Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde nae » 31 Oct 2014, 20:45

Florin Dobre scrie:Si pe mine m-a surprins Base cu atitudinea lui totul pentru Elena, scopul fiind doar obtinerea unui scor in turul I care sa ridice tanarul MPM. :o
Parca i-a disparut viziunea. :D
Daca s-ar fi pus problema(daca ar fi avut sansa), intre Monica si Elena as fi ales fara greutate. Elena e cu mult sub Monica.

A fugit mesajul !? :?
Elena ,dupa mine, e la KM de Ponta si neamt , e singura capabila sa-i dea m...e lu' Base fara sa clipeasca .
E capabila , dar nu pt mine (popor).
Basistii au furat si cei 25% taiati = cine sa vada !?
Rosii , mai rau , se imprumuta sa fure = :(
Vedem peste 10-20 ani ;)
nae

Mesajde ioanpuiu » 01 Noi 2014, 01:37

Culmea manipularii electorale: Cetatenii din sectorul 6 primesc false invitatii de la Iohannis sa vina sambata la redeschiderea Parcului Drumul Taberei pentru a primi cadou geci, desi parcul se deschide abia peste cateva luni
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-184 ... a-luni.htm

Votaţi Ponta ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde TDI » 01 Noi 2014, 02:52

Romania nu e pregătită sa accepte o femeie, functia de presedinte, nici USA n-a fost.
TDI

Mesajde Bambucha » 01 Noi 2014, 08:22

Inca nu, dar semnale in acest sens cel putin din Romania Urbana se pot da. Mai ales daca are un profil asemanator cu Angela Merkel / Margaret Thatcher.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 01 Noi 2014, 08:50

Nu, nu este, dar un scor de moral în turul 1 este tot ce aştept şi asta poate fi începutul unei modificări de mentalitate.
Un procent în jurul a 10% ar amenda serios "politica masculină".
ioanpuiu

Mesajde feederman » 01 Noi 2014, 08:53

Profilul alegatorului Trandafiriu.
Caracteristici dominante:

Varsta: peste 50 de ani.
Locul nasterii: Un sat disparut de pe harta, situat de obicei la mai mult de 100 de km de domiciliul actual. Casa parinteasca ruinata.
Parintii: rusinea satului
Proprietati: Apartament primit de la stat inainte de 1989 ( la bloc sau in casa nationalizata de la dusmanii poporului) si cumparat dupa 1990, la pretul unui TV color. Automobil german.
Studii: 7- 8 clase,+ scoala profesionala+liceu seral sau FF. Optional si la noroc, o scoala cu profil ce necesita o uniforma si epoleti. Eventual studii ,,superioare “. de preferinta juridice, effectuate dupa 1990, la o ,,facultate’’ particulara dintr-un VC public dezafectat.
Cartea preferata: prima, cartea de credit, a doua, Pavel Corut, pentru a treia nu a mai fost cazul, deoarece avea deja una.
Ocupatii anterioare: sef de echipa, maistru, magazioner, primitor – distribuitor, component al echipei artistice de agitatie, fotbalist de fabrica, secretar de UTM pe sectie, secretar de partid, presedinte de sindicat, purtator de uniforma cu epoleti
Situatia professional – sociala actuala: bugetar al unei institutii decentralizate, pensionat la limita de varsta ( 45-50 de ani), pensionat medical sau cu anticipare, beneficiar al unei grupe speciale de munca , sef de scara sau de bloc.
Nivelul veniturilor: pensii incepind de la 25 de milioane , dar si mai mici la categoriile cu IQ mai redus(multi si astia)
Hobby: plictiseala , cleveteala, uneori pescuitul ( onorabil), bautul berii, mancatul zilnic a 6 mititei.
Locul preferat de relaxare:santul, BET-ul local, hora trantorilor.
Pasiunea extrema : sedinta de scara si taiatul frunzei la caini.
Regrete: militia populara, si cozile lunare de la ratia de ulei si zahar.
Vise erotice: Elena Ceausescu, in noptile fara sot ale saptamanii, Suzana Gadea in celelalte .
Dorinta suprema: invierea lui Ceausescu, sau cel putin impaierea lui.
Reprezentativitate in structura natiunii romane: majoritari (vai mama noastra)
Logo: Noi nu ne vindem tara!
Iohannis n-a mancat salam cu soia.
Stati acasa, astia vor vota pentru noi.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde ioanpuiu » 01 Noi 2014, 08:58

Masculu'

"Nu am baut! Nu stiu sa mi se fi recoltat probe de sange pentru alcoolemie. Poate la spital. Nu mi s-a comunicat niciun rezultat. O sa le contest. Oricum, nu eu conduceam", a mai spus Mircia Muntean.

Intrebat cum a ajuns in tufisuri dupa accident, parlamentarul a raspuns: "Imi cautam cainele. Este cainele meu!".

Mircia Muntean, fost electrician la turnatoria - otelaria “ Siderurgica “ S.A. , Hunedoara, 1982 – 1990, acum deputat PDL ... căutîndu-şi cîinele

N-a băut ;) dar nu mai ştie dacă i s-au recoltat probe ("poate la spital")
:lol:
ioanpuiu

Mesajde nae » 01 Noi 2014, 17:32

feederman scrie:Profilul alegatorului Trandafiriu.

Il dau dracu' de net ; postez si nu apare ce scriu si ma scoate /delogheaza .

Sper ca postare dv s-a vrut o tusa, una groasa sa atraga atentia , atat .
Postez la modul general , nu-i un dialog cu colegul citat, multumesc .
Parintii si bunicii care semneaza cu ''destu'' sunt mai onorabili decat multi FRUSTRATI cu CARTE .
In RO nu EXISTA dreapa -stanga decat in capul ULTRASILOR .
Rosii sunt rai, am stabilit .
Basescu/Videanu/Berceanu/Blaga/... UDREA/EBA/NOTARITA sunt de DREAPTA ? :lol:
Sunt abonati regimului la putere ,la conducta cu bani publici .
Monarhia e Cih daca nu e cu Base , Printul Paul =finul lu'Base cum E ?, Bercea Mondial .... , propaganda A3 :lol: da.
Am postat tot ca o tusa .
Nu ma intereseaza votul dv , dv ma interesati pt ca beti apa fiarta cu mine la FS , plangeti cu mine cand apa/guvernul/alta calamitate va ia munca ; pe dv va sun cand imi ''rup'' gatul nu pe ...
Va pup/iubesc (pe frustrati nu ).
Ultima oară modificat de nae pe 01 Noi 2014, 17:56, modificat 1 dată în total.
nae

Mesajde proapis13 » 01 Noi 2014, 17:54

Tocmai ce am citit un sondaj de opinie ; Johanis e favorit,urmeaza ponta si ...Macovei
in celalalt de azi dimineata era ; Ponta, Johanis si....Tariceanu
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Mircea_63 » 01 Noi 2014, 18:08

Sondajele au niste chichite:

il faci pe net, obtii de fapt intentia de vot a utilizatorilor de net, de nivel cel putin mediu si care folosesc netul (si) pentru informare. Daca e realizat de un ziar, este un sondaj asupra cititorilor acestuia. Daca ar fi pe Stuparitul, ai afla intentia de vot a membrilor Stuparitul.

Deseori sondajele se fac prin telefon. Insa voteaza si cei care nu folosesc telefonul (mai exista)...

Intradevar, utilizatorii de net, oamenii cu un nivel mai ridicat de educatie in general, voteaza in pondere mai ridicata cu Johannis. Ceea ce explica faptul ca Johannis este favorit. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 01 Noi 2014, 18:23

Barometrul votantilor il gasesti in piete nu pe net asta am observat-o de mult timp ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde lucky5strike » 01 Noi 2014, 18:46

ioanpuiu scrie:N-a băut ;) dar nu mai ştie dacă i s-au recoltat probe ("poate la spital")

Cameramanul, clar unul de ocazie, nu intelege ca ala nu mai e primar, ci deputat. :cry:

In rest, nenea ex-primar, e dus rau, ne da apartamente...

Mortal! :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Dragos2006 » 01 Noi 2014, 23:30

proapis13 scrie:Tocmai ce am citit un sondaj de opinie ; Johanis e favorit,urmeaza ponta si ...Macovei
in celalalt de azi dimineata era ; Ponta, Johanis si....Tariceanu

Nu aveam chef sa merg la vot dar totusi voi merge sa o votez pe Macovei . E singurul om care m-a convins sa merg la vot in turul 1.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Closcutz » 02 Noi 2014, 01:34

Postarea d-lui Feederman mi-a adus aminte de o patanie de-a bunicului, care prin 90 lucra pe santier...Pe neasteptate au inspectie...un inginer de la varful Intreprinderii. A inceput sa-i chestioneze despre calificarea fiecaruia si munca prestata. Vazandu-l pe unu mai falos il intreaba si pe el. La care tantosul:,, Sunt var cu seful de echipa!" A fost prapad de ras nu gluma.
Closcutz

Mesajde SummerCat » 02 Noi 2014, 02:50

I-am scanat pe toti.
Isi dau in cap fiecare ceiluilalt cat sa le sara basca sa li se vada bubele negrele de pe cap fiecaruia.
Mare necajire.

Din ditai lehamitea de a mai pune stampila pe ceva, m-a trezit asta vara doua tigari si-o stire minuscula citita pe mobil: vrea si Funar sa candideze.
Treaba lui..

Cine nu-l stie pe Funar? Ori cine il mai stie pe Funar, indragitor de 3 culori de ti le punea pana si sub cuur in parc, neiubitor de unguri extremisti si nationalist dovedit ?

La a doua pipa, da domnia mea cautare pe net dupa bubele lui negre de pe cap...
Parca e invizibil, doar cateva articole de le numeri facil.
Bubele lui negre mari ? N-apar, desi inca imi aduceam aminte ca avea si el cativa negi.

Interesant.

Asa ca (si cum lehamitea a trecut)...
Din bubosenia caracterelor din anul asta, aleg sa prefer "viciul" caracterului de-i zice patriotism.
Sa ma primenesc :D
Un catarg al cotrocenilor fara partid mare in spate, imi va fi mie benefic in viitor.

Sa nu fie trufa trimisa la inaintare a vreunui guguloi de caine mare, incestuos, puturos, jegos si nespalat de ani de zile.
Fara xeroxpozitivi, babybrockeri, piz.dabele, soareci lila, branzeturi, amaritei si balaceni, alti indesatori de patratel pe buletin.
Sanse? zero cu virgula.

Sistemul e deja al lor, fac ce le taie interesul, ca-i zice parlament, ca-i guvern, ca-i rosie, portocalie, verde, lila...
Colcaie si se sterg de putere la gura in fiecare zi cand trec pe acolo, dar pana nu acapareaza si cireasa torului, tot nu-s satuli..

Hai sa iesim sa ne distram pe seama emotiilor vezicilor presedintiabile !
Viata fara belele, numai lapte si miere !
SummerCat

Mesajde Ioan Guist » 02 Noi 2014, 16:57

Lehamite si ...somnolenta.Mi se rupi si ...nu contez.Sa ne intoarcem la partidul unic si ...nu mai avem pe cap votarile si campaniile electorale.
Romane. Iesi la vot! :!: :!:

Tatov Etnideserp
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE