Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

La multi ani , Majestate !!!

Mesajde ves.lucian.zabrani » 25 Oct 2014, 01:46

La multi ani Regelui Mihai !!!
Poate ca nu toti stim ca ziua armatei a fost aleasa dupa ziua de nastere a Regelui Mihai !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Re: La multi ani , Majestate !!!

Mesajde italianu » 25 Oct 2014, 12:31

la multi ani,dar fara pretentii!
Sintem satui de cei care ne sug singele,de CEL care ne-a vindut rusilor!
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde stefanmadalin » 25 Oct 2014, 13:26

Rusine mare italianule!!!!!!!!!! Spre binele nostru, sper ca Mussolini iti va suge tot sangele, acolo unde esti!!

La multi ani MAJESTATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stefanmadalin

Mesajde nae » 25 Oct 2014, 15:00

LA MULTI ANI !
RESPECT .
nae

Mesajde italianu » 25 Oct 2014, 18:28

stefanmadalin scrie:Rusine mare italianule!!!!!!!!!! Spre binele nostru, sper ca Mussolini iti va suge tot sangele, acolo unde esti!!

La multi ani MAJESTATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bai baiete,la 20 ani ar trebuii sa-ti stergi caşul de la gura ,decit sa te bagi in politica!
Ce stiitu despre ,,rege"? Ce crezi ca vine sa-ti dea la centrifuga in locul tau daca-l sustii?
Pentru cultura ta generala,destul de mediocra dupa cum vad,Mussolini pe care-l pomenesti c-ai vrea sa ma suga(beh ,singele) ÎI MORT DEMULT,împuscat de partizani(comunisti) exact ca maresalul Antonescu,al nostru!
Intrebarea mè ce i-o mincat in c*r sa se alieze cu nemtii ca noi sa platim 30 ani datorie de razboi?
Asta multumita maretului rege Mihai,acel baiat imberb pus la cîrma tarii de catre ,,partidele strămosesti"
Du-te mai bine si pune mina la invatat sau te platesc sustinatorii monarhiei sa bla-bla-bla pe aici?

P.s. cum se zice, cîinele moare de drum lung si la prostul de grija altuia!
italianu

Mesajde paul » 25 Oct 2014, 18:42

italianu scrie:Intrebarea mè ce i-o mincat in c*r sa se alieze cu nemtii ca noi sa platim 30 ani datorie de razboi?
Asta multumita maretului rege Mihai,acel baiat imberb pus la cîrma tarii de catre ,,partidele strămosesti"
Du-te mai bine si pune mina la invatat sau te platesc sustinatorii monarhiei sa bla-bla-bla pe aici?

Taliene, de ce nu ma lasi sa-mi vad de ... silenzio stampa ??? :o
Afla de la moa ... Antonescu a semnat alianta cu Germania, mai exact cu von Ribentropp (cre' ca l-am scris bine) pentru ca acesta i-a promis Basarabia daca ajuta armata germana pana la Don ( de acolo trebuia sa ne intoarcem).
Romania era regat de la 1866 ! Partidele stramosesti (fara ghilimele) au condus tara foarte bine ! In perioada interbelica (intre cele doua razboaie) leul romanesc avea aceeasi paritate cu dolarul american, lucru care n-o sa-l mai vada neam de neamul nostru !
Perioada cea mai infloritoare a Romaniei a fost sub regii Hohenzolern !
LA MULTI ANI MAJESTATE !
LE ... taliene, daca tot voiai sa pari cult, puteai sa intrebi de ce regele a acceptat intoarcerea armelor impotriva nemtilor . Aici ... era ceva de povestit ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde italianu » 25 Oct 2014, 19:19

Cult ,nu vroiam sa par ! Paulica ce spui de rascoala din '907,tot partidele stramosesti in frunte cu,,ălalalt" rege o tras in tarani, care erau satui de atita ,,bogatie" de nu se puteau c**a de foame!
No,acum tu vrei sa pari cult?
Cu Ribetropp am luat-o-n c*r,pe de-o parte ne-o promis Basarabia si pe de alta parte ne-o luat ARDEALUL, sau jumatate,asta tot cu ajutorul regelui,si daca nj stii ce-o urmat îti zic asta:

NUSFALAU,TRESNEA,IP,BAND....SI MAI SINT în 1940 si BAND,MOISEI ,PRUNDU BIRGAULUI si daca vrei ,mai sint
Astea multumita cum spuneam partidelor stramoseti si regelui!
Sti ce zic un mare ,,vaffanculo" din toata inima monarhiei!

P.s. bunicu-meu o fost sef de pichet la Coroiu Mic(fost judet Târnava Mică) acum Mureş,si celalalt o facut 3,5 ani in Rusia,pin' la codul Donului!
P.s.s nu ma invata istorie,ca mi-o placut prea mult ;)
italianu

Mesajde paul » 25 Oct 2014, 20:12

italianu scrie:Cult ,nu vroiam sa par ! ]

Taliene ... SCUZE ! M-o luat tasta pe dinainte, deh, lipsa antrenamentului ! :oops: De fapt voiam sa zic ... daca voiai sa-l bagi la "inghesuiala" ... :)
In fine ... istoria invatata din manualele comuniste nu-i aceeasi cu istoria adevarata.
Fara doar si poate, regalitatea romaneasca a avut si momente nedemne de ... blazon ! Una peste alta, ei au pus bazele Romaniei moderne : Independenta, participarea in primul razboi alaturi de Antanta,recuperarea Ardealului prin semnarea Tratatului de la Trianon, Marea Unire si ...
Hai sa lasam acest topic doar pentru urari de bine la adresa Majestatii Sale si daca doresti, poti deschide un topic separat in care sa dezbatem rolul regalitatii in istoria moderna a Romaniei !
Inca o data te rog sa ma scuzi pentru acea formulare nefericita ! :)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde berlogea » 25 Oct 2014, 20:40

felicitari italianule
berlogea

Mesajde alt stupar » 25 Oct 2014, 20:54

Deh... 40 de ani de spalaturi pe creier administrate din belsug de comunisti nu puteau sa nu lase urmari :evil:
italianu scrie:Cu Ribetropp am luat-o-n c*r,pe de-o parte ne-o promis Basarabia si pe de alta parte ne-o luat ARDEALUL, sau jumatate,asta tot cu ajutorul regelui,si daca nj stii ce-o urmat îti zic asta:

Prietene republican... la pierderea Ardealului ca urmare a Diktatului de la Viena inca era si Carol al II-lea prin preajma... si pana una-alta, cu toate bubebele care fara indoiala le avea in cap, a avut totusi onoarea ca, garant al integritatii teritoriale fiind, sa abdice.
Asa ca vezi... treaba e mai nuantata decat ne invatau aia in V-VIII....
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde ves.lucian.zabrani » 25 Oct 2014, 21:00

Regele Mihai este fostul sef de stat al Romaniei care pana va muri ramane UNSUL LUI DUMNEZEU !!!
Indiferent daca ne place sau nu , este un adevar !!!
Fiecare cu parerile lui !!!
Dar Adi Blaguescu are dreptate !!!
In fond , fiecare regim politic isi face istoria asa cum ii place lui !!!
Si normal ca o face in favoarea sa !!!
Cica " Ai de dinainte erau vai de ei !!! Noi suntem grozavi si buni !!! Cei care conducem acum " !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde italianu » 25 Oct 2014, 21:02

Prin ce am scris ,nu vreau sa neg nimic monarhiei ,dar, traim in prezent!
Am fost 1000 de ani sub maghiari,ce facem ne intoarcem la ei?
Lucian,crezi ca daca regele s-ar intoarce la conducere,ne-o fii mai bine?(era o întrebare retorică)
italianu

Mesajde alt stupar » 25 Oct 2014, 21:08

regele si maghiarimea... doua treburi care nu au nimic in comun.
Cat despre restaurare... nu s-a facut acum 20 de ani, nu se mai face nici de acum, fi linistit !
Doar ca, fara monarhia asta atat de hulita de catre unii, probabil ca si-n prezent pentru romani capitala modei insemna Stambulul, nicidecum Milano...
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde ves.lucian.zabrani » 25 Oct 2014, 21:21

Despre monarhie putem discuta mult si bine !!! Eu doar voiam sa-i urez Majestatii Sale La Multi Ani !!!
Eu zic ca tara asta a noastra pe care eu o iubesc nespus a avut o perioada de dezvoltare benefica sub regii straini !!!
Independenta , RECUNOASTEREA INTERNATIONALA ( Un lucru extrem de important la vremea aceea si care cred ca fara regi straini nu putea avea sorti de izbanda ) , LEUL CONVERTIBIL , ROMANIA MARE ( Nici pana atunci si nici de atuinci incoace nu stiu ca Romania sa fi fost mai mare ), si la Braila noi faceam pretul la grau in Europa !!!
Am fost CINEVA atunci !!!
Tractorul LANTZ-BULDOG care ara in Germania ara si la noi !!! Cel putin in partile noastre , prin vestul tarii !!!
Daca nu veneau comunistii , eu zic ca Austria era mic copil pe langa Romania !!!

Acuma sa vina Regele la putere nu este posibil !!!
Dupa ce a fost impuscat Ceausescu , imediat trebuia sa-si reintre in drepturi !!!
Cum sa faci asa ceva cu tata Ilici ???
Este greu dupa atatea zeci de ani !!!
Macar daca avea vreun fiu !!!
Saracul , a tot incercat !!!
Doar fete , si inca 5 !!!
Asa a fost voia Domnului !!!
Nu ca ar fi o problema grava !!!
Si Anglia are tot regina !!!
Si o are de ceva vreme !!!
Si acolo sunt contestatari ai monarhiei !!!
Sa vina la noi la salariu nostru minim pe economie si mai discutam cu ei daca le place fara monarhie !!!
Sigur ca monarhia nu inseamna neaparat bunastare , dar fiecare tara cu problemele ei !!!
Putem discuta mult si bine !!!
Totusi , un rege fata de un presedinte , SIGUR este apolitic !!!
Pentru ca il intereseaza sa mearga treaba bine !!!

Italianule , sa-ti dea Dumnezeu si tie ca si Majestatii Sale sanatate , putere si tot binele din lume !!!

ves.lucian.zabrani

Mesajde italianu » 25 Oct 2014, 21:27

Multumesc la fel! :D
italianu

Mesajde ves.lucian.zabrani » 25 Oct 2014, 21:30

Una este Monarhia , si alta este regele Mihai !!!
Am putea discuta multe , dar nu-i vreme si suntem ocupati pana peste cap !!!
Italianule , RAMANE CUM AM STABILIT !!!
ves.lucian.zabrani

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE