Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 02 Noi 2014, 21:42

Si mai am ceva pentru tine Paule.
Tu, unul din cei 7,4 milioane, citeşte numărul ăsta: 18.284.326 şi răspunde la o întrebare ...
Ai tăi, guvernul ăsta, te-a prostit atunci sau încearcă să te prostească acum :?:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nae » 02 Noi 2014, 21:46

Dragos2006 scrie: Ce gandire de antenist ! DNA nu are mama , nu are tata , ei doar aplica legea . ... ai idei cum arata profilul unui procuror DNA ?

Nu reusesc sa vad o diferenta intre tanti fara dinti care nu stie in ce tara traieste si tine/ co .
nae

Mesajde patrascu » 02 Noi 2014, 21:49

o alegere inspirata
Fişiere ataşate
chuck norris.jpg
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Bambucha » 02 Noi 2014, 21:51

nae scrie:... la dorinte suntem diametral opusi .

Ok :) Si mai sper ca mare parte din prietenii si rudele mele sa revina vreodata in Romania nedeterminat... Problema e ca acolo deja au prins "radacini", cu toate ca vor fi generatia de sacrificiu in societatile respective.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde nae » 02 Noi 2014, 21:57

Conteaza comportamentul NOSTRU dupa turul doi .
Daca stam ca ciobanul din poveste ''ca brisca e la el'' =votul nu se schimba nimic , peste 5 ani reluam :
-Eu si ai mei sunt cel mai bun . :cry:
Daca scoatem ''destu'' din c*r si ne hotaram sa nu mai fim violati poate se iveste si liderul si ideea .
nae

Mesajde feederman » 02 Noi 2014, 22:00

paul scrie:Sa stati sa asteptati austriecii asa cum altii i-au asteptat pe americani vreo 70 de ani ???

I G nu este prea informat. Austriecii nu trebuie sa vina. Ei sunt deja aici, si au eradicat somajul in orasul si judetul lui Klaus. Ajuta-l pe Johannis sa faca autostrada de la Falticeni la Viena, pana nu va extinde Putin, Narodnaia jeleznaia doroga , cea cu ecartamament largit, un singur sens de mers si cap de linie la Vladivostok. Chiar nu-ti place Viena!?
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Mircea_63 » 02 Noi 2014, 22:00

paul scrie:
ioanpuiu scrie:Votare fără geci, sacoşe, găleţi, ulei, pui sau (ultima promisiune) bani de lemne contra dovadă pe telefon.
[i]Rezultate finale la Sydney
– Monica Macovei – 60 de voturi
– Klaus Iohannis – 51 de voturi

Si zii tu Ioane, nu-i pacat de dansa ca se iroseste pe aici ??? Iohannis ... la fel ! :cry: :cry: :cry:
N-ai vreo cunostinta prin Australia sa le faca vreo chemare ???
Ca sub administratia "justitiei independente si a neatirnarii statului de drept" neinformatii astia de australieni si canadieni si americani si israelieni si centrafricani ne cer pasaport vizat ! :cry: Si doar cu chemare ... se rezolva !

Nu vad nicio diferenta intre ce a scris Paul si afirmatia ca Ratiu n-a mancat salam cu soia.

Au dreptate! Ratiu n-a mancat salam cu soia, iar de Monica si Johannis e pacat ca se irosesc aici.
Spuneai candva, mandru imi parea mie, ca ai stat cu d-l Coposu la masa. :(
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 02 Noi 2014, 22:02

Gata , Ponta a pierdut cursa spre Cotroceni ! :lol:
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde Mircea_63 » 02 Noi 2014, 22:05

Sa ai gura haurita tata omidu, dar pe ce te bazezi? :?
Mircea_63

Mesajde nae » 02 Noi 2014, 22:08

''Votai'' cu neamtu ' , sa-l contrez pe Ponta ; nu vreau conducere monocolora= e alta discutie .
Daca Iohannis apare la brat cu blonda si camarila (voi ziceti ca-i dreapata = eu NU , sunt urmasii lu' ILIESCU ) ce fac in turul doi?
nae

Mesajde paul » 02 Noi 2014, 22:14

Mircea_63 scrie:
Nu vad nicio diferenta intre ce a scris Paul si afirmatia ca Ratiu n-a mancat salam cu soia.

Au dreptate! Ratiu n-a mancat salam cu soia, iar de Monica si Johannis e pacat ca se irosesc aici.
Spuneai candva, mandru imi parea mie, ca ai stat cu d-l Coposu la masa. :(

Mirceo, hai sa te lamuresc! Ioan Puiu, imediat iti explic si tie !
Mircea ... dupa parerea mea Monica trebuia judecata pentru tradare si nu sa candideze la Presedintie ! A fost CEL MAI MARE DUSMAN AL POPORULUI ROMAN in Parlamentul European ! Dezinformarea legata de votul romanilor prin care acestia l-au demis pe Basescu ! Din aceasta cauza, pentru o perioada UE a blocat toate legaturile cu Romania ! Daca vrei, pot dezvolta !
Iohannis ... curva politica (am proprietatea termenilor), cand cu stanga , cand cu dreapta, cand cu Base, cand impotriva lui !
Daca tu apreciezi asfel de oameni, sa fii sanatos !
DA ... am fost si sunt mandru ca am stat la aceeasi masa cu Coposu si cu alti mari lideri cu COLOANA VERTEBRALA DREAPTA !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bambucha » 02 Noi 2014, 22:15

Nu merg pe ideea de conducator langa-danga pe langa turma de oi, poate si din cauza asta am fost mereu intr-o minoritate crunta innotand mereu in amonte. Poate am fost privit ciudat cand m-am dus peste deputatul din circumscriptia mea pe care l-am votat sa-i pun intrebari de sanatate, sau atunci cand l-am dat in judecata pe primar... in fine poate ca ar fi timpul sa nu mai cautam paternal un "tatuc" care sa ne conduca, ci sa mergem sa cerem socoteala alesului nostru ori de cate ori o ia razna.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde paul » 02 Noi 2014, 22:18

ioanpuiu scrie: Traian Băsescu a propus în 2009 organizarea unui referendum, la data alegerilor prezidentiale, pentru a consulta populatia in legatura cu reducerea Parlamentului la o singura camera, care sa aiba maximum 300 de parlamentari.

Ioane, scurt, din 2009 si pana-n 2012 cine trebuia sa puna in aplicare referendumul ??? Nu cumva guvernul Boc ??? Nu cumva Basescu insusi ??? Hai sa nu fim ipocriti nici macar de dragul serviciului roman de dezinformare !
LE ... mai bine antenist decat adulator basist !!! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde nae » 02 Noi 2014, 22:19

Bambucha scrie:... in fine poate ca ar fi timpul sa nu mai cautam paternal un "tatuc" care sa ne conduca, ci sa mergem sa cerem socoteala alesului nostru ori de cate ori o ia razna.

Saru-mana , DA = suntem DOI .
nae

Mesajde Mircea_63 » 02 Noi 2014, 22:24

Bambucha scrie:... m-am dus peste deputatul din circumscriptia mea pe care l-am votat sa-i pun intrebari de sanatate, sau atunci cand l-am dat in judecata pe primar...

Nici tu n-ai toate albinele in stupina. :lol: Felicitari!

Paul, in conditiile in care politica e o curva, ma bucura calitatea asta la Johannis. Nu vreau un presedinte care sa vina si sa-mi spuna ca a fost invins de sistem. Ma intereseaza sa fie cinstit cu Romania.

Despre Monica insa, promit sa nu mai spun un cuvant daca imi dai niste linkuri neanteniste despre faptele pomenite.
Mircea_63

Mesajde Dragos2006 » 02 Noi 2014, 22:24

Mircea_63 scrie:Sa ai gura haurita tata omidu, dar pe ce te bazezi? :?

Unde a fost Ponta la declaratiile de presa de dupa anuntarea rezultatelor ???? De ce Dragnea la microfon ???
Oricum in zilele premergatoare turului 2 se vor mai detona cel putin doua bombe nimicitoare pentru Ponta .
Problema e sa nu fure Ghiță prea in aceasta noapte.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE