Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Florin Dobre » 04 Noi 2014, 19:52

paul scrie:...diaspora care voteaza reprezinta fix pix...Johannis e-un papitoi...O PAIATA...basism...

Antena 3 este aici? :lol:
Ma asteptam la argumente. Astea-s doar antenisme. :)

Concret...
Care-s rezultatele lui Victoras de pana acum la guvernare?
Care-s rezultatele lui Ioane de pana acum la Sibiu?

p.s. Mirceo, mi-ai luat vorba iar... :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 04 Noi 2014, 20:09

Partea proasta-i ca alegatorii vor sa vada un program, un proiect de tara care sa fie explicat de candidat ! Basca si replica ... contracandidatului !
Prin aceasta atitudine el nu face altceva decat sa dea apa calda pesedeului ! Lucru care il va costa ... scump !
Mirceo, ca tot te pricepi la calculatoare, vezi pe DeCe News, ce spune Alfred Bulai (sociolog) despre Johannis si ... pune un link !
Legat de ce a facut in Sibiu, inclin sa cred ca aia vor sa scape de el, daca l-au votat in numar asa mare ! :lol: :lol: :lol: ( era o gluma ... de autobaza) :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Florin Dobre » 04 Noi 2014, 20:17

paul scrie:Partea proasta-i ca alegatorii vor sa vada un program, un proiect de tara care sa fie explicat de candidat ! Basca si replica ... contracandidatului !

Partea buna e ca alegatorii vor sa vada concret un exemplu ca se si poate face. De promisiuni nu au dus lipsa pana acum.
Pot vedea lucrul bine facut la Sibiu. De cealalta parte pot vedea lucrul bine facut la...DNA. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Mircea_63 » 04 Noi 2014, 20:25

Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 04 Noi 2014, 20:38

Mircea, MULTUMESC FRUMOS !
Si in mod deosebit, pentru ... bonus ! :lol:
LE ... uite de asta-mi plac mie cei cu vederi de dreapta ! Sunt ... DOMNI ! Pacat ca n-au candidati pe masura ! :P
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde nae » 04 Noi 2014, 20:44

nae scrie:Daca neamtu' face gresala/jocul lu'Ponta sa se intalneasca il face praf , romanasul vrea manele si ''pisicut'' e Motan la logoree .Macar Base sa stea pitit tura asta = asa cred

Partea proasta ca eu nu sunt platit . :lol:
Ma doare-n bascheti de PONTA si NEAMT = sunt DOUA gasti cu cozile inodate in banul public :(
Vulgului ii dai mici /bere/ DNA/justitie libera si reformata :lol: / mesteca multumit ca e miez si baietii ''veghiaza pt tine'' ;)

GATA , aveti desenul = CE FACEM DUPA 16 , ca PIB-ul il producem noi , mai greu sau mai usor ?, o tinem langa cu Burebista (iliescu) sau Tepes (base ) sau punem piciorul in PRAG si scoatem dracu' destu' din c..ur .
Abordare corecta in diaspora = RESPECT .
nae

Mesajde Bambucha » 04 Noi 2014, 20:52

"Studentii romani din Cambridge: Autoritatile din Romania incalca dreptul la vot prin modul in care organizeaza sectiile de votare din diaspora

Duminica aceasta am fost extrem de dezamagiti de modul in care autoritatile din Romania inteleg democratia. In incercarea de a schimba ceva in bine in tara noastra, multi dintre membrii Cambridge Romanian Society au mers la Londra pentru a vota, convinsi ca ne facem datoria de cetateni. Am stat in general peste 3 ore la coada, multi nereusind sa voteze nici macar dupa 6 ore.

Din cauza personalului extrem de redus si a numarului mic de sectii, cozile incepute de dimineata au crescut de-a lungul zilei, la inchiderea urnei mii de oameni ramanand pe afara, umiliti. Pe langa acestia, au mai fost foarte multi care au fost descurajati de cozile uriase.

Dorim sa le amintim celor responsabili ca prin modul in care organizeaza sectiile de votare din diaspora ei incalca unul din drepturile fundamentale, dreptul la vot.

Speram ca pentru turul 2 al alegerilor se vor organiza mult mai multe sectii de votare si va fi mult mai mult personal pentru a asigura dreptul la vot al fiecarui roman din afara tarii care doreste sa si-l exercite, si ca pentru urmatoarele alegeri se va putea vota prin corespondenta. Altfel, ne vom adanci convingerea ca electoratul este considerat doar o masa de manevra cu care se poate face orice."

Presedintele asociatiei romanilor din Cambridge este Radu Bumbacea, tripul medaliat al Olimpiadelor Internationale de Matematica. In 2010 si 2012 el a obtinut medalie de aur la competitia internationala, iar in 2011 - medalie de argint.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18 ... aspora.htm
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Mircea_63 » 04 Noi 2014, 20:57

Paul, Johannis este o speranta si un gospodar care promite.
Daca Ponta ar castiga alegerile si ar merge pe drumul Damascului... ar fi minunat. Numai ca minunile sunt foarte rare.

http://www.gandul.info/stiri/scrisoare- ... e-13475293

Nae, mai am prieteni care vad solutia in iesirea in strada. In Piata Universitatii nu s-a iesit?La vot Iliescu a castigat detasat. Iesim in strada. OK, si dupa aceea ce facem? Cum alegem conducatorii? Nu tot prin vot? Sau preferam anarhia?

Infiintam Partidul Oamenilor de Bine. :lol: bla, bla... toti se declara oameni de bine. Poate chiar sunt. Cand ajung la putere, devin lichele. :cry:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde leopreda » 04 Noi 2014, 21:02

Salut, eu sunt din Craiova, dar am votat Iohanis. Imi place ca vorbeste putin si face mai mult. Altii vorbesc atat de mult ca uiti ce au zis. La final esti ametit si zici ca au dreptate.
Victor Ponta este atat de vechi in politica, de ce as astepta ceva bun de la el? I se vede rautatea pe fata, nici nu trebuie sa vorbeasca.
leopreda

Mesajde nae » 04 Noi 2014, 21:14

Mircea_63 scrie:Nae, mai am prieteni care vad solutia in iesirea in strada. In Piata Universitatii nu s-a iesit?La vot Iliescu a castigat detasat. Iesim in strada. OK, si dupa aceea ce facem? Cum alegem conducatorii? Nu tot prin vot? Sau preferam anarhia?

Nu imi ''apartin'' sa ies in strada :cry: , nu ma duce capul sa scot IDEEA ,dar vad ca drumul : stanga-dreapta/ alb-negru e o MINCIUNA (Maior lingaul lu' Base e fin/nas lu' Ponta / Rus /baroni de ambele parti... )..., eu atrag (sau trag de atentie , nu Paul ? ) atentia , pun intrebari , cer sfaturi = ma ignorati , daca drumul meu e bun se vor aduna si talpasi = liderul apare el.
''Si intreg Aliotmanul sa se-n piedice de-un ciot!? ''
( d-ta ma ''cunosti'', sunt ultimul Mohican )
Nu stiu care-i drumul , nu vreau anarhie , aveti pt ce lupta ,..., si va irositi in Noul USL sau ''Romania lucrului bine facut'' = o vrajeala .
nae

Mesajde nae » 04 Noi 2014, 21:21

leopreda scrie:Salut, eu sunt din Craiova, dar am votat Iohanis. Imi place ca vorbeste putin si face mai mult. Altii vorbesc atat de mult ca uiti ce au zis. La final esti ametit si zici ca au dreptate.
Victor Ponta este atat de vechi in politica, de ce as astepta ceva bun de la el? I se vede rautatea pe fata, nici nu trebuie sa vorbeasca.

BRAVO :oops:
Si eu am votat Iohannis , din alte considerente .
Cei din spatele lu' Iohanis sunt NOI !?, Blaga/Flutur/Pinalti/Anastase/Berceanu... , e greu Nu ?
Si spatele lu' Ponta e nou rau de tot = tiplat , Marean V/ Fat -Frumos Mazarean ...
AIAIE !
nae

Mesajde Bambucha » 04 Noi 2014, 21:25

leopreda scrie: Altii vorbesc atat de mult ca uiti ce au zis. La final esti ametit si zici ca au dreptate.
Victor Ponta este atat de vechi in politica, de ce as astepta ceva bun de la el?

Sunt tehnici aprofundate in ametirea "constiintei receptorilor". Se mai cheama manipulare sau spalare de creiere :cry:

"Profilul votantilor lui Victor Ponta, in turul I al alegerilor prezidentiale
Votantii lui Victor Ponta sunt in proportie de 52% de sex masculin iar cei mai multi dintre ei - 44% au terminat 10 clase/profesionala. 41% dintre ei au liceu/ post liceala si 15% au studii in invatamantul superior. Pe categoria de varsta, 31% au intre 50-64 de ani, urmati de 26%, intre 35-49 de ani. 24% au peste 56 de ani si 19% au varste intre 18-34 de ani. De asemenea 58% dintre ei sunt din mediul rural iar in proportie de
56% sunt din sudul tarii+ Dobrogea, 20% din Moldova si 24% din Transilvania si Banat.

Profilul votantilor lui Klaus Iohannis, in turul I al alegerilor prezidentiale
Potrivit exit-pollului alegatorii lui Iohannis sunt in proportie de 55% de sex masculin iar cei mai multi dintre ei, 48% dintre ei au terminat liceu sau post-liceala. 29% dintre ei au studii superioare si 23% au cel mult 10 clase/ profesionala. Cei mai multi dintre ei provin din mediul urban (70%) iar 35% dintre ei au intre 18-34 de ani. Totodata 43% dintre votantii sai sunt din Banat+Transilvania, fata de 39% din sudul tarii, Bucuresti si Dobrogea. Doar 18% sunt din Moldova.

Profilul votantilor Monicai Macovei , in turul I al alegerilor prezidentiale
Dintre cei care au ales sa voteze cu independenta Monica Macovei 56% sunt de sex feminin, iar 47% au studii superioare in timp ce 45% au terminat liceul/post liceala. Totodata 87% dintre ei sunt din mediul urban iar, ca segment de varsta, cei mai multi (46%) au intre 18-34 de ani.

Profilul votantilor Elenei Udrea, in turul I al alegerilor prezidentiale
Dintre cei care au votat-o pe candidata PMP, 51% sunt barbati iar 51% au terminat liceul/ post-liceala. Cei mai multi dintre ei, 73%, sunt din mediul urban si fac parte din categoria de varsta 18-34 de ani (34%), urmata de 35-49 de ani (31%). De asemenea, 49% dintre ei sunt din sudul tarii, fata de 32% din Transilvania si Banat, iar 19% din Moldova.

Profilul votantilor lui Calin Popescu Tariceanu, in turul I al alegerilor prezidentiale
Votantii lui Tariceanu sunt in proportie de 51% de sex feminin, iar 49% dintre ei au terminat liceu/post-liceala, fata de 36% care au studii superioare. 79% dintre ei sunt din mediul urban iar cat priveste categoria de varsta: 29% dintre ei au intre 18-34 de ani, tot 29% au intre 50-64 de ani, iar 28% au intre 35-49 de ani."

http://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-pr ... -ires.html

Interesant e ca PSD a obtinut procentual mai multe voturi in Oltenia/Muntenia/Dobrogea decat din Moldova.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde leopreda » 04 Noi 2014, 21:32

Eu il admir pe Klaus pentru ce a facut din Sibiu. Este un mare primar. Cati din cei care il denigreaza ti fost la Sibiu? De doi ani lucrez in Bucuresti. Si colegi de serviciu sunt cam jumatate expati. Avem indieni, mexicani, belgieni (managerul meu e belgian). Din ce-au vazut prin tara, orasul lui iohannis le-a placut cel mai mult. Ultimele 3 veri am ajuns si eu cu ei, pe Transfagarasan, Balea si am coborat si in Sibiu. Are ceva special.
leopreda

Mesajde leopreda » 04 Noi 2014, 21:36

Domnule Mircea, cred ca-i lipseste o televiziune care sa il sustina pe fata.
Dl. Ponta are o retea tv. intreaga. Si acea retea il demonizeaza pe Klaus. Particip de la alegeri din 2000 incoace: modul cum il atacau atunci pe Vadim ( si aveau pe cine!) e nimic fata de cum il ataca acum pe Iohannis
In politica damboviteana, el este nou venit. Ponta, deloc. E pupilul lui Nastase, un mare corupt.
leopreda

Mesajde CristianBee » 04 Noi 2014, 21:50

Uite cum vad eu treaba si o diferenta esentiala intre candidati ( nu partide , ca aici ...... :mrgreen: ) este aia ca unul desi a primit laturi in cap in campania asta si-a mentinut linia lui :geek: si asta este o schimbare fata de ce este acum cand doar il vezi si " stii ce zice " :D . Treaba cu proiectul de tara stiticum este ? fix pix si mai stiti de ce ? pentru ca degeaba ai hartia , ai pixul daca nu ai si OMUL ;) nu doar papagalu din om , asa si astia cu proiectele lor . Cine crede ca romanul asteapta proiecte si-o i-a rau de tot.
De proiecte si cu " o sa " si " sper " s-a cam dus , acum sa vedem care a facut ceva :?: .

PS : La parinti in sat au inceput sa asfalteze drumul ( de dupa razboiul ce a venit cu mii de plombe , pardon bombe ) si ce sa vezi cand este termenul de finalizare ????? 15 noiembrie 2014 ( scrie pe panou , daca mai ieste ) . Comuna cu primar ghici ghicitoarea .....mea il sustine fix pe P....
CristianBee

Mesajde leopreda » 04 Noi 2014, 22:01

Cate locuri de munca s-au creat in satul tau?
leopreda

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE