Iartă-mă Lupule ! Postarea din care ai citat a fost în întregime pentru Ignatov Andrei (inclusiv atenţionarea "ta" ) Pînă să-ţi scriu un mesaj, uite ceva muzical
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ignatov andrei scrie:Ce-mi place, este faptul ca va chinuiti pe "Youtube" sa gasiti niste melodii, cu care "sa va dati mari pe forum" !! Mai.. oameni buni, ascultati niste albume, sau colectii, iar la "o bucata buna", transmiteti celor pe care - sa inteleg - ii respectati, nu postati... de dragul postariii, ca nu au loc altii de voi... !
Vreti sa spuneti ca voi ascultati muzica... ?!? Sa fim seriosi !!!
D-le Ignatov, cu tot respectul pe care ti-l port (si sunt convins ca stii asta), m-am tot gandit cum sa-ti raspund la aiureala de mai sus, postata aici (pe VRS). Si-am gandit cam asa:
1. Atunci cand folosesti pluralul, trebuie sa fi extrem de explicit. 2. Daca ai ceva cu un singur postac, te rog mult sa-l nominalizezi. 3. Totusi, daca ai ceva cu mai multi postaci, te rog respectuos sa-i nominalizezi deasemenea (desi, in acest caz, nu prea pricep abordarea ta...). 4. Putini sunt cei care posteaza pe VRS si trebuie sa se "chinuie" ca sa puna muzica buna (exista si exceptii, dar va trebui sa recunosti, cel putin pentru tine, ca sunt extrem de rare). 5. La afirmatia "Vreti sa spuneti ca voi ascultati muzica... ?!?" va trebui sa-ti raspund afirmativ. Da, noi ascultam muzica si intrebarea ta nu are sens. 6. In final, nu dau doi bani pe faptul ca multi insinueaza ca te-ai pilit. Se intampla si la case mai mari... 7. Nu stiu ce te-a apucat, da' te rog eu frumos sa redevii Andrei Ignatov pe care-l stiu pe-aici de ceva ani.
Acu', ca tocmai ce-am ajuns acasa dupa 3 zile de umblat prin tara asta frumoasa, uite ce-am pentru tine:
Ignatov, nu tot ce zboara are aripi. Mai sunt si bolovani pe cerul patriei. Pasarile vor zbura mereu, bolovanii zburatori vor cadea mereu pe pamant. Bine stia Newton ce stia...