Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde nae » 16 Oct 2014, 00:14

Florin Dobre scrie:S-a retras pentru ca a pierdut sustinerea.
p.s. Toti politicienii au ''dosar''. :D

Sustinerea baronilor flamanzi !?= omul e cinstit . :lol: /sau nu e si are DOSAR =justitia libera si reformata de Base :lol: :lol: :lol:
Acum baronii PNL se pupa pe bot cu baronii PDL si-si ''dau mana peste tara ''...
Fara Geoana ca vars .
nae

Mesajde Florin Dobre » 16 Oct 2014, 00:32

Sa nu fim naivi!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Partid_politic
Partidul politic reprezintă o grupare de oameni...ce acționează...pentru a servi intereselor unor clase...pentru dobândirea și menținerea puterii politice.

Treaba e simpla. Nu poti ajunge presedinte fara sustinere(vezi doar si numai necesarul de semnaturi). Ideea ca oricine poate ajunge presedinte e o mare abureala. Campania costa. Ori esti magnat, ori esti sustinut de magnati.
Cine baga bani vrea profit. Nu baga nimeni bani pe mana moarta.
:idea:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde akmm » 16 Oct 2014, 07:45

nae scrie:.......
Eu vreau :
- sa -mi dau o casa ,
- sa-l angajez pe fiu-meu , incompetent saracutu', cu 2000 E /luna ,
- sa-l FAC EUROPARLAMENTAR ,
-sa am o fiica notar in '' NICIUNDE'' de mare succes FINANCIAR ,firme RUSESTI facand naveta la ''tara'' ca in capitala nu mai sunt notari ,
-sa-mi trag mosie la Nana ,
-sa ia ''fiica-mea'' 1000000 de E in 3 ZILE,
-sa primesc bani prin frate pt...
-sa bat campii zilnic pe banii vostrii si sa arunc o tara in aer =Ponta e ce vreti voi, sa declari ca o spiona pe duduia (nu i-am retinut numele / nume important , extern ) si sa nu te salte baietii in halate albe = VREAU si EU . :shock:
Parca Base e de maine presedinte nu de 10 ani si de ~40 la PUTERE
Si eu beau dar imi trece . :(

Fine ciupituri.
Numai ca jena ar trebui sa ne gadile in momentul in care comparam doua persoane care au apucat pe timpul lui nea Nicu sa ia un kil de sunca.Unul stand la rand si riscand sa plece acasa cu sacosa goala, celalat intand in fata ca purcelul.
Cu siguranta Base are si el pacatele lui.Nu asa vad eu istoria.Realitatea care zideste se vede un pic mai de sus, vorba lui Brancusi.Daca in acest moment de rascruce in care se bat securistii vechi cu cei noi, te intrebi cu care sa votezi, sau te prefaci ca esti dus cu pluta, mai bine stai nene acasa si nu spurca cu impresii false adevarata jertfa a copiilor din '89.Ca aia nu a fost impotriva odiosului ci impotriva exact a acestor securistoizi cu pretentii de nationalisti daci.Mai degraba pileati cocotati pe masa unui tarabostes.Parerea mea.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde peterneamt » 16 Oct 2014, 08:14

akmm scrie:
nae scrie:.......
Eu vreau :
- sa -mi dau o casa ,
- sa-l angajez pe fiu-meu , incompetent saracutu', cu 2000 E /luna ,
- sa-l FAC EUROPARLAMENTAR ,
-sa am o fiica notar in '' NICIUNDE'' de mare succes FINANCIAR ,firme RUSESTI facand naveta la ''tara'' ca in capitala nu mai sunt notari ,
-sa-mi trag mosie la Nana ,
-sa ia ''fiica-mea'' 1000000 de E in 3 ZILE,
-sa primesc bani prin frate pt...
-sa bat campii zilnic pe banii vostrii si sa arunc o tara in aer =Ponta e ce vreti voi, sa declari ca o spiona pe duduia (nu i-am retinut numele / nume important , extern ) si sa nu te salte baietii in halate albe = VREAU si EU . :shock:
Parca Base e de maine presedinte nu de 10 ani si de ~40 la PUTERE
Si eu beau dar imi trece . :(

Fine ciupituri.
Numai ca jena ar trebui sa ne gadile in momentul in care comparam doua persoane care au apucat pe timpul lui nea Nicu sa ia un kil de sunca.Unul stand la rand si riscand sa plece acasa cu sacosa goala, celalat intand in fata ca purcelul.
Cu siguranta Base are si el pacatele lui.Nu asa vad eu istoria.Realitatea care zideste se vede un pic mai de sus, vorba lui Brancusi.Daca in acest moment de rascruce in care se bat securistii vechi cu cei noi, te intrebi cu care sa votezi, sau te prefaci ca esti dus cu pluta, mai bine stai nene acasa si nu spurca cu impresii false adevarata jertfa a copiilor din '89.Ca aia nu a fost impotriva odiosului ci impotriva exact a acestor securistoizi cu pretentii de nationalisti daci.Mai degraba pileati cocotati pe masa unui tarabostes.Parerea mea.

Care au trădat ţara organizând revoluţia pentru a pune mâna pe averea naţională pe care au devalizato şi o mai fură încă, fiindă ei au banii şi toate pârghiile conducerii statului .......au loat tot, de la spaţii comerciale la fabrici şi uzine şi pentru protecţie personală şi-au mutat averile în afara graniţelor ţării.... :twisted:
ps. ce au adus în ţară căpşunarii prin muncă până la epuizare e insignifiant în comparaţie cu ce au dus afară cei ce au jurat că apără ţara.
peterneamt

Mesajde nae » 16 Oct 2014, 09:19

akmm scrie:Fine ciupituri.

-Nu sunt nici fine nici ciupituri .
-Crezi ca m-am impins cu Base la coada la Anvers !?,eu caram paine cu sacul din Sibiu si .. privirea superioar- ingaduitoare a ardeleanului m-a afectat =aminmtiri
-''Cu siguranta Base are si el pacatele lui'' :oops: , cat de jos esti fata de nivelul zarit de Brancusi :cry:
-Nu ma intreb stiu = cu Udrea :D
-Despre jertfa ... nu pot sa ... :oops: = nu sunt curat (pt asta ti-am umplut frigiderul- am fost in transeu nu la tv -si am tras :roll: )
-De pilit ma pilesc .
nae

Mesajde akmm » 16 Oct 2014, 11:37

Tot suntem in Poiana; sa facem un pic de filozofie.
E tare rau acuma, cand ai doua televizoare color in casa.Pe vremea ailalta ,,erea'' grozav de bine.Aveam fabrici si uzine, acum nu.
Le facem fratilor iarasi, daca ne trebuie, Ceausescu le-a facut, cu noi impreuna, da' nu ne-a intrebat daca le vrem si noi, in 25 de ani.Cat e sa le facem iarasi, daca asta e problema.Numai ca mie mi se pare ca avem orbul gainii inca de la alegerile din 20 mai si ne prefacem, sau mai rau chiar nu intelegem ca nu asta e problema.
De aia e buna si filozofia religioasa, pentru a evita varsarea de sange si bataia cap in cap.Adica primesti o doctrina de viata fara sa o nasti prin cautare pe campul de lupta.
Iar doctrina e simpla:
,,31. Deci, nu duceţi grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca?
32. Că după toate acestea se străduiesc neamurile; ştie doar Tatăl vostru Cel ceresc că aveţi nevoie de ele.
33. Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă.''
Stam si batem campii pe net, ne invartim in jurul cozii, dam cu nasul in stanga si in dreapta cautand mirosul gretos dar ne vine peste masura sa recunoastem ca de fapt noi suntem hoitul.
Tara e ingropata in mizerie de noi nu de altii.Noi avem nevoie de nasterea din nou (poate si altii, dar nu e treaba noastra)pentru a face saltul.Se va face oricum, depinde de noi insa cat va fi de dureros.
Asta e grija noastra, sa dam amnistie hotilor.In asta sta progresul.Era cat pe ce sa zic:hai sictir, dar mi-era ca ma baneaza admin-ul....
Tare cred ca discut cu oameni care inteleg ca nu raspund musai unuia sau altuia ci doar combat idei.
Ca se ninereste sa fie a lui x sau Y, chiar imi cer scuze de la cei ce se cred vizati.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde ioanpuiu » 16 Oct 2014, 12:21

Mircea_63 scrie:De ce nu Iohanis?

Nu ştiu acum dacă va fi da sau nu, dar uite cîteva semne de întrebare:
- în urmă cu doi ani, era cît pe ce să fie adus la initiativa şi cu acordul deplin al fostului USL direct pe o funcţie foarte înaltă. Nu era membru al unui partid şi nu făcuse politică pînă atunci.
Dacă pui un om corect pe o funcţie de decizie la nivelul ăla, nu poţi fi sigur dacă va servi interesele partidului, iar PSD nu este partidul care să lase la voia întîmplării aşa ceva.

- va fi foarte dificil pentru cineva din afara sistemului să stabilească o legătură reală, să fie "adoptat" dintr-o data de către structurile de putere. Serviciile nu sunt nişte copii nevinovaţi care ascultă poveşti înainte de culcare.

- din cauza lipsei de experienţă în politică, (cvasigenerală dar mai ales la nivelul ăla) va trebui să se califice la locul de muncă. Sigur că va avea consilieri, aşa cum un apicultor începător are un mentor, dar "meseria" nu se învaţa într-o zi.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde peterneamt » 16 Oct 2014, 13:25

ioanpuiu scrie:
Mircea_63 scrie:De ce nu Iohanis?

Nu ştiu acum dacă va fi da sau nu, dar uite cîteva semne de întrebare:
- în urmă cu doi ani, era cît pe ce să fie adus la initiativa şi cu acordul deplin al fostului USL direct pe o funcţie foarte înaltă. Nu era membru al unui partid şi nu făcuse politică pînă atunci.
Dacă pui un om corect pe o funcţie de decizie la nivelul ăla, nu poţi fi sigur dacă va servi interesele partidului, iar PSD nu este partidul care să lase la voia întîmplării aşa ceva.

- va fi foarte dificil pentru cineva din afara sistemului să stabilească o legătură reală, să fie "adoptat" dintr-o data de către structurile de putere. Serviciile nu sunt nişte copii nevinovaţi care ascultă poveşti înainte de culcare.

- din cauza lipsei de experienţă în politică, (cvasigenerală dar mai ales la nivelul ăla) va trebui să se califice la locul de muncă. Sigur că va avea consilieri, aşa cum un apicultor începător are un mentor, dar "meseria" nu se învaţa într-o zi.

Să înţeleg că nu e pregătit....
:roll:
peterneamt

Mesajde ioanpuiu » 16 Oct 2014, 15:56

Petăre, eşti la al treilea videoclip ... primele două fără cuvinte. Te-am invitat deja pe VRS.
Mă întrebi pe mine ce să înţelegi ? înţelegi ce poţi !
ioanpuiu

Mesajde nae » 16 Oct 2014, 19:36

Ce e frate VRS-ul asta !? :shock:
E un fel de nisip in care baga strutul capul ?
Sau B1, unde apare CUCU si bate campii cu gratie ca moderatorul LIPSESTE .
Sau baia in care se simte VOINICUL bine si partaie voios si-i cel mai tare, pe STRADA mai intreaba unul -altul , iti mai da un sut in fund ca omul flamand e DREPT = dialogul necesita oarece argumente /ceva neuroni nu-i ca-n baie unde merg omatopeele partaite . ;)
nae

Mesajde nae » 16 Oct 2014, 19:45

Atentie, vorbeste ''fata mea'' la Realitatea .
nae

Mesajde livas » 16 Oct 2014, 19:47

Nae te iubesc, nu stiu cum faci da intotdeauna gandesti cu capul meu!!!!
De mult am ....simtit asta !!!!!!!! :lol: :lol:
Sa fii iubit!!!!!
livas

Mesajde Mircea_63 » 16 Oct 2014, 20:04

nae scrie:Atentie, vorbeste ''fata mea'' la Realitatea .

Daca te referi la d-na Udrea, am prins cu juma de ora in urma niste bijuterii de gandire. Am auzit-o propunand nationalizari si daramarea unor blocuri de locuinte pentru motivul ca au fost construite fara autorizatie de constructie.
Am schimbat canalul!

De ce? Proprietatea e sfanta si ar trebui sa fie garantata, ceea ce inca nu este in Constitutie. D-ei se referea la nationalizarea unor fabrici, parti din industrie a caror privatizare este momentan dubioasa. Spun momentan deoarece pana justitia nu dovedeste, e vorba doar de suspiciuni. Eu, tu Nae, putem striga HOTII, dar ea din pozitia oficiala nu are voie. E vorba de prezumtia de nevinovatie. In fine, e chestie de nuante.
Nationalizare??? Este o folosire extrem de nefericita a termenului. Pe deasupra cucoana e de formatie juridica. Daca nu e o utilizare nefericita, atunci chiar e o idiotenie.

Darama blocuri probabil locuite? Asa pune problema? Halal. Nici n-are rost sa mai clapacesc... Macar sa fi venit cu nuantari si detalii.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 16 Oct 2014, 20:33

''Fata mea este model'' , nu pot comenta.
Sunt suparat pe MINE ca am baut cerneala , ca am doar doi neuroni si nu pot gasi o solutie si sunt captiv intre alb si negru .
Succesul lor e insuccesul meu , ma fura , ma jignesc, ma violeaza datorita mie sau mai bine zis datorita a ceea ce nu sunt in stare sa fiu .
Sunt nascut platitor de taxe .
nae

Mesajde ioanpuiu » 16 Oct 2014, 21:06

Da, Petărneamţ ! aşa se face. (drăguţ răspunsul tău la "înţelegi ce poţi" :) )
După ce le-ai separat şi ai dus muzica la locul ei, te aşteptăm cu mai multe comentarii aici.

te salut !
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 17 Oct 2014, 12:22

Mircea_63 scrie:Am o multime de argumente de ce nu Ponta. N-am argumente pentru "nu Iohanis". Pe mine ca transilvanean ma unge la inima stilul lui. Posibil ca altora, altfel formati sau obisnuiti, sa nu le fie pe plac. Eu ii ador stilul franc, direct si simplu, la obiect, dar cu mult bun simt.

Vad ca Andrei Plesu are un punct de vedere apropiat. Nu pot decat sa ma bucur.

„Voi vota, în ambele reprize, cu dl Iohannis. Şi nu numai pentru că e mai bine plasat în sondaje. Îi găsesc suficiente calităţi ca să schimbe sunetul de fond al perioadei postelectorale. M-am săturat de clămpănitori şmecheri, de tirade demagogice, de platitudini paradiziace. Vreau alt stil! Altă muzică! Sau nici o muzică! Pariez pe laconismul decent, pe discursul nespectaculos, pe refuzul de a intra în bălăcărela în care ne sufocăm de peste 20 de ani“

http://adevarul.ro/news/politica/andrei ... index.html
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE