de delorin I » 28 Oct 2014, 01:03
Salut! BUN venit! La cutia Nicot...eu zic sa te mai gandesti, sa mai amani...eu am cumparat-o si am dat bani degeaba...adica luam un stup cu cat la cat am dat pe ea! Transvazarea este mult mai simpla....iti recomand o rama de crescut matci cu hranitor si un picking!
Visinescu al tau ori era transpirat ori folosea un deodorant care irita albinele pe baza de allcool! Nu m-am uitat prea bine la nucleul acela lung dar nu stiu cat de atans l-ai gandit sa fie! Si nu stiu cat va fi! NU vad podisoare separatoare...oricum sper ca macar diafragmele sa fie facute cum trebuie! Am cumparate nuclee din comert si nu etanseaza perfect! Adica au o tabla care nu intra din perete in perete iar printr-o fanta infima- am pierdut matci! Am pierdut matci si din nuclee cu urdinisul pe o singura fata, indiferent cate separatoare pe exterior am pus! Acorda atentie mirosului matcilor ca sa nu inveti din propriile greseli! Bafta!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!
“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)