . :(
TRAIESTE o albina solitar ? Ce primeste in schimbul sclaviei ?
nae

Mesajde peterneamt » 11 Oct 2014, 12:32

:roll:
peterneamt

Mesajde ioanpuiu » 13 Oct 2014, 23:46

Securistul nostru, cel de toate zilele.

:lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Ioan Guist » 14 Oct 2014, 07:00

Chiar..."Nu putem alege un astfel de om" ca si presedintele tuturor Romanilor.
Minciuna la nivel de ..."Conducator iubit"
Cum ne reprezinta asta afara , dupa ce a fost in SIE ???
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde mircea.costache » 14 Oct 2014, 09:30

Ioan Guist scrie:Chiar..."Nu putem alege un astfel de om" ca si presedintele tuturor Romanilor.
Minciuna la nivel de ..."Conducator iubit"
Cum ne reprezinta asta afara , dupa ce a fost in SIE ???

Am onoarea.
Cu iertarea cuvenita, vazand ..... imi permit sa iti amintesc raspunzand intrbari tale.
Cum a condus America Seful C.I.A. George Buch si mai apoi fiul acestuia.Doar noi Romani vrem sa fim condusi de prosti si sa ne putem plange infrangerile.
Razboiul nevazut si nesimtit il stiu si il duc pentru ale lor popoare cei ce sunt informati la timp si cu de toate. Etc., s.a.m.d.

Respect ,prietenie,onoare.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Ioan Guist » 14 Oct 2014, 09:40

Tetea Bush,era ... la vedere.Poanta asta,e ...abscons.
Mai ...important decat pionul de Poanta e "regele" din spatele lui.Ala ce trage sforile.Papusarul(papusarii)

De 25 de ani suntem condusi din spatele perdelei catifelate.Aici e miza ...chiorului plesuv.Pe astia ( batranii securitatii)trebuie sa-i scoatem din jocul politic. Acesti oameni sa-si vada de securitatea tarii si de salariile lor si sa nu mai constituie o casta ce manuiesc (acoperiti de lege) papusiile politicului, in avantaje economice si protejari in fata justitiei egale (vezi Doamne) pentru toti.

"batalia "deacum incepe.Vor fi 2 saptamani...fierbinti.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde delorin I » 14 Oct 2014, 10:54

Am vazut si eu ieri accidental faza cu cei care nu stiu cum se numeste tara! (Adica soferul de langa mine are genul asta de preferinte video pe net cand nu asculta manele....mai rar in utlima vreme e drept!:) )Totusi e putin jenant...sa ne lasam prostiti de unul ce isi selecteaza victimele din cate 100? Un om care se blocheaza in fata camerei sau prefera sa taca stiind din experienta de consumator tv ca asa zisi reporteri obisnuiesc sa mai faca si misto-uri ieftine...NU pot sa tin cont de asa ceva dar sunt constient ca dreptul la vot ar trebui dat dupa o prezentare minimala la un examen...NU tu taxe, nu tu colegii dar sa faci dovada ca stii pe ce lume esti! Adica finalitatea acelor lectii de educatie civila din scoala generala sau de unde or mai fi sa aiba ca obiect pregatirea acestui examen de ELECTOR! Asta ar fi o dovada de MATURIZARE DEMOCRATICA!Dar clar in totate locurile din tara asta SUNT FENOMENE ALE NATURII pe 2 OSII ...:)
Cat despre Nea Melescanu, cu alura lui "americana" in cateva poze, mie unul mi se pare un mos depasit de situatie, ca sa nu folosesc un termen urat, ce face jocul altora! Aici e in joc spargerea unui anume electorat! Oricum MOSU MELESCANU, si nu folosesc acest termen pentru ca nu as respecta oamenii batrani, din start se face vinovat de incalcarea legii si cred ca ar trebui plimbat putin pe unde trebuie! Legea Sigurantei Nationale este destul de expresa pentru cei ce detin functia de sefi ai Serviciilor! Ori omul asta...asa peste noapte din sef la SIE a rasarit cu tot cu semnaturi in campania electorala!
Cat despre ce se va intampla in urmatoarele 2 saptamani...ca unul ce am votat pe tota lumea la ultimele alegeri pentru ca nu mi-au dat si un loc alb in buletin unde sa cer alti candidati si am preferat sa-mi anulez asa votul, stau si ma intreb, cati de multi electori maturi a castigat in ultima vreme societatea romaneasca? Asta este ultimul miracol de care am avea nevoie pe strada asta...Sa fim cu unul in plus!Pana la urma oricine s-ar alege din toata adunatura, este bun atat timp cat nu se alege Ponta! Oricum ar fi, si oricine ar fi, un singur alt om care sparge jocurile unora ce vor tacere si liniste absoluta va fi un castig pentru evolutia asta asa inceata si de prea multe ori trasa inapoi a societatii romanesti!
Ultima oară modificat de delorin I pe 14 Oct 2014, 11:09, modificat de 3 ori în total.
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde delorin I » 14 Oct 2014, 10:57

P. S.
NU m-am gandit cum s-ar putea juca sarada pana la final daca am avea de ales intre Ponta si pionul lui Tariceanu! Cum ar evolua blatul daca lumea ar alege pe Tariceanu in locul lui Ponta cand vor juca in 2? S-ar inversa posturile? Ar redeveni Ponta prim ministru?:) Cine stie... e vremea oricum sa faceti stocuri de batiste....servetele nu sunt prea bune cand se va asterne ..PREA MULTA LINISTE!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Jean Valjean » 14 Oct 2014, 10:57

Mesajul lui Base:

- Ponta a fost ofiter acoperit SIE - asa, si? ce e rau cu asta? e rau sa aperi interesele nationale? SIE era sau e fosta securitate?

- Ponta e un mincinos, nu a recunoscut niciodata asta - asa, si? cum era sa recunoasca? de ce trebuia sa recunoasca?

- Ponta in calitate de procuror nu avea voie sa fie si ofiter, conform legii - aha, deci de-abia de-aici incolo incepe vinovatia lui Ponta. Dar,oare, Ponta s-a facut ofiter singur, din proprie initiativa? Singur s-a racolat, pregatit, platit, etc ? Oamenii aia din SIE care l-au racolat nu au incalcat legea? Mai sunt ei in SIE in acest moment? Pe ei cine-i protejeaza? E oare Ponta singurul din politica actuala care a facut asta sau mai sunt si altii? ...si inca o mie de intrebari de acest fel imi vin in minte, cum ar fi si asta: de ce tocmai pe Melescanu (un vulpoi batran din generatia lui Iliescu) a gasit de cuviinta Ponta sa-l puna sef peste SIE?

- Pentru a nu iesi la suprafata aceasta ilegalitate, in momentul in care ajunge prim-ministru, Ponta isi numeste un om loial la conducerea SIE si schimba legislatia prin hotarare de guvern - aha, deci Ponta incepe sa lucreze in propriul interes (si probabil si al altora, ca doar nu o fi el singur in situatia asta) si antreneaza in aceasta actiune institutii ale statului

- Omul loial lui Ponta de la SIE nu raspunde unei solicitari de informatii, indreptatite si absolut legale, a lui Base, invocand hotararea de guvern a lui Ponta - cu alte cuvinte, un serviciu de informatii al statului refuza sau blocheaza sefului statului, accesul la informatii catalogate ca fiind secrete de stat, la care, prin lege, ar trebui sa aiba acces.

Recapituland, putem spune ca mesajul lui Base este acesta: Ponta, in calitate de prim-ministru al Romaniei, se face vinovat de faptul ca in incercarea de a acoperi o ilegalitate pe care a comis-o in trecut, a antrenat si a folosit in interes personal oameni si institutii ale statului si a blocat comunicarea si colaborarea normala cu alte institutii statale, vulnerabilizand si slabind in acest fel puterea statala si siguranta nationala.
Ceea ce este foarte, foarte grav, din punctul meu de vedere.

Problema este ca dovezile aduse de Base in sprijinul acuzatiilor sale nu sunt solide pentru ca nu-l acuza direct pe Ponta. Vinovatia lui Ponta reiese prin deductie, in urma coroborarii hotararii de guvern date de Ponta cu refuzul lui Melescanu de a raspunde unei solicitari venite de la seful statului. O deductie care, trebuie sa recunoastem, este destul de subreda.
O alta problema pe care o vad eu: oare Base a spus tot ce stie pe aceasta tema? Poate sa spuna mai mult?

Pe de alta parte, si cu asta inchei, devine din ce in ce mai clar de ce contingentul politic condus de Ponta a inceput, de o buna perioada de timp, o campanie prin care se incearca inducerea in opinia publica a ideii ca presedintele se afla intr-o stare de sanatate fizico-mentala precara, ca avem de-a face cu un batran decrepit si senil pe care, prin urmare, nu are rost sa-l luam in seama. Urmariti in acest sens afirmatiile pe care le-a facut de-a lungul timpului Ponta si acolitii sai - avem una a lui Ponta recenta, in scandalul Lukoil. Frecventa lor arata ca nu sunt intamplatoare si ca au in spate o programa bine definita
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde ioanpuiu » 14 Oct 2014, 11:35

Jean Valjean scrie:Problema este ca dovezile aduse de Base in sprijinul acuzatiilor sale nu sunt solide pentru ca nu-l acuza direct pe Ponta. Vinovatia lui Ponta reiese prin deductie, in urma coroborarii hotararii de guvern date de Ponta cu refuzul lui Melescanu de a raspunde unei solicitari venite de la seful statului. O deductie care, trebuie sa recunoastem, este destul de subreda.
O alta problema pe care o vad eu: oare Base a spus tot ce stie pe aceasta tema? Poate sa spuna mai mult?

Sigur ştie mai multe dar nu ştiu dacă poate să le spună fără să iasă din cadrul legal.
Perioada pe care a indicat-o (de la - pînă la) ca fiind cea de ofiţer acoperit pentru Ponta, nu este o deducţie.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde delorin I » 14 Oct 2014, 14:23

NIci analiza asta nu e solida?
http://www.cotidianul.ro/dedesubturile-scandalului-ponta-fost-ofiter-acoperit-sie-249050/
Si asta cu un an in urma cat de nebun o fi?
http://www.senat.ro/PDFIntrebari/Marian%20V%20864%20it.pdf
Daca 10% din ce scrie si gandeste asta este adevarat...frate cred ca Nastase Adrian e un inocent! Auzi arestat pentru termopane!Sap sa vad cine este acest SENATOR si cat decredibil poate si ca sursa!

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde delorin I » 14 Oct 2014, 14:26

Se confirma -pana sa devina independent omul era la PSD! Umbla cu jalba...Cu motiv sau fara?

http://www.valermarian.ro/

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE