de marco68 » 23 Oct 2014, 21:51
Buna seara tuturor,
Toata vara am asteptat mesajele cu expuneri si detalii despre delon............abia acum am gasit explicatia pe pagina lui (BUNKA)....... cu pareri de rau din partea mea.
Ca nu pot adormi daca nu spun ce simt, o sa-mi dau si eu cu parerea ca si fiecare.
Acum 4-5 ani am scris putin si eu despre albina mica, am corespondat cu familia Lusby, si cu Oscar Perone,am mai gasit un neamt stabilit in Mallorca care vinde albine mici tot pe acest sistem, am cumparat din america rame deja construite pe 4.9 mm din plastic.........pina intr-o zi cind un coleg forumist mai in virsta m-a tot luat peste picior, atunci lucram la casa , mi-am primit al doilea bebe, si nu aveam rabdarea necesara sa raspund ironiilor.Am zis stop si am terminat cu postatul despre subiectul albina mica,(nu si cu cititul si invatatul).A aparut Bunka cu frumoasele lui romane, si am zis , uite un om cu suflet mare, explica tot, experimenteaza, da tot la oricine , combate pe oricine cu demonstratii, surse, etc.A inceput cu albine mici , Beaudox....hop si eu , atent la subiectul care ma interesa foarte mult.Nu am facut apicultura pentru bani , si nu cred ca voi face , dar imi doresc sa dau la toti care ii cunosc miere gratis, sa se bucure ei si copii lor de cel mai bun gust de pe lumea asta, asa ca am vazut cum inainteaza subiectul , intra in practica , face Bunka legatura intre cutie, albine , distanta rama, VSH,calcule, volum ,nr de albine, tot ce trebuia ca sa fie complecta practica, zic, astept inca putin si comand si eu citiva stupi cind are omu mai mult timp sa am cu ce ma juca...........si acum pauza, simt asa un gol in plamini cind vad cita umilinta a primit pentru citeva cutii intirziate unui singur client?? Si culmea, nu din vina lui, au aparut terte motive, inundatii, muncitori slabi de caracter in conditiile in care exigenta lui Bunka era si este calitatea lucrului bine facut, nu trebuie sa o spun eu, se vede din toate postarile lui, si a celor care au primit deja cutii facute de el.
Acum referitor la clientul/ii nemultumit/i, de ce a trebuit sa faci din pagina personala a unui om cu caracter un tribunal de mahala?? Si pe noi judecatori si avocati...........simt un gust amar.
Adi Murgoci, Bunka , Bunkane.........cum vrei tu , barbat puternic se numeste acela care se ridica dupa ce este lovit, nu cel care loveste.Stii vorba aia, ce nu te omoara , te caleste .
Sa ne "citim"cu bine , succes celor care au inceput deja cu delonii, dati si voi pareri , calitatile stupului, defectele daca sint si sa mergem mai departe, impreuna cu Bunka , ca e pagina lui doar pentru noi.Acu ma simt mai bine , imi pun un pahar de vin rosu, ma mai joc putin cu copii si ......Noapte buna
Fii ca apa, prietene!