Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: O mare victorie

Mesajde cristian bh » 27 Oct 2014, 12:25

CATALIN scrie:Dragos...sa nu faci pe tine de drag..sau pe altii...
de ce??....cum de ce!
uite Behaitu e de acord cu tine!!

Asa,asa,fugutza dupa mingiuca,ca a scapat-o pe jos,
Ps,dau eu bombonica!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Mircea_63 » 27 Oct 2014, 16:05

Dragos2006 scrie: Performantele lui Halep sunt doar ale ei ..............

Chiar daca am simtit asa un zvac la inima pentru victoriile Simonei, ca deh reprezinta Romania, aici sunt perfect deacord cu tine. Este meritul ei.

Nu se poate sa te impaunezi cu meritele unor romani -app Simona e chiar romanca, romanca?- iar cand alti romani o fac lata, jafuri, violuri, cersit, hotii etc de ne stie toata Europa de cai breji, atunci te dezici, adica tie nu iti mai e rusine si aia nu mai sunt romani de-ai tai.

Ce mai tura vura, fata aia merita felicitata, la fel cum merita felicitat orice performer.
Stiti ceva? De fapt fatuca ne face de rusine. :!: Cum asa? Ea, la fel ca Nadia, Nastase (Ilie), Hagi, Gheorghiu (sahist) si multi altii, ca nu e numai sportul pe lumea asta, demonstreaza ca gena e buna.
Comparati cu performantele chinezilor, care sunt cateva miliarde si faceti raportul intre performanta si populatie.

Pai daca gena e buna, cum aia de suntem unde si cum suntem? O teorie paranoica zice ca nu ne-au lasat altii. Alta spune ca de fapt suntem fatalisti si puturosi. Persoanele de fata se exclud. :D
Capul sus si osul la treaba ca vin alegerile. :roll:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde joohny » 27 Oct 2014, 16:46

ignatov andrei scrie:Sa fim ROMANI... si FERICITI... !!!

Felicitari, SIMONA HALEP !!!

Va salut.Sa fim romani la bune ridicam mina ,sa fim romani la rele nu ne cunoastem sau....Eu inteleg ,sa fim romini si la bune si la rele.Azi cred ca Simona este romanca insa miine mai vedem.Apropo,Un campion in anii 80 la gimnastica acum doarme in canal (sursa-stirile Tv-vazute de mine astazi).Sanatate.
joohny

Mesajde cristi_vidican » 27 Oct 2014, 17:31

Dragos2006 scrie: Performantele lui Halep sunt doar ale ei si a lui ta”su care si-a vandut fabrica de lactate pentru ca fiica lui sa aiba bani de tenis . Nici poporul roman ,nici Ponta , nici Papa de la Roma nu au ajutat-o cu nimic.

Ce zi eu și ce zici tu!!!
N-am spus eu nicăieri că din banu meu de român Simona Halep și-a cumpărat adidași ca acum să piardă cu Serena în finala celor mai bune 8 din lume.
eu am zis că datorită victoriilor ei, se aude de România. Și e de bine, pt că în UE numa de rău se auzea de noi. În SUA, de exemplu, românul e văzut ca un om de treabă, priceput la toate
P.S. Simona își iubește țara. Drept dovadă, a venit să joace tenis la București
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde Dragos2006 » 27 Oct 2014, 20:08

cristi_vidican scrie:P.S. Simona își iubește țara. Drept dovadă, a venit să joace tenis la București

Serios ??? a venit PE BANI !!! nu am auzit nicaieri ca banii castigati la Bucuresti au fost donati ... Si mai lasati-o in smoală cu gargara aia că se aude despre Romania . Nu am auzit nici un neamt sa se bucure ca nationala Germaniei a castigat campionatul mondial de fotbal si astfel se va auzi de Germania .
Performantele lui Halep sunt numai ale ei si sunt un succes individual , nu au absolut nici o legatura cu Romania , doar ca intamplator s-a nascut pe teritoriul acestei tari.
cati romani auzise acum doi ani de Halep ? de ce doua luni de zile cat Halep a sta in umbra nu i-a mai ridicat nici un roman nici o statuie .

PS: Sa nu se inteleaga ca am ceva cu fata , o felicit si sunt bucuros sa vad ca un roman a ajuns milionar in euro prin munca cinstita.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde cristi_vidican » 27 Oct 2014, 20:24

Dragos2006 scrie:Serios ??? a venit PE BANI !!! nu am auzit nicaieri ca banii castigati la Bucuresti au fost donati ...

Dacă ai cunoaște puțin cum funcționează tenisul ai vedea de ce a venit ea la București.
O jucătoare din top 10 nu vine să joace la București. Nu se merită efortul. Nu joacă în Divizia K, unde valoarea totală a premiilor a fost de 250.000 de DOLARI.
Simona a venit la București în primul rând pentru că-și iubește țara.
Te-ai uitat la meciurile ei de la Singapore?
Ai fi văzut că de multe ori televiziunea a pus cadru lung pe cei care țineau tricolorul nostru.
Oameni care au mers până acolo plătind un bilet nu ieftin.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde lucky5strike » 27 Oct 2014, 20:38

Alo, propaganda!

Romania e o tara tanara si are inca mult de luptat.

Halep e sportiva romanca.

De asemenea.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Mircea_63 » 27 Oct 2014, 21:08

Una peste alta, hai sa cadem la pace. Toata lumea are dreptate.

Asa cum vezi Coca-Cola scris pe toate gardurile si pentru Coca-Cola e bine, tot asa si pentru Romania. E bine sa se vorbeasca despre Romania de bine. Imaginea vinde. Simona Halep si-a vazut de drumul ei, felicitari pentru ce a realizat, fara sa aibe in minte vre-un presupus act patriotic. Nici nu o condamn, sper sa nu se inteleaga asta.
Actul patriotic a fost un efect colateral. Dar tot colateral ne bucuram si noi, adica ne bucuram ca e romanca. Daca era de alta natie, din alta tara, se mai bucura vreunul dintre noi? Evident ca nimeni nu se bucura pentru Simona. La fel de evident, ea a jucat pentru ea, nu pentru noi.
Pentru efectul colateral... ne bucuram si multumim.

Ma bucur cumva, asa in mod difuz la victoriile fotbalistice de exemplu. De ce difuz? Ca sa pot suporta tot difuz infrangerile. Chestii emotionale, caci daca stai sa judeci logic... noi tot cu albinele noastre.
Mircea_63

Mesajde CATALIN » 27 Oct 2014, 21:12

cristian bh scrie:
CATALIN scrie:Dragos...sa nu faci pe tine de drag..sau pe altii...
de ce??....cum de ce!
uite Behaitu e de acord cu tine!!

Asa,asa,fugutza dupa mingiuca,ca a scapat-o pe jos,
Ps,dau eu bombonica!

Behaiala esti intr-o eroare mare....niciodata in viata mea n-am fost catelusul nimanui....daca pe fourumu asta sunteti o gramada de savanti care judecati oameni din spusele altora sau dupa felul in care arata e numai problema voastra
ti se pare ca-i iau apararea eu..Mihai Bals....pai avem si motive, omu asta ne-a fost sluga cand am fost sa-l vizitam...ce am dorit asta a facut....asa cum si eu o sa-i fiu sluga cand o veni in orasul meu...
pana la urma noi doi ar trebui sa ne cam ignoram.....nu incerca sa fii copia cuiva....n-ai nici o sansa sa te apropii macar 10%de cel care bascalea p" aci
cat despre Simona....las-o drac in pace ca e buna mi-a fost gagica vreo 3-4 ani
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde nae » 27 Oct 2014, 21:18

Eu sunt si raman pe invers .
Am privit-o ca un tata , nu ca roman sau ''colateral'' cum bine zice colegul M63 .
Si partenera ei e fiica cuiva =corect .
Eu am felicitat-o ca tata , frate , din suflet -dezinteresat, asa am simtit = nu-mi da ,nu-mi cere .
Urat e omul urat , cand mai e si ''mic'' e urat ca dracu' .
nae

Mesajde cristian bh » 27 Oct 2014, 22:41

CATALIN scrie:
Behaiala esti intr-o eroare mare....niciodata in viata mea n-am fost catelusul nimanui....daca pe fourumu asta sunteti o gramada de savanti care judecati oameni din spusele altora sau dupa felul in care arata e numai problema voastra
ti se pare ca-i iau apararea eu..Mihai Bals....pai avem si motive, omu asta ne-a fost sluga cand am fost sa-l vizitam...ce am dorit asta a facut....asa cum si eu o sa-i fiu sluga cand o veni in orasul meu...
pana la urma noi doi ar trebui sa ne cam ignoram.....nu incerca sa fii copia cuiva....n-ai nici o sansa sa te apropii macar 10%de cel care bascalea p" aci
cat despre Simona....las-o drac in pace ca e buna mi-a fost gagica vreo 3-4 ani

Dragutule,cred ca esti intr-o ceata,da de aia densa rau de tot ,eu n-am nici o treaba personala cu nimenea,nici nu judec pe nimenea ,pt simplul fapt ca nu cunosc prea multi colegi,aicea spunem ce gandim,ceea ce banuiesc ca faci si tu.Aaaaaaa,faptul ca uneori ma amuzi,prin inocenta gandirii tale cateodata,apoi pacat ca suntem departe ca altimeri te-as cinsti,de n-ai putea tu duce,pai vezi tu,astea sun chestii pe sufletul meu,ca inocenta asta asta a ta e o calitate rara in lumea asta de azi in care toti vor sa iasa in fata care mai de care,nu te cunosc si nu-mi bat capul cu tine,dar tu esti ala de te-ai impopotonat cu dejitili pline de ghiule si erai cocosat de lanturi,calare pe mertan.Uite ,ca inca o data spun ca pe acest subiect care se discuta azi eu imi spun parerea adica,chiar imi place pozitia exprimata de userul
numit dragos 2006,pe care o gasesc cea mai pertinenta.Daca am fi si noi o tara civilizata,cu o administratie occidentala,da,am putea sa ne mandrim cu tricolorul nostru,cu sportivii nostri,dar noi suntem in mare parte gura casca toata ziua la tv,ba la politica,ba la toate sporturile,la toate emisiunile cu fel de fel de paiate,asta suntem,niste spalati pe creier cu tot felul de aiureli in loc sa ne vedem de ceea ce trebuie sa facem pt noi,ne uitam gura casca la altii,si ne mandrim.Cu ce?
Sau ce ne-a mai ramas noua ca popor?
cristian bh

Mesajde ioanpuiu » 27 Oct 2014, 23:02

CATALIN scrie:Behaiala esti intr-o eroare mare....

18 - Modificarea numelui (user name) sau continutul mesajului citat (atunci cand citati un alt mesaj) cu scopul de a denigra, jigni autorul initial..
viewtopic.php?f=42&t=5530
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Mircea_63 » 27 Oct 2014, 23:10

ionelpuisor scrie:
Un exemplu de modificari modificate...M63 este nesuferit

18 - Modificarea numelui (user name) sau continutul mesajului citat (atunci cand citati un alt mesaj) cu scopul de a denigra, jigni autorul initial..
viewtopic.php?f=42&t=5530

D-l Ioan Puiu, cu respect, am dat mai sus un exemplu despre ce fel de modificari sunt mentionate in articolul citat.
Stiu ca aveti simtul umorului ...
Mircea_63

Mesajde Florin Dobre » 27 Oct 2014, 23:17

Cataline, e total nepotrivit sa pocesti numele unui user. Initialele respective reprezinta locatia...adicatelea e din Bihor. Si eu sunt nascut in Bihor. Si Adi e din Bihor. Sunt useri care-s din Bihor. Nu toti am avut noroc sa ne nastem in dj. :D
Sa inteleg ca suntem niste behaiti?! :?
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde cristian bh » 27 Oct 2014, 23:30

Florin Dobre scrie:Cataline, e total nepotrivit sa pocesti numele unui user. Initialele respective reprezinta locatia...adicatelea e din Bihor. Si eu sunt nascut in Bihor. Si Adi e din Bihor. Sunt useri care-s din Bihor. Nu toti am avut noroc sa ne nastem in dj. :D
Sa inteleg ca suntem niste behaiti?! :?

De aia nici nu am luat in seama asta,stiam eu ca nu-singurul behait, :lol:
Dar va rog intelegeti -l si pe colegul nostru,atata poate cateodata,dar dimineata cu toate ce mi s-au ivit pe cap in ultimile zile totusi am ras cu pofta la penultima lui postare,si chiar nu fac misto,eu chiar apreciez pe cei ce ma amuza,si-i simt lipsa profund colegului din bals,cel cu multi stupi!
cristian bh

Mesajde Florin Dobre » 27 Oct 2014, 23:36

Nah, nu toti suntem la fel. Si unde-ar mai fi farmecul sa fim toti dupa un calapod?! :?
Mie imi sunt dragi toti aceia care scriu...indiferent ce scriu si cum scriu. Doar asa traieste un forum. Daca doar am citi toti...ce-am citi?!

Sa traiesti bihorene! :D
Sa traiesti doljene! :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE